mondjuk én jelenleg csak a Apple, Samsung, Huaweiit emelném ki, mert a többi piaci résztvevő valamilyen szinten gyengébb itthon. Most igazából az i8-nak a konkurenciája az S9 és a P20pro, listaáron ugyanannyiba kerülnek a telekomnál, de az i8 pl. több, mint fél éves és 4 éves designja (amúgy nekem tetszik). Persze telefonnál nem a külsőnek kéne lennie a szempontnak, de azért elég cinkes hogy 4. generáció óta ugyanazt kapod. Androidon az NFC bármihez használható, a lent említett Simple pl remekül működik, simán párosítod a bankártyáddal és simán paypassol onnét a telóddal. A rendszer zártsága rendre feljövő téma, miközben az ellenérv mindig a stabilitás és a megbízhatóság volt, ennek ellenére egyre többet olvasni arról, hogy az új iOSek tele vannak hibával. Plusz a apróságok, mint a jack elhagyása, gyakorlatilag folyamatosan arra kényszerítenek, hogy valamit náluk vegyél 2-3szor annyiért. Samsungnál a nagy hívó erő az a Dex. Meglepő, hogy a többi gyártó nem igazán foglalkozik ezzel a témával pedig sok benne a lehetőség.csababarca írta:nem tudom az árakat, most nyáron kint fogok venni 550 v 700 dollárért 7-est vagy 8-ast.Kerlon írta:Mennyivel fizettek többet, azért hogy lekorlátozott telefont használjatok? Mondjuk én is gondolkozom, hogy veszek életemben először egyet, de egyre jobban tartok tőle.
Majd még ledöntöm melyik legyen, másfél heti kinti fizumból megvan. (meg nyár végén van mindig sulis akció kint, hozzámvágtak egy bolti áron 300 dolláros beats fejhallgatót tavaly ingyen a mac mellé.)
de nem tudom egy samsung csúcsmodell vagy huawei, vagy lg mit ad ezért az árért.
én 4 éve vagyok apple-s, macbookot is kint vettem, nekem kényelmesek így az eszközök.
Amúgy én nagyon spur vagyok ennyit rá költeni egy telefonra, de lassan elcsábulok, pedig tisztában vagyok vele, hogy mennyire nem fogom kihasználni, mert ezek kb. a csúcsjátékokra vannak kitalálva. A kis netezésre, youtubozásra, chat, telefonra, ma már bőven jó és használható telefont lehet venni a középkategóriában, de talán még az alsó kategóriában is ki lehet fogni.