más: bazzeg hogy beszartam hogy bappét leigazolta a barca, nike honlap

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 14., hétfő 18:42
HozzászólásSzerző: Donát » 2018. május 14., hétfő 18:40
Ja, ezt olvastam, de ez total komolytalan, tenyleg semmi. Sot valaminek kell lennie, mert amugy egyenesen cafolna, ha tenyleg unja, es nem mellebeszelne.H.E.H.E. írta:neymar nyilatkozta, hogy unja már az eligazolási pletykákat. mondjuk ez nem cáfolat, ez semmi...
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 14., hétfő 18:35
neymar nyilatkozta, hogy unja már az eligazolási pletykákat. mondjuk ez nem cáfolat, ez semmi...Donát írta:Mi alapjan nez ugy ki? Egyertelmuen meg csak a PSG vezetes cafolta, tudtommal a brazil oldalarol senki. Amugy jo esellyel egesz nyaron megy majd a kattintasvadaszat vele es MBappeval.Yazid írta:A vitátok most már tényleg érdektelenné válik, mert úgy néz ki maradni fog, bappével együtt. Nekem sem a szívem csücske, de szerintem előrébb lettünk volna vele jövőre
mikor volt olyan a real madridban, hogy egy nagy sztár nem csuklott és nyelt nagyot, amikor bemutatták az edzőt, és körbevezették a trófeateremben.DE, a brazilnál igenis fel kell hozni, hogy képes-e beállni a sorba, képes-e megdögleni a mezért a necces szituációkban, illetve mennyire tudja tisztelni, mind a klubot, mind pedig Zidane-t, Perezt, és azokat, akik már évek óta itt fociznak.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 14., hétfő 18:33
neymart sehogy se lehet a földön tartani.Berti írta:Tuchel?![]()
Egy olyan ember kell oda, aki ezeket a beképzelt és túlfizetett játékosokat a földön tudja tartani. Ez kéne legyen a prioritás.
Tuchel nem játszott komolyabb játékosokkal és nem is edzett soha egyet.
Nem tartom rossz edzőnek, de egy mostani PSG-ben bukásra van itélve.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. május 14., hétfő 18:32
HozzászólásSzerző: Donát » 2018. május 14., hétfő 18:28
Mi alapjan nez ugy ki? Egyertelmuen meg csak a PSG vezetes cafolta, tudtommal a brazil oldalarol senki. Amugy jo esellyel egesz nyaron megy majd a kattintasvadaszat vele es MBappeval.Yazid írta:A vitátok most már tényleg érdektelenné válik, mert úgy néz ki maradni fog, bappével együtt. Nekem sem a szívem csücske, de szerintem előrébb lettünk volna vele jövőre
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 14., hétfő 18:28
egyik nap ez a hír, másik nap az.Yazid írta:A vitátok most már tényleg érdektelenné válik, mert úgy néz ki maradni fog, bappével együtt. Nekem sem a szívem csücske, de szerintem előrébb lettünk volna vele jövőre
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. május 14., hétfő 18:25
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 14., hétfő 18:22
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. május 14., hétfő 18:03
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 14., hétfő 18:00
HozzászólásSzerző: Donát » 2018. május 14., hétfő 17:56
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. május 14., hétfő 17:46
MBappe jo oda is meg kozepre is ugyebarKerlon írta:szerintem meg kell egy gyors, lendületes szélső is.wZoLee7 írta:Hat azert tamado kp s ne jojjon mert aki itt van azt se tudjuk rendesen hasznalni. Kapust sem kell vennunk. Ami kell az egy gollovo tamado, a ket szelre vedo es kesz is. Ket igazolas is boven eleg lehet iden nyaron
Lucas túl sablon, hamar kiismerhető, a jobb napjain tud előre is pluszt adni, nem szabad komolyan ráépíteni.
HozzászólásSzerző: Donát » 2018. május 14., hétfő 16:59
#1; Mintha ettol fuggne az erkezese..Realista24 írta:Tuchelnek megígérték, hogy marad Neymar a PSG-ben.
Atma évi 20 milliót adna Griezmannak, hogy maradjon.
Guardiola meg meglepő módon sok sikert kíván Kloppnak a BL döntőben
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 14., hétfő 16:28
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 14., hétfő 16:17
szerintem meg kell egy gyors, lendületes szélső is.wZoLee7 írta:Hat azert tamado kp s ne jojjon mert aki itt van azt se tudjuk rendesen hasznalni. Kapust sem kell vennunk. Ami kell az egy gollovo tamado, a ket szelre vedo es kesz is. Ket igazolas is boven eleg lehet iden nyaron
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. május 14., hétfő 16:07
HozzászólásSzerző: eReMA » 2018. május 14., hétfő 16:00
Nekem ez a kapus téma egész egyszerűen magas. Fel sem tudom fogni, hogy miért érzik ennyire égetően szükségszerűnek feszegetni ezt a kérdést. Miért merül fel időről-időre? Csóró Navas leteszi a teljesítményt, mégis ez lebeg a feje felett folyamatosan.Mickey írta:Nekem biztos nem kellene a jelenlegi Navas mellé, egy rohadt drága kapus...kizárt!
Faszikam itt van, címeket nyerünk vele, sikert sikerre halmozunk...meg töri leckét írunk.
Akkor adják el, de padra ne dobjak le.
Vagy keressenek kevésbé költségeset....vagy a fac tudja.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. május 14., hétfő 15:51
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. május 14., hétfő 13:45
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem