HozzászólásSzerző: Thiago11 » 2013. szeptember 15., vasárnap 21:43
Ezek a kommentátorok vs szurkolók téma szerintem teljesen meddő és felesleges. Attól, hogy Te azt mondod igazságtalan és szemét a média nem lesz jobb, legfeljebb magadat hergeled feleslegesen. Igen, idegesítő az ilyen, de ezzel nem csak ti vagytok így. foci98 szerintem arra gondolt, hogy Te már kicsit mániákusan (no offense) teszed ezt. Majd' minden hozzászólásodban valamilyen formában hangot adsz ennek. Fére ne érts, szíved joga, engem nem is zavar, sőt néha jót mosolygok rajta, csak néha túlliheged és olyat is belelátsz a dolgokba amik nincsenek ott.
Egy speakernek semleges esetben objektívnak kell lennie (ha már ez volt a téma), ez viszont sokszor egy-egy esetnél másképp csapódhat le. Van ilyen, és ez nem csak a Real ill. a Barca meccsein fordul elő.
A média pedig nagyon kényes téma. Sok mindent tudok róla, szerintem többet is Te, lévén újságíró vagyok, de ez egy olyan dolog, amiről napestig lehetne vitatkozni. Ráadásul egy szurkoló sokkal kényesebb erre, hidd el Te sem vagy minden esetben objektív. Sőt.
Csakhogy egy friss példát említsek. A tegnapi meccsek. Barca vs Sevilla. Ti szinte csak arról beszéltek, hogy meg nem adott gól,arról már mondjuk nem esik szó, hogy az andalúzoknak 10 emberrel kellett volna kijönniük a második félidőre és egy szót sem szólhattak volna.
Villarr. vs Real: Elamaradt nálatok egy tizenegyes. Arról viszont nem szól a fáma, hogy ők is kaphattak volna egy büntetőt korábban. Ezt pedig egyetlen egy hozzászólásban láttam itt össz-vissz.
Ezt a két példát csak azért írtam, hogy kicsit rávilágítsak, hogy a szurkoló ilyen. Sokkal kényesebb a saját kedvenceit érintő pozitív, de főleg a negatív megnyilvánulásokra és egyéb dolgokra, legyen az Real, Barca, Bayern vagy Kecskemét drukker.
Ne vedd személyeskedésnek nem csak neked szólt, azért emeltelek ki Téged, mert Nálad látom leggyakrabban ezt "tünetet".
Peace