Én meg egyből beteszem..El Sie7e írta:ziro4vr írta: Én is egyből kiveszem!
Ja rossz topik.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ja ez is rossz topic
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. december 30., hétfő 22:09
Én meg egyből beteszem..El Sie7e írta:ziro4vr írta: Én is egyből kiveszem!
Ja rossz topik.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2019. december 30., hétfő 21:52
ziro4vr írta: Én is egyből kiveszem!
Ja rossz topik.
![]()
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2019. december 30., hétfő 21:37
HozzászólásSzerző: Steve » 2019. december 30., hétfő 12:15
Én is egyből kiszedem!Realista24 írta:Szerintem nrm sült meg, tippre sok volt a cucc amit beletettel. Én egyből ki szoktam szedni belőle.h3x0r írta: Aki szokott otthon kenyeret sütni, miután lejár a program, hagyjátok a gépben kihűlni, csak kinyitjátok a fedelét vagy azonnal ki is veszitek? Rozskenyeret sütöttem pár napja, azonnal kivettem és kicsit nedves maradt a közepe. Ezért érdekelne más hogy csinálja.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2019. december 30., hétfő 11:43
Szerintem nrm sült meg, tippre sok volt a cucc amit beletettel. Én egyből ki szoktam szedni belőle.h3x0r írta: Aki szokott otthon kenyeret sütni, miután lejár a program, hagyjátok a gépben kihűlni, csak kinyitjátok a fedelét vagy azonnal ki is veszitek? Rozskenyeret sütöttem pár napja, azonnal kivettem és kicsit nedves maradt a közepe. Ezért érdekelne más hogy csinálja.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2019. december 30., hétfő 11:40
HozzászólásSzerző: füst » 2019. szeptember 21., szombat 23:05
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. szeptember 21., szombat 21:18
HozzászólásSzerző: füst » 2019. szeptember 21., szombat 20:31
HozzászólásSzerző: Mester77 » 2019. július 6., szombat 22:40
HozzászólásSzerző: Remy » 2019. április 25., csütörtök 15:52
Jajj, ne. Faust múltkor linkelte.pheco írta: Tanuljatok a mestertol![]()
![]()
HozzászólásSzerző: pheco » 2019. április 25., csütörtök 15:47
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. május 17., csütörtök 9:35
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. május 15., kedd 17:57
Én egy nagyon alap, azt hiszem Jamie Olivertől lesett receptet szoktam használni. Készítettem már teljes kiőrlésű liszttel is, úgy is meg lehetett enni. Mondjuk ez inkább a vékonyabb, ropogósabb verzió, de pofon egyszerű.tubatibi írta:Jó pizzatészta receptje van valakinek?![]()
Jövőhéten kemencés parti lesz és valami jófajta pizzát összekéne dobni. Nekem a római pizza sokkal jobban bejött, mint a nápolyi, úgyhogy ezt a levegősebb fajtát preferálnám. Olvasgattam Én is utána, de hátha lesz itt köztetek valaki, aki profi ebben.![]()
Annyit tudok, hogy BL-00 liszt kell hozzá meg fasza extra szűz oliva.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. május 14., hétfő 22:39
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. április 15., vasárnap 21:01
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. április 12., csütörtök 16:50
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2018. április 12., csütörtök 14:31
Jó a leves, ha egyszerűbbet akarsz, kukorica-krémleves. 20 perc alatt kész, és mégse mindennap látott leves.Valami gourmet finomságot, valami különlegességet tudtok ajánlani? Levesben van már ötletem, oda egy lazacos-garnélás-édesburgonyás levest gondoltam, viszont a főétellel bajban vagyok. Gondoltam egy Rosé kacsára, valami extrább körettel.
HozzászólásSzerző: fiore » 2018. április 12., csütörtök 11:30
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. április 11., szerda 21:40
Amikre én mostanában rákattantam:tubatibi írta:Eléggé pang ez a topik.![]()
Kérdés, hétvégén egy 5 fős társaságra kéne összeüssek egy leves-főétel-desszert vonalat, a desszert annyira nem is lényeg, asszony azt elvállalta.
Valami gourmet finomságot, valami különlegességet tudtok ajánlani? Levesben van már ötletem, oda egy lazacos-garnélás-édesburgonyás levest gondoltam, viszont a főétellel bajban vagyok. Gondoltam egy Rosé kacsára, valami extrább körettel.
Egy a lényeg!
Bármilyen ötlet jöhet!
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
Real Madrid
Sevilla FC
Estadio Santiago Bernabéu
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem