Jo esellyel lesz tavozo is. Ha nyomott aron is, de mehetnek tobben, akar Gomes, Paco, Vidal, Rafinha, ha megszivjak, akkor Umtiti is pl. Elvileg 30 koruli bevetellel tarthatjak a -100t, ha Griezmann 100 lesz.RealAsensio írta:Es akkor meg palyaznak Griezmannra is 100-120 millaert. How?Donát írta:Kerlon; Oke, meg ehhez hozzajohet a sok idiota opcios feltetel, h Cou/Dembele 20 meccsen palyara lep, meg 4x keresztet vet, stb, de ezek mind feltetelezesek. Bevetelt is lehet majd feltetelezni. Persze siman lehet, h nincs igazam, eleve csak a TMbol indultam ki, csak igyekszem megfejteni ezt a storyt.
Mondjuk a brazil Arturt is mondogatjak 30 korul. Akkor megtobbet adnak el. Vagy nem tudom, de igazabol nem ertem, hogy miert ne lehetne ennyi penzuk, lassan 10+ eve folyamtosan top3 csapat sajnos. Amugy en a szponzori osszegeket nem ismerem, valaki irhatna valamit. Ott kiemelkedoek a top csapatokhoz kepest? Es mi? Az Adidasos szerzodessel lett vmi mostanaban? Azt szoktatok itt felhozni ha jol tudom.
A Neymar fele 25ert megy a pereskedes, nem? Mondjuk az nagyon durva lenne, ha ki kene fizetniuk..

Ez a Messi fele 75 komolyan valid informacio? Errol nem tudtam, az nagyon durva...

Amugy Griez arat is varjuk meg meg, lehet, h akkora hiszti lesz vele, mint Dembelevel volt, es nem dobjak olyan konnyen oda azt a 100ast.