El tudom képzelni azt a pillanatot az életedben, amikor értesültél a hírről, hogy az Arsenal megvettehehe írta:pélóarcú török barátunk egy fogpiszkálót sem volt hajlandó arrébbtenni, hogy fejlődjön madridban, mindent megkapott, és még többet is, az első nehezebb helyzetben lelépett a rákba. innentől kezdve lehet ő akármilyen nagyszerű csoda - nem az - kutyát nem érdekel, hogy mit csinál, mit nyilatkozik és hogy játszik. nyerni egy trófeát se fog.
miért van laza 50 millió bale, céronaldo, illetve özil értéke között? mert az utóbbi egy gyenge, gyáva vesztes.
és szerencsére múlt idő.
és azt se értem mi a rákért kell ide belinkelni a vele foglalkozó cikket, ennyi erővel egy vietnámi negyedosztályú meccsösszefoglalót is betehettek, ugyanannyit ér; főleg ezzel az erőltetett szakmázással, ami megmagyarázza, hogy hogy lesz istencsászár valaki és a csapata is labda nélkül, fél lábbal, gyenge fizikummal, kiszámítható repertoárral, átlagos tudással.

A jelenséget amugy én sem értem minek ilyen cikkeket linkelni, mondom pl. a gól.com is egyre nagyobb hulladék mostanában, ma is 2-3 olyan cikket rettyintettek, hogy csak pislogtam. Özilről meg a múltkor egy meccs után megállapították, hogy mekkora király, de aztán halkan mejegyezték, hogy 60-70 perc után elfogyott szegény, de ez szerintük érthető. Mondom mivan, érthető??? Végigcsinálta a teljes előszezont, játszott több meccset is, pont megfelelő kondiban kellett legyen, mitől érthető??