Realista24 írta:Azért kérdezd meg erről Nachót is, hogy baj-e ha évi 50 meccsen lép pályára. És nem a hiánya miatt voltunk bajban, hanem azért, mert Theo felsült, Hakimi meg még kevés erre a szintre.
Továbbra is áll a kérdésem, hogy kit hoztál volna? Mert azt leírni, hogy kellett volna valaki, csak vaktöltény. Zidane viszont parádésan reagál erre a helyzetre is azzal, hogy Lucast betolja hátra, ha ég a ház, mert ő tud úgy zakatolni, ahogy ziro is akarja. 20-30 percekre tökéletes megoldás a spanyol erre a célra.
Nyáron lehet javítani a hibát.
Az én megoldásaim ahogy korábban is írtam egy felsorolásban: Meunier, Danilo(tudom nem jön vissza), Coentrao, Kurzawa lennének. Alex Sandro neve is felmerült, vele se lenne baj. Ilyen kaliberű hátvédekre lenne szükség, akiket egy BL elődöntőben Carvajal/Marcelo helyett nyugodtan bedobhatunk, ha bármi történik. Az elgondolás valóban nem volt rossz, hogy majd a Hakimi meg a Theo megoldja, de nem jött össze, ezért lenne jó, ha változtatnánk.
Zidane felfogása egyébként nekem is tetszik, hogy dobjuk be oda Lucast, de egy teljes meccsen ott játszatni valóban necces dolog.