Igen, pontosítok, amióta 20 csapatos a PL.Süti írta:'95 Alan Shearer 34 gól, '94 Andy Cole 34 gól.Remy írta:Salah all time PL-rekorder lett a 32. góljával.

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. május 13., vasárnap 17:34
Igen, pontosítok, amióta 20 csapatos a PL.Süti írta:'95 Alan Shearer 34 gól, '94 Andy Cole 34 gól.Remy írta:Salah all time PL-rekorder lett a 32. góljával.
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. május 13., vasárnap 17:31
'95 Alan Shearer 34 gól, '94 Andy Cole 34 gól.Remy írta:Salah all time PL-rekorder lett a 32. góljával.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. május 13., vasárnap 16:27
HozzászólásSzerző: sucre » 2018. május 13., vasárnap 11:17
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 13., vasárnap 10:45
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 12., szombat 20:29
After over 17 years as Mourinho's assistant, Faria is "ready for a successful career as a manager".Edzoskodni fog mostmar önállóan vagy most lett neki is elege josebol?
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. május 12., szombat 20:02
Edzoskodni fog mostmar önállóan vagy most lett neki is elege josebol?Caraway írta:Faria tavozik Jose mellol 17 ev utan.
HozzászólásSzerző: Caraway » 2018. május 12., szombat 19:31
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. május 12., szombat 12:11
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. május 12., szombat 12:06
Olvastam pletykat, hogy a harmadik mezunk pink lesz, szoval teljesul a kivansagodSüti írta:MU-nak milyen szép lett a 3. számú meze... Néha nálunk is megerőltethetnék magát az Adidas.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 12., szombat 12:05
https://4.bp.blogspot.com/-XK5Jd7zvGoc/ ... 2%2529.jpgSüti írta:MU-nak milyen szép lett a 3. számú meze... Néha nálunk is megerőltethetnék magát az Adidas.
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. május 12., szombat 11:59
úgy állítják egyébként be ezt az óceánból vett műanyagból készült mezt h micsoda újdonság, miközben mi már használtunk ilyen mezt, de ezt mindenki elfelejti megemlíteni....Süti írta:MU-nak milyen szép lett a 3. számú meze... Néha nálunk is megerőltethetnék magát az Adidas.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 12., szombat 11:58
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. május 12., szombat 11:53
HozzászólásSzerző: mexes » 2018. május 12., szombat 10:13
Sajnos. Én is kedveltem, nagyon jól állt neki az arrogancia és jól is használta. Ellenben akkor volt mire építenie ezt az imidzset. Példát vehetne Zlatanrol, ő mindig jól menedzselte ezt és folyamatosan ment oda ahol kitünhet - ma ez az MLS. Mindenesetre el kellene döntenie h focizni akar vagy védekezni, mert a mai MU egyik meccsen 0-0ra megy a másikon 5 tamadoval áll fel... Őszintén szólva örülnék egy utolsó győzelemnek Peppel szemben, aztán mehetne valahová szövetségi kapitanykent pihenni.ArjenMagicRobben írta:Pár gondolat Joséról
Én is ezt látom, nála valami tönkrement mikor nálunk "megbukott". Azóta szinte semmit nem tud felmutatni, csak nyomja ugyanazt megint és megint. Én kedveltem az Internél meg nálunk is többnyire, de így semmi értelme folytatni, menjel el pihenni néhány évre, aztán még egyszer utoljára megpróbálhatja. Felépített magának egy szobrot majd utána porig rombolta, sőt mostmár a gödröt ássa a helyén.
HozzászólásSzerző: mexes » 2018. május 12., szombat 10:07
Legalább lenne valaki akit motivál ha lehoz egy levante elleni meccset és aranylabdát követel neki a világRealista24 írta:Hazard to SFR: "I hope [CFC] fans do not want me to leave. I'm doing good stuff here. I am happy here. Things can move, or they do not. We'll see. The public is with me, I love my teammates, my family is doing well here. Of course I want to play in the UCL, but it's no priority."
Hát barátom, ha a BL nem lényeges, jobb ha nem is jössz ide.
HozzászólásSzerző: ArjenMagicRobben » 2018. május 11., péntek 22:15
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 11., péntek 21:50
Ha nem lettek volna akkora kutyaütők akár a Poolt is elüthették volna a BL helyről, és akkor nyáron jöhetett volna SalahRealista24 írta:Hazard to SFR: "I hope [CFC] fans do not want me to leave. I'm doing good stuff here. I am happy here. Things can move, or they do not. We'll see. The public is with me, I love my teammates, my family is doing well here. Of course I want to play in the UCL, but it's no priority."
Hát barátom, ha a BL nem lényeges, jobb ha nem is jössz ide.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 11., péntek 20:24
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 9., szerda 23:02
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem