Akárhányszor megszólal elfog a röhögés, mert mindig eszembe jut a teljes neve ennek a szerencsétlennek.BBeno írta:Gerard Pique: "We're happy Villarreal gave us a guard of honor. They're a bigger club than Real Madrid anyway."

HozzászólásSzerző: LiamGallagher » 2018. május 10., csütörtök 13:01
Akárhányszor megszólal elfog a röhögés, mert mindig eszembe jut a teljes neve ennek a szerencsétlennek.BBeno írta:Gerard Pique: "We're happy Villarreal gave us a guard of honor. They're a bigger club than Real Madrid anyway."
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. május 10., csütörtök 12:54
HozzászólásSzerző: Gilberto » 2018. május 10., csütörtök 12:46
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 10., csütörtök 12:36
HozzászólásSzerző: Seraf » 2018. május 10., csütörtök 12:30
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. május 10., csütörtök 12:26
Csak magabol es a csapatabol csinal bohocot, ahogy szoktaBBeno írta:Gerard Pique: "We're happy Villarreal gave us a guard of honor. They're a bigger club than Real Madrid anyway."
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 10., csütörtök 12:23
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 9., szerda 16:04
Nagyon adomporonty írta:Biztos erkölcsi győztesként tekintettek magukra, miután a szertárosokkal állítottak muguknak sorfalat a meccs végén.
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. május 9., szerda 15:49
HozzászólásSzerző: Red Byron » 2018. május 9., szerda 15:43
Igen, abban igazad van, hogy kapott sorfalat. Na és? Már harmadszor írom le, de hiába, hogy eltekintve a vélt vagy valós sérelemtől, példát kellett volna mutatniuk. Ez a kicsinyes bosszú röhejes volt. Akkor legalább verték volna cipóra messiéket. Így legfeljebb azt érték el, hogy a katalányok erkölcsi győztesnek (is) érezhetik magukat...Realista24 írta:Red Byron írta: Nem tudom miről beszélsz. Reagáltam arra, hogy a Barca nem kapta meg a sorfalat a Klub VB után, ezt cáfoltam. És akkor most jössz egy újabb hülyeséggel.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 9., szerda 15:43
Legutóbbi állításod is meg lett cáfolva, és elkezdtél teljesen másról beszélni. Szóval a következtetés, hogy nincs értelme veled társalogni.Red Byron írta:"egyébként mintha tavaly az utolsó fordulóban vált volna biztossá a bajnoki cím
és akkor a soron következő szuper kupa meccsen nem kaptunk sorfalat
erre mit mondasz?"
Szóhoz sem jutokEsetleg kereshetnél egy videót olyan esetekről, amikor ilyen szituban álltak sorfalat a szuperkupában (például a korábbi években szerintem többször is a végén lett bajnok)? Mert én nyilvánvalóan nem találok megfelelő videóket és ezért fegyvertelenül megyek a csatába...
Már az első hozzászólásomban írtam, hogy példát kellett volna mutatni. Úgy, hogy le kellett volna szarni, hogy mit nem csinált a Barca, és csakazért is sorfalat állni.
HozzászólásSzerző: Red Byron » 2018. május 9., szerda 15:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 9., szerda 15:37
Nem tudom miről beszélsz. Reagáltam arra, hogy a Barca nem kapta meg a sorfalat a Klub VB után, ezt cáfoltam. És akkor most jössz egy újabb hülyeséggel.Red Byron írta:Mivel nem volt idézet, nem tudom, hogy nekem írtad-e... Akkor lett volna értelme ennek durcinak, ha a bajnokságban tradíciónak számító sorfalat nem kapta volna meg a Real a Barcától valamikor. De ugye ilyen nem volt? A másik meg, nem hinném, hogy van olyan klub, melyet kevéssé kedvelek, mint a Barca, de mit lehet tenni... Aki valamiben nem ért egyet, az már barcás.Realista24 írta:De a Betis biztos indult a Klub VB-n. Oh wait![]()
![]()
Amúgy nincs bajok veled, mert le se szarom a Barcasok véleményét, de ha nem tiszteled a csapatom, nincs itt helyed.
"„A Barcelona játékosai sorfalat álltak nekünk néhány évvel ezelőtt a Bernabéuban. Ezért én most sorfalat álltam volna nekik Barcelonában” – mondta Iker Casillas"
Ennyi?
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. május 9., szerda 15:30
egyébként mintha tavaly az utolsó fordulóban vált volna biztossá a bajnoki címRed Byron írta:Mivel nem volt idézet, nem tudom, hogy nekem írtad-e... Akkor lett volna értelme ennek durcinak, ha a bajnokságban tradíciónak számító sorfalat nem kapta volna meg a Real a Barcától valamikor. De ugye ilyen nem volt? A másik meg, nem hinném, hogy van olyan klub, melyet kevéssé kedvelek, mint a Barca, de mit lehet tenni... Aki valamiben nem ért egyet, az már barcás.Realista24 írta:De a Betis biztos indult a Klub VB-n. Oh wait![]()
![]()
Amúgy nincs bajok veled, mert le se szarom a Barcasok véleményét, de ha nem tiszteled a csapatom, nincs itt helyed.
"„A Barcelona játékosai sorfalat álltak nekünk néhány évvel ezelőtt a Bernabéuban. Ezért én most sorfalat álltam volna nekik Barcelonában” – mondta Iker Casillas"
Ennyi?
HozzászólásSzerző: Red Byron » 2018. május 9., szerda 15:27
Mivel nem volt idézet, nem tudom, hogy nekem írtad-e... Akkor lett volna értelme ennek durcinak, ha a bajnokságban tradíciónak számító sorfalat nem kapta volna meg a Real a Barcától valamikor. De ugye ilyen nem volt? A másik meg, nem hinném, hogy van olyan klub, melyet kevéssé kedvelek, mint a Barca, de mit lehet tenni... Aki valamiben nem ért egyet, az már barcás.Realista24 írta:De a Betis biztos indult a Klub VB-n. Oh wait![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. május 9., szerda 12:50
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. május 9., szerda 11:15
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 9., szerda 11:12
szerkKAG írta:Kerlon írta: várd ki, mert jöhet még Pheco Jamesszal, süti meg Depayjal![]()
Laci meg a végén beírja, hogy "#KAK2021"
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. május 9., szerda 10:55
Kerlon írta:várd ki, mert jöhet még Pheco Jamesszal, süti meg DepayjalRealista24 írta:Nincs is szebb, mint amikor egy Neymar fan összecsap egy Griezmanossal![]()
![]()
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 9., szerda 10:17
várd ki, mert jöhet még Pheco Jamesszal, süti meg DepayjalRealista24 írta:Nincs is szebb, mint amikor egy Neymar fan összecsap egy Griezmanossal![]()
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem