Igazából nem értettem a tegnapi frusztráltságot. A bíró meg sajna engedte a taposásokat. Azon mondjuk nevettem, hogy Nacho kapta az első sárgát, mert odalépett az embere mellé, de előtte már legalább volt két katalán taposás...
Nem éreztem a meccsben, hogy ekkora hentelést rendez a Barcelona, de ott a Suarez-Ramos vitánál elkattantak. Messit ki kellett volna szórni szerintem a törlesztésnél, ahogy Bale-t is. Mondjuk nem tudom eldönteni, hogy Bale direkt csinálta e, vagy ilyen béna, de ez nem változtat semmit.
Meglepődtem egyébként, hogy milyen jól működött a tavalyi gála csapatunk. Úgy látszik, hogy ha CR és Benzema is hasznára van csapatnak még mindig elbírjuk Bale-t is. Bár a stabilitáshoz lehet az is kellett, hogy Nacho volt a jobboldalon, ő nem ment előre annyit, mint Carvajal szokott.
Szerintem ez egy jó meccs volt, én élveztem. Látszik, hogy nagyon kell még egy gólvágó a csapatba Ronaldo mellé. Hiába játszott jól Benzema, arra a szerepre sajnos ő nem alkalmas. Feldobott, hogy végre mi voltunk emberelőnyben
Kovacic meg....

alig várom, hogy alapkezdő legyen a srác. Brutális megindulásai vannak.