ZZ ahogy megvárta Iniestát, sokkal több gesztus és intelligencia, nem ez a nyilvános majomkodás, amit ezek csinálnak.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. május 7., hétfő 11:00
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 7., hétfő 10:53
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. május 7., hétfő 10:29
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 7., hétfő 10:28
Amennyit fetrengenek valóban minden 3-ik percben meg kell állítani a meccset„Szerencsére még nem vezették be a videobírót, különben még mindig játszanánk… A piros lap? A televízióban mindent láthattak. Ismerve Sergi Robertót, meglepődtem rajta, hogy megütötte Marcelót.”
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 7., hétfő 10:04
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. május 7., hétfő 10:00
Toti írta:meg emberek, tudtommal lesz még hazai bajnokijuk idén, nem ez volt az utolsó meccsük a campban. mire fel volt ez a "party"?![]()
HozzászólásSzerző: Toti » 2018. május 7., hétfő 9:59
HozzászólásSzerző: Toti » 2018. május 7., hétfő 9:53
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. május 7., hétfő 9:36
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. május 7., hétfő 9:23
HozzászólásSzerző: Nzedge » 2018. május 7., hétfő 9:03
RealAsensio írta:Messi torleszteserol miert nem esik szo? Siman kaphatott volna pirosat is. Nyujtott labbal, erobol odacsuszott Ramosra, nem is a labdat nezte, egyertelmu, hogy torleszteni akart...
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 7., hétfő 8:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 7., hétfő 7:49
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. május 7., hétfő 7:46
Kerlon írta:Csalást mondjuk én sem kiabálok, de pl. suarexet a tegnapi színész tevékenységéért Angliában utolgaosan eltiltották volna, jessica torokra megy jelenete szintén zenész és utána még neki állt feljebb? Hát ki az a féreg? A mi oldalunkon meg Bale úszott meg egy pirosat, azonkívül meg 2 meccset eldöntő szituációban is a javukra ítéltek. Suárez Varane szabálytalanságot nem is értem, hogy nem látták? Senki nem volt körülöttük.
Amúgy meg jár a második félidőért is egy rohadt nagy leszidás a csapatnak, mert az utolsó 20 percen kívül nem is helyeztük őket nyomás alá. Asensio meg Marcelo amit műveltek az kritikán aluli volt. Marconak egy jó megoldása volt, de azonkívül rendre egy alibi 25 méteres visszapasszt csinált. Lucas sem volt jó csere, de szerintem még Kovacic is későn jött.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 7., hétfő 7:05
HozzászólásSzerző: Demes » 2018. május 7., hétfő 1:54
Az ilyen "most igy jött ki" hozzáállás basz fel a legjobban, mert ezek miatt volt ekkora szenvedés behozni a videóbírót, amit már 10+ éve kellett volna bevezetni.Jajj hagyjatok mar ezt a csalast, vakon volt a biro, mint mindig ezuttal mi voltunk inkabb a farok rossz oldalan donteseik veget. Most igy jott ki.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. május 7., hétfő 0:29
Amikor visszajott a palyara es bicegett, akkor azert megijedtem, de utana biztatonak tunt a mozgasa. Szerintem biztonsagbol kapta le ZZ, tud most pihenni.wZoLee7 írta:Vergődjenek csak, ezerszer jobban érdekel hogy mi lehet CR bokájával.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. május 7., hétfő 0:17
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 6., vasárnap 23:59
HozzászólásSzerző: flori » 2018. május 6., vasárnap 23:48
Jelenlévő fórumozók: 1 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem