Eggyel több, mint GriezmannakH.E.H.E. írta:Neymarnak is van

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 9., szerda 9:24
Eggyel több, mint GriezmannakH.E.H.E. írta:Neymarnak is van
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. május 9., szerda 9:23
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 9., szerda 9:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 9., szerda 9:19
3 BL címmel és egy újabb döntővel a zsebben megtehetemRemy írta:Amibe beleszól a Karimos.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. május 9., szerda 9:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 9., szerda 9:17
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. május 9., szerda 9:12
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 9., szerda 9:02
Tokeletes, temelem odamegy.Realista24 írta:Na de most olvasom, hogy Griezmann kivásárlási ára július 1-ig 200 millió euró, utána 100 millióra lemegy, amit a Barca jelzett, hogy ki fog fizetni.Realista24 írta:Atletico vezetőségének tele a töke a Barcelonával és a tárgyalási módszereikkel, nyomásgyakorlásával.
http://www.marca.com/en/football/spanis ... b4649.html
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 9., szerda 8:48
Na de most olvasom, hogy Griezmann kivásárlási ára július 1-ig 200 millió euró, utána 100 millióra lemegy, amit a Barca jelzett, hogy ki fog fizetni.Realista24 írta:Atletico vezetőségének tele a töke a Barcelonával és a tárgyalási módszereikkel, nyomásgyakorlásával.
http://www.marca.com/en/football/spanis ... b4649.html
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 9., szerda 8:29
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. május 9., szerda 0:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 8., kedd 20:20
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. május 8., kedd 20:15
na ez az,én is ezt kerestemRealista24 írta:https://www.youtube.com/watch?time_cont ... Nxs1wk4juQRed Byron írta: Amikor a barca nyert, ők kaptak sorfalat? Azon kívül, hogy volt egy kis ceremónia, amikor kipakolták a kupát, nem hinném. Ez a két dolog nem egy kategória.
(
Szar dolog vaktölténnyel háborúba menni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 8., kedd 20:13
https://www.youtube.com/watch?time_cont ... Nxs1wk4juQRed Byron írta: Amikor a barca nyert, ők kaptak sorfalat? Azon kívül, hogy volt egy kis ceremónia, amikor kipakolták a kupát, nem hinném. Ez a két dolog nem egy kategória.
(
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. május 8., kedd 20:12
a barca klub vb győzelme utáni fordulóban is volt sorfalRed Byron írta:Ne haragudj, hogy nem vagyok túl jártas a spanyol liga tradícióit illetően, de én még leragadtam azon, hogy ha egy csapat a bajnokság vége előtt nyer, akkor a következő meccses ellenfél sorfalat áll nekik. Az, hogy a klub VB-n mi volt, tudtommal nem "sorfalköteles".Realista24 írta:Mármint a Barcának, nem?
Olyan ez kicsit mint a sex. Ha már a nő nem akarja, akkor végül is csinálhatod egyedül is, csak mégsem az igazi. Same same but different.
Kiegészítő információ, ha még egyszer lepitiánerezed Zidane-t, akkor az volt itt az utolsó hszed.
Az ESPN-ről idézem, tavaly decemberből: "Cristiano Ronaldo said last week in Abu Dhabi that he thought it would be a "nice" gesture, but the 'pasillo' is not mandatory".
Amikor a barca nyert, ők kaptak sorfalat? Azon kívül, hogy volt egy kis ceremónia, amikor kipakolták a kupát, nem hinném. Ez a két dolog nem egy kategória.
A fenyegetésedhez meg csak gratulálni tudok. Nem Zidane-t pitiánerezem le, hanem a gesztust (vagy annak hiányát). Ám, ha a szabad véleménynyilvánítással vagy esetlegesen a veled szemben álló véleménnyel van akkora problémád, hogy ki kell hogy tilts, nem akadályozhatom meg.
HozzászólásSzerző: Red Byron » 2018. május 8., kedd 20:06
[/quote]Realista24 írta:Mármint a Barcának, nem?
Olyan ez kicsit mint a sex. Ha már a nő nem akarja, akkor végül is csinálhatod egyedül is, csak mégsem az igazi. Same same but different.
Kiegészítő információ, ha még egyszer lepitiánerezed Zidane-t, akkor az volt itt az utolsó hszed.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. május 8., kedd 17:40
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 8., kedd 11:04
Az a baj, hogy szerintem nem viccesnek gondolják, hanem teljesen komolyan.El Sie7e írta:úgy gondolom klubon belül inkább adják alá a lovat...ők nem látják mennyire gáz ez, inkább viccesnek gondoljákRealMadridFanatic írta:Elnézést a dupláért, de most olvasom ezt a bohócot.
Komolyan nem tudom elhinni, hogy az egész klubnál nincs EGYETLEN vezető beosztású személy, aki szót emelne a saját maguk lejáratása ellen. Nem érzik, mennyire cink az ilyen Piqué-félék állandó nevetséges ferdítése? Tényleg olyan, mintha valami alternatív valóságban élnének.
#4132évenemfújnakellenünktizit
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. május 8., kedd 11:04
úgy gondolom klubon belül inkább adják alá a lovat...ők nem látják mennyire gáz ez, inkább viccesnek gondoljákRealMadridFanatic írta:Elnézést a dupláért, de most olvasom ezt a bohócot.
Komolyan nem tudom elhinni, hogy az egész klubnál nincs EGYETLEN vezető beosztású személy, aki szót emelne a saját maguk lejáratása ellen. Nem érzik, mennyire cink az ilyen Piqué-félék állandó nevetséges ferdítése? Tényleg olyan, mintha valami alternatív valóságban élnének.
#4132évenemfújnakellenünktizit
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. május 8., kedd 9:17
Jelenlévő fórumozók: 2 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem