Pláne, hogy én 80at olvastamistimester írta:Hogy egy nemrég elhunyt nagy kortárs drámaírót idézzek, "az embernek megáll a haja, a büdös kurva életbe"Kerlon írta:Messi 75 milliós aláírási pénzétEz már nagyon szép összeg, még ezen a szinten is.

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 16., szerda 15:30
Pláne, hogy én 80at olvastamistimester írta:Hogy egy nemrég elhunyt nagy kortárs drámaírót idézzek, "az embernek megáll a haja, a büdös kurva életbe"Kerlon írta:Messi 75 milliós aláírási pénzétEz már nagyon szép összeg, még ezen a szinten is.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. május 16., szerda 15:28
Hogy egy nemrég elhunyt nagy kortárs drámaírót idézzek, "az embernek megáll a haja, a büdös kurva életbe"Kerlon írta:Messi 75 milliós aláírási pénzét
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 16., szerda 15:22
Azt írják, hogy Zidane is szemezgetett vele.lestat írta:RealAsensio írta:A Barca megegyezett a sevillai vedovel, Lenglet-vel. 30 millio euro.
Tovabbra sem ertem, honnan van ennyi penzuk...
Woww na es ki ez a gyerek. Valaki latta mar jatszani?![]()
30m nem is rossz a mai piacon.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. május 16., szerda 14:28
RealAsensio írta:A Barca megegyezett a sevillai vedovel, Lenglet-vel. 30 millio euro.
HozzászólásSzerző: Donát » 2018. május 16., szerda 14:00
Jo esellyel lesz tavozo is. Ha nyomott aron is, de mehetnek tobben, akar Gomes, Paco, Vidal, Rafinha, ha megszivjak, akkor Umtiti is pl. Elvileg 30 koruli bevetellel tarthatjak a -100t, ha Griezmann 100 lesz.RealAsensio írta:Es akkor meg palyaznak Griezmannra is 100-120 millaert. How?Donát írta:Kerlon; Oke, meg ehhez hozzajohet a sok idiota opcios feltetel, h Cou/Dembele 20 meccsen palyara lep, meg 4x keresztet vet, stb, de ezek mind feltetelezesek. Bevetelt is lehet majd feltetelezni. Persze siman lehet, h nincs igazam, eleve csak a TMbol indultam ki, csak igyekszem megfejteni ezt a storyt.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 16., szerda 14:00
Azokat nem biztos, hogy idén kell vagy valaha is elkönyvelniük. Viszont a két említett prémium az nyilt titok volt idén.Donát írta:Kerlon; Oke, meg ehhez hozzajohet a sok idiota opcios feltetel, h Cou/Dembele 20 meccsen palyara lep, meg 4x keresztet vet, stb, de ezek mind feltetelezesek. Bevetelt is lehet majd feltetelezni. Persze siman lehet, h nincs igazam, eleve csak a TMbol indultam ki, csak igyekszem megfejteni ezt a storyt.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 16., szerda 13:53
Es akkor meg palyaznak Griezmannra is 100-120 millaert. How?Donát írta:Kerlon; Oke, meg ehhez hozzajohet a sok idiota opcios feltetel, h Cou/Dembele 20 meccsen palyara lep, meg 4x keresztet vet, stb, de ezek mind feltetelezesek. Bevetelt is lehet majd feltetelezni. Persze siman lehet, h nincs igazam, eleve csak a TMbol indultam ki, csak igyekszem megfejteni ezt a storyt.
HozzászólásSzerző: Donát » 2018. május 16., szerda 13:43
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 16., szerda 13:40
számold hozzá Messi 75 milliós aláírási pénzét és Neymar 25 milliós hűség bónuszátDonát írta:Transfermarkt-ot neztem, elvileg netto a kiadas-bevetel egyenlet sosem volt minusz 100 millio alatt. Ezen a szinten ez nem hiszem, hogy irrealis lenne.RealAsensio írta:A Barca megegyezett a sevillai vedovel, Lenglet-vel. 30 millio euro.
HozzászólásSzerző: Donát » 2018. május 16., szerda 13:38
Transfermarkt-ot neztem, elvileg netto a kiadas-bevetel egyenlet sosem volt minusz 100 millio alatt. Ezen a szinten ez nem hiszem, hogy irrealis lenne.RealAsensio írta:A Barca megegyezett a sevillai vedovel, Lenglet-vel. 30 millio euro.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 16., szerda 13:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 15., kedd 7:31
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 10., csütörtök 13:29
Nem barom, csak Piqué.Berti írta:Erről van valami hivatalos forrás?Gerard Pique: "We're happy Villarreal gave us a guard of honor. They're a bigger club than Real Madrid anyway."
Egyszerűen nem hiszem el, hogy épp ennyire barom ez az ember.
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. május 10., csütörtök 13:22
Erről van valami hivatalos forrás?Gerard Pique: "We're happy Villarreal gave us a guard of honor. They're a bigger club than Real Madrid anyway."
HozzászólásSzerző: mocsok » 2018. május 10., csütörtök 13:21
HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2018. május 10., csütörtök 13:01
Akárhányszor megszólal elfog a röhögés, mert mindig eszembe jut a teljes neve ennek a szerencsétlennek.BBeno írta:Gerard Pique: "We're happy Villarreal gave us a guard of honor. They're a bigger club than Real Madrid anyway."
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. május 10., csütörtök 12:54
HozzászólásSzerző: Gilberto » 2018. május 10., csütörtök 12:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 10., csütörtök 12:36
HozzászólásSzerző: Seraf » 2018. május 10., csütörtök 12:30
Jelenlévő fórumozók: 54 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem