Szerintem egyáltalán nincs így. Hokiban legalább egy nagyságrenddel korrektebb a bíráskodás, mint fociban. Legalábbis az NHL-ben biztosan. A kiállítások megítélése elég relatív, ez igaz, de ez ellen nem nagyon van amit tenni, minden bíró a saját stílusában vezeti a meccset, de ők legalább legtöbbször a meccsen belül következetesek.wZoLee7 írta:Hihetetlen, hogy szerencsetlen szlovakok amikor viszonylag jol jatszanak akkor az eredmenyen nem latszik semmi belole...nem tudom miert nem tudnak a papiron gyengebb ellenfelek ellen is hatarozot, agrasszivebb jatekot felmutatni.
Hokiban is kezdi felutni a.fejet az ami fociban ezer eve, gyenge a biroi munka. Ami az egyik meccsen 2+2 vagy 5+vegleges az a masikon semmi.
Sajnálom, hogy idén az olimpián nem játszottak az NHL-es játékosok. A VB-knek mindig van egy felemás feeling-je, mert a csapatok erőssége nagyban függ attól, hogy kik jutnak be a playoff-ba az NHL-ben. Eddig legalább az olimpián ott volt mindig a full-os keret mindenkinél, a legnagyobb sztárokkal aztán lehetett csapatni. Így, hogy AHL-es fazonok játszottak nem is néztem egy meccset sem. DE ez a VB se hoz különösebben lázba, inkább fennmaradok és megnézek majd egy jó Golden Knights- Jets meccset