Berti írta:Azért Casemirorol sem kéne megfeledkezni. Rengeteg szerelése volt és legtöbbször elég kényes szituban.
Kroos is rengeteget mozgott és az összes támadásunkat ő építette fel szinte. Az egyik legjobb meccse volt idén véleményem szerint.
Egy Carvajallal és egy jó meccset elkapó Marcelovan szerintem nagyon elkentük volna őket.
A bírózás szerintem felesleges. Nagyon nagy iramú meccs volt és kibaszott nehéz volt vezetni. A két benézett szituációnál biztos nem látta rendesen az esetet, mert abból kiindulva ahogy reagált a többi szitura, szerintem ezeknél is helyes döntést hozott volna.
Es Varane is jo volt.
Amúgy nem csak a játékosok frusztráltak, a nézők is. Most volt valami Mini liga ünneplés vagy a duplazas miatt vagy nem tudom, nem is értettük mert lesz meg hazai meccsuk. De nem az a lényeg, hanem hogy eleve rengeteg üres hely volt mar a meccs elején is, az ünneplésre, ha nevezhetjük annak meg félig kiürült a stadion
Először bántam hogy ezt vegignezetik velünk, de utólag jo, mert saját magukat tettek nevetségessé.