“A barcelona 10emberrel is könnyedén verte a real madridot,, holnapi címlapok en nem olvasok semmifele szennylapot csak keszuljetek felG. V.tinho írta:Mocskos rohadék csaló buzi katalán szarháziak

HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. május 6., vasárnap 22:08
“A barcelona 10emberrel is könnyedén verte a real madridot,, holnapi címlapok en nem olvasok semmifele szennylapot csak keszuljetek felG. V.tinho írta:Mocskos rohadék csaló buzi katalán szarháziak
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2018. május 6., vasárnap 22:00
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. május 6., vasárnap 13:32
pheco írta:Kivancsi vagyok hanyadik percben utalom meg CoutinhotVolt mar igy par uj igazolasukkal, hogy birtam oket, aztan egybol azt ereztem a Clasicon amikor reklamaltak, hogy pfejj tipikus Barcas es mennyire utalom
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. május 6., vasárnap 12:01
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. május 6., vasárnap 11:36
ugyanígy vagyok vele, de azért meccs közbe biztos elkap majd kicsit a clasico hangulat szerintem.gaborz1 írta:Csak nekem van a mai meccsel kapcsolatban olyan érzésem, hogy jó Barca-Real, de valahogy nem mozgat meg és nem is vagyok idegbe miatta? Mintha a Levante ellen nyomnánk, totál tét nélkül.
Mondjuk engem idén már csak 1 foglalkoztat, ezt meg azt hiszem nem kell kifejtenem.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 6., vasárnap 11:36
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2018. május 6., vasárnap 11:24
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. május 6., vasárnap 6:58
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. május 5., szombat 22:50
Én abszolút megértelek Téged Dannen, csak nem értek most egyet.dannen írta:na erre mondom, hogy nalam nem erv, hogy mit csinalt a barca, ez gyerekes. eddig sem azert csinaltuk, mert a barca is csinalta, hanem mert van egy hagyomany. toluk ez parasztsag volt, de az o egyeni dontesuk, hogy ezt felrugjak, azt bizhattuk volna az o lelkiismeretukre. nekunk ezzel foglalkoznunk sem kellett volna es most oda kellett volna allni. igy ugyanolyanok vagyunk, szerintem, csak mondhatjuk, hogy ok kezdtek.Realista24 írta: Zidane: Why there’s no pasillo for Barça? After we won the Club World Cup they didn’t care much to do one for us and some say it’s because they weren’t in the same competition but that’s a lie. You have to win the Champions League to win the CWC & Barça were part of the CL.
ahogy olvasom sokan nem igy latjak, en mindenesetre kicsit csalodott vagyok, de elengedem.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 5., szombat 22:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 5., szombat 21:42
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 5., szombat 21:18
Zidane: Why there’s no pasillo for Barça? After we won the Club World Cup they didn’t care much to do one for us and some say it’s because they weren’t in the same competition but that’s a lie. You have to win the Champions League to win the CWC & Barça were part of the CL.Kerlon írta:Plusuegy. UncsiH.E.H.E. írta:itt csak a világ balfasz fele picsog, zidane 1 mondatot fecsérelt erre a témára, már mindenki túllépett rajta szerencsére.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 5., szombat 12:33
HozzászólásSzerző: Petr » 2018. május 5., szombat 12:22
Tényleg vannak, hogy Thiago szívesen visszatérne, de a legtöbb forrás szerint nem szeretné visszahozni a vezetőség.Anthony írta:Visszaveszik Thiagot? Vannak ilyen hírek.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 5., szombat 12:17
Anthony írta:Visszaveszik Thiagot? Vannak ilyen hírek.
Kerlon írta:Lionel Messi: "Thiago (kisfia) doesn't quite understand yet. Sometimes he sees me at home and calls me Messi like the fans do."![]()
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 5., szombat 12:11
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 5., szombat 8:51
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. május 5., szombat 8:36
Hát talán erre a meccsre még megéri, már csak azért is, mert El Clasícó ... de a többin tényleg érdemes lenne rotálni és tesztelnia játékosokat, hogy a legjobb formációban mehessünk fel a pályára a döntőben, ne csak egy "gálakezdő" legyen Iscoval, Bale helyett.___Samy___ írta:ZZ állítólag nem tervez nagy rotálást, és full komolyan veszik a meccset. Sevilla ellen pedig nem utazik majd Ronaldo.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. május 5., szombat 0:02
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 4., péntek 22:58
Jelenlévő fórumozók: 130 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem