HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. május 6., vasárnap 22:56
HozzászólásSzerző: hamesz » 2018. május 6., vasárnap 22:53
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. május 6., vasárnap 22:52
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. május 6., vasárnap 22:51
Tovabbra is 1 félidőt emberelonybe jatszottunk es ennek ellenere kevesebb helyzetunk volt,mint az elsoben.flori írta:1 gól tőlük minusz, miről beszélünk? Arról nem beszélek, hogy a tizit még be is kell rúgni. Ilyen pofátlan csalást nagyon régen láttam.45 perc embefelonyt nem.lehet 2 biroi tevedesre rakenni
Május 26, tőr a szívbe. Ott kell lenni, senki nem fog foglalkozni ezekkel a pancserekkel.
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2018. május 6., vasárnap 22:48
HozzászólásSzerző: torjack » 2018. május 6., vasárnap 22:48
HozzászólásSzerző: poronty » 2018. május 6., vasárnap 22:46
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 6., vasárnap 22:46
HozzászólásSzerző: flori » 2018. május 6., vasárnap 22:46
1 gól tőlük minusz, miről beszélünk? Arról nem beszélek, hogy a tizit még be is kell rúgni. Ilyen pofátlan csalást nagyon régen láttam.45 perc embefelonyt nem.lehet 2 biroi tevedesre rakenni
HozzászólásSzerző: realistahuni » 2018. május 6., vasárnap 22:45
HozzászólásSzerző: hala real » 2018. május 6., vasárnap 22:44
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2018. május 6., vasárnap 22:44
Gondolom csak viccelsz? 3-1 nem lett volna elég?Eddig leszartam de igy az emberelonnyel illett volna kurvara elvenni a veretlenségüket.
45 perc embefelonyt nem.lehet 2 biroi tevedesre rakenni
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. május 6., vasárnap 22:43
istimester írta:rugtunk egy golt és kidolgoztunk egy clean tizenegyest? Mi kell még.KAG írta:Remelem tudjatok,hogy forditot esetben 45 perc emberhatranyba mit kaptunk volna itt.
Erre csak megint x re sikerul visszahoznunk....
Mindent megkaptuk h ne veretlenul legyenek bajnokok.
A góljuk egy ajándék volt. És nem tőlünk.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 2., szerda 20:44
Nem tudom, hogy James volt e, amikor Lucast felkapta a foldrol. Elsore unszimpatikus megmozdulas volt, utolag arra gondolok, hogy azert csinalta, hogy "gyere futballozzunk inkabb".ateeemadrid írta:egyébként nekem is szimpi volt a srác, az is, hogy nem ünnepelt, a nyilatkozata is korrekt volt, meg amikor asensio fogta a lábát, akkor is egyből kirúgta a labdát. pedig az fix, hogy mindenki más a bayernből szart volna rá, szerencsére oda került hozzá a labda.Valaki irta multkor, hogy mennyire nem volt szimpi, ahogy az elso meccsen Kimmich goljat unnepelte James. Tudtam, hogy az esetleges sajat goljat nem fogja unnepelni. Jol jatszott amugy kicsi James, orulok, hogy vegre rendszeresen jatszik es, hogy formaban is van.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. május 2., szerda 20:30
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 2., szerda 20:23
cseréld már le ezt a képet te mocskos szemétládaCsabi írta:semmiről, de ha kettőt mondanak, az jobban hangzik mint egy
marcelo meg a 16-oson kívül kezezett. sakk-matt.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. május 2., szerda 20:22
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 2., szerda 20:18
kelejancsika meg hortigabesz is nyomja a fasságátGascoigne írta:Én nem tudom miért, de a magyar média a legdurvább. Suttyó aljadék index főoldalán 'Marcelo egyet elismert a be nem fújt büntetőkből'.H.E.H.E. írta:olvasva megint a médiát és a hangulatkeltést, az elmúlt évek semmi ahhoz képest, amit gyűlöletből és irigységből kapni fogunk a béelldöntőre
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 2., szerda 20:18
KlikkKlikkKlikkGascoigne írta:Én nem tudom miért, de a magyar média a legdurvább. Suttyó aljadék index főoldalán 'Marcelo egyet elismert a be nem fújt büntetőkből'.H.E.H.E. írta:olvasva megint a médiát és a hangulatkeltést, az elmúlt évek semmi ahhoz képest, amit gyűlöletből és irigységből kapni fogunk a béelldöntőre
HozzászólásSzerző: Gascoigne » 2018. május 2., szerda 20:15
Én nem tudom miért, de a magyar média a legdurvább. Suttyó aljadék index főoldalán 'Marcelo egyet elismert a be nem fújt büntetőkből'.H.E.H.E. írta:olvasva megint a médiát és a hangulatkeltést, az elmúlt évek semmi ahhoz képest, amit gyűlöletből és irigységből kapni fogunk a béelldöntőre
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem