HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 13., vasárnap 21:31
ne kezdjétek elferdíteni a mondókámat, ahogy szoktátok, egy szóval sem mondtam, hogy ramos nem elit, de mindjárt az jön, hogy világi balfasznak tartom.
pusztán annyit mondtam - és ez tény - hogy a sebessége és a néhai fejben gyengesége miatt én nem rakom a szűk elitbe (nem most, hanem az elmúlt 100 évet nézve).
amíg a franciák a topon voltak, én nem láttam pl desaillynál olyan hibákat, mint ramosnál.
maldini nem hogy khv-ben a valaha volt legjobb fejben, fizikumban, tehetségben, de sokan bhv-ben is robicarlos elé teszik, az azért meg nem kis dolog. nyilván a 80as években nem láttam, de a nagy milannak igyekeztem utánanézni, hogy 40 évesen mennyire lassult be és miért nem vitték már ki a 06-os vébére, az már nálam nem számít. fénykorában top elit über játékos volt.
csakúgy, mint lebronnál, ramosnál se tudom elfelejteni a temérdek hibát, piroslapot, kihagyott és csinált tizit, amit az ökörségeivel csinált. ezt nem lehet kitörölni, nyilván ezek mellett az utóbbi években beérett, és megy a pacsi a teljesítményért. emiatt nem tekinthetek lebronra sem soha - akármit csinál ezután - mint goat, és ramos se lesz az.
nem ez volt a téma amúgy.
az eredeti téma az volt, hogy milyen alapon várjuk el egy iscotól vagy asensiotól, hogy a támadószekciót megoldja, amikor egyikre sem fogunk úgy emlékezni, mint szűk elit, és ha hozható olyan, aki az, akkor nem szabad baszkódni.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"