azzal számolj hogy az átiratás mocskos mód pofátlanul drága.csababarca írta:igen ismerem az oldalt, és már itt is szétnéztem, így lett belőve a típus meg az ár is nagyjából.
ez a vagyonszerzési illeték akkora lehúzás hogy el se hiszem. nekem valami 160 ezer forint volt csak az hogy az autó a nevemre kerüljön, jó +30 volt az hogy ők elintéztek mindent és nem nekem kellett sorban állni, na de hát akkor is, egy 1,8 milliós kocsinál a vételáron felül majdnem a 10%-át úgymond leadózod (tudom hogy nem mind az adóba megy mielőtt valaki nekem ugrik) az szerintem baromi abszurd. és a durva hogyha 120ért veszel egy ezres swiftet akkor is lesz vagy 50 ezer az átíratás

én egy osztrákot vettem most meg, de itthonról. kicsit sokat kellett várnom mire magyar papíros lett, de lekopogom eddig megérte. pedig volt egy pillanat amikor azt hittem hogy átbasztak mert, március 14.én megvettem, utána 4napos hosszúhétvége miatt eltolódott, utána szerdán hívtam őket (mikor úgy volt hogy ők fognak keddig) majd közölték hogy még nincs semmi. pénteken hívtam és nem volt kapcsolható a szám.

első este meg kimentem vele a körútra, ment előttem egy 30 éves bmw. égett szag a kocsiba, mondom a többieknek biztos abból jön.. lekanyarodik előlünk még mindig büdös van. egy 10 perc múlva félreállok, és dől ki a füst a körülbelül akkor 4 órája nálam lévő autóból

te jó isten nelordgabi írta:Peugeot 607 2.2 benzin