Ahha aztán lehet ripost, mert nem emlékszel.Realista24 írta:En irtam, micsoda feltételezés.sonic írta:
Ez az info honnan jott? Mennyire hiteles?
Vagy r24fakenews.com

HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. május 16., szerda 8:15
Ahha aztán lehet ripost, mert nem emlékszel.Realista24 írta:En irtam, micsoda feltételezés.sonic írta:
Ez az info honnan jott? Mennyire hiteles?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 16., szerda 0:02
En irtam, micsoda feltételezés.sonic írta:Ez az info honnan jott? Mennyire hiteles?Realista24 írta:Guti a Leganes edzője lehet.
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. május 15., kedd 21:33
Ez az info honnan jott? Mennyire hiteles?Realista24 írta:Guti a Leganes edzője lehet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 15., kedd 13:15
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. május 14., hétfő 9:40
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. május 14., hétfő 9:34
Én olyat olvastam, hogy a Barca veretlenül nyerte a bajnokságot, hiszen amikor már biztos bajnok volt, akkor még nem volt veresége.Anthony írta:Messivel a Barca még veretlen a bajnokságban. Ez ér?![]()
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. május 14., hétfő 9:30
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 14., hétfő 9:29
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. május 14., hétfő 9:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 14., hétfő 8:32
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 14., hétfő 7:37
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 14., hétfő 7:31
Piros lap hiánya. Más nem lehet.Kerlon írta:Amúgy csak jelzem, hogy úgy tudtak 4-et rúgni, hogy 2 megpattant, 1 lecsorgott Coutinho elé és egy 11-es. Ennyi szerencse nem volt nekik elég.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 14., hétfő 7:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 14., hétfő 7:19
Veretlen bajnoki címre mondják.El Sie7e írta:mi ez az aranykupa mizéria?dzsi91 írta:Hát így,hogy véget ért a barsza szezonja úgy gondolom,hogy hasonlóan zajlott mint az előző években.Talán a világ legtúlfújtabb csapata(azért a psg meg a szity szorosan ott van). Minden évben kikiáltják őket a világmindenség legjobb cspatának aztán a lényeges kérdéseknél jön a pofára esés.
Ettől függetlenül szerintem boldogok lehetnek a barszások,ilyen gyenge teljesítménnyel duplázni azért kemény,márpedig ugyanannyit ér mint a többi cím.
A rossz hír,hogy mi még mindig nem nyertünk semmit és bár aranykupájuk()nem lesz önmagukhoz képest jó szezont hoztak amit mi egy rémálommá tehetünk kievben.
Valverde remélem marad jövőre is,szerintem iszonyat szar.Valószinűleg ha mi nem kamikazezunk ősszel és a seggükben vagyunk végig nem bírta volna megfelelően tűzben tartani őket.
Ja és nemtudom mi lesz velük messi után de azért hihetetlen mennyire lelketlen csapatuk van,mennek becsülettel ha szopó van de kb semmi csapatszellemet nem látok.Az a psg fordítás is úgy jött össze,hogy a 88ik percig egy db játékos sem hitt benne,számomra azért volt különösen vicces,amit bizonyít hogy utána elmentek torinóba is pucsítani.
Álldom az eget a mi kis fgy brigádunkért.Be se fér az arcuk a stadionba de amikor ég a ház vért pisálnak.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. május 14., hétfő 6:44
mi ez az aranykupa mizéria?dzsi91 írta:Hát így,hogy véget ért a barsza szezonja úgy gondolom,hogy hasonlóan zajlott mint az előző években.Talán a világ legtúlfújtabb csapata(azért a psg meg a szity szorosan ott van). Minden évben kikiáltják őket a világmindenség legjobb cspatának aztán a lényeges kérdéseknél jön a pofára esés.
Ettől függetlenül szerintem boldogok lehetnek a barszások,ilyen gyenge teljesítménnyel duplázni azért kemény,márpedig ugyanannyit ér mint a többi cím.
A rossz hír,hogy mi még mindig nem nyertünk semmit és bár aranykupájuk()nem lesz önmagukhoz képest jó szezont hoztak amit mi egy rémálommá tehetünk kievben.
Valverde remélem marad jövőre is,szerintem iszonyat szar.Valószinűleg ha mi nem kamikazezunk ősszel és a seggükben vagyunk végig nem bírta volna megfelelően tűzben tartani őket.
Ja és nemtudom mi lesz velük messi után de azért hihetetlen mennyire lelketlen csapatuk van,mennek becsülettel ha szopó van de kb semmi csapatszellemet nem látok.Az a psg fordítás is úgy jött össze,hogy a 88ik percig egy db játékos sem hitt benne,számomra azért volt különösen vicces,amit bizonyít hogy utána elmentek torinóba is pucsítani.
Álldom az eget a mi kis fgy brigádunkért.Be se fér az arcuk a stadionba de amikor ég a ház vért pisálnak.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 13., vasárnap 23:39
Senki nem írta,hogy mennek az El-be,de a jelenlegi világ top 5-6ot szerintem bukják.bajnokságban nyilván ott lesznek.MyStiQ írta:Velünk mi lesz Marcelo, Ramos, Modric, Cé után?Ja és nemtudom mi lesz velük messi utánSokszor írjuk ezt, hogy Messi nélkül mennek az EL-be, de azért nálunk is vannak olyan kulcsfigurák, akik nélkül jelenleg el sem tudom képzelni a Real Madridot, a pótlásuk meg még nem megoldott.
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. május 13., vasárnap 23:14
HozzászólásSzerző: MyStiQ » 2018. május 13., vasárnap 23:05
Velünk mi lesz Marcelo, Ramos, Modric, Cé után?Ja és nemtudom mi lesz velük messi után
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 13., vasárnap 22:56
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem