HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 5., szombat 8:51
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. május 5., szombat 8:36
Hát talán erre a meccsre még megéri, már csak azért is, mert El Clasícó ... de a többin tényleg érdemes lenne rotálni és tesztelnia játékosokat, hogy a legjobb formációban mehessünk fel a pályára a döntőben, ne csak egy "gálakezdő" legyen Iscoval, Bale helyett.___Samy___ írta:ZZ állítólag nem tervez nagy rotálást, és full komolyan veszik a meccset. Sevilla ellen pedig nem utazik majd Ronaldo.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. május 5., szombat 0:02
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 4., péntek 22:58
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. május 4., péntek 22:32
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 4., péntek 21:58
Plusuegy. UncsiH.E.H.E. írta:itt csak a világ balfasz fele picsog, zidane 1 mondatot fecsérelt erre a témára, már mindenki túllépett rajta szerencsére.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. május 4., péntek 21:44
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 4., péntek 21:30
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. május 4., péntek 21:28
dannen írta:szerintem is itt lett volna a lehetőség, hogy megmutassuk, hogy mi nem óvodások vagyunk, mint ők. ehelyett leállunk picsogni, hogy ha ők sem álltak oda akkor mi sem. csalódtam.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. május 4., péntek 20:57
Adlak adlak adlakH.E.H.E. írta:tökéletes edzőnk van.
del boszke és ancelotti, na meg heynckes is sokra volt nálam, de ez a mostani, minden tekintetben etalon.
akár nyerjük a béellt, akár nem, nem szabad elengedni/kibaszni.
ahogy kezeli ezt a szar sorfal ügyet, így kell.
úriemberek klubja, hát lónak a faszát, ez nem jelenti azt, hogy tűrnünk kell minden pofánköpést.
ha sorfalat állnánk, biztos vagyok benne, hogy a szutykok ugyanúgy gúnyt űznének belőlünk és röhögnének rajtunk és/vagy belekötnének ott is valamibe.
a lónak
a kékeres
faszát kaptok ti sorfalat.
visszük a béellt, zsinórban harmadjára (csak mondom, semmi extra, épp így esett, elcsaltuk tudom), aztán behúzzuk a szuperkupát és megint megnyerjük a klubvébét, ez lesz 2018.
céronaldo kap még egy aranylabdát,
aztán katalónia meg a világ vakarózhat tovább.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. május 4., péntek 20:26
Miért lennének nyomás alatt? Bajnokok, vitték a kupát, ez már csak örömfoci lesz. Kb. két hét alatt elfelejtődik a meccs eredménye, bárki is győzzön.dzsi91 írta:Azért a barszán lesz nyomás.Nem mutatna jól ha buknák a veretlenségüket ellenünk.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 4., péntek 18:36
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. május 4., péntek 17:49
HozzászólásSzerző: thedude » 2018. május 4., péntek 17:27
Ahogy a kollega is leirta, allitolag mi az uriemberek klubja vagyunk. Ne azon muljon mar a mi viselkedesunk hogy ok mit csinalnak... az oviban volt legutobb helytallo erv az, hogy "dehat o kezdte". En anno kicsinyes huzasnak tartottam a Barcatol hogy nem alltak sorfalat, most a helyzet megfordult, es szomoruan latom hogy ugyanazt csinaljuk. Ha valaki objektivnek tartja magat, es ezt felrotta a Barcanak, akkor most ugyanugy fel kell ronia nekunk.Realista24 írta:Bullshit. Mi legalább nem keresünk mondvacsinált kifogást. Nem álltatok? Mi sem állunk. Simple. Ebben benne van, hogy mi állnánk és többek vagyunk.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 4., péntek 13:50
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 4., péntek 13:35
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. május 4., péntek 13:05
Ceballost is bedobnámpheco írta:Navas
Nacho Vallejo Ramos Marci
Kova Case Isco
Lucas Benz Bale
Ilyesmit kuldenek fel. Marcit is pihentetni kene, de Theotol tartanek. Ha Isco nem lesz, akkor Kroos sem pihenne nalam.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. május 4., péntek 12:49
Sztem arra gondol Beno hogy mi igyekszünk majd ellazázni, kevésbé pörögni (legalábbis remélem), ők meg megmutatják hogy milyen fasza csávók. Jobban odalépnek, letámadnak, stb. Felőlem 10-0-ra is kikaphatunk, ha újra címet védünk a bl-ben. Nagyobb fájdalom lenne ez nekik, mint nekünk a 10-0.Kerlon írta:senkit nem érdekel az eredmény vagy biztos nem lesz laza meccs?BBeno írta:csak rosszul johetunk ki a hetvegi meccsbol ha az A csapat jatszik. biztos hogy nem lesz laza meccs es serulesek lehetnek belole. senkit nen erdekel az eredmeny. senkit. ellenben csak mi kockaztatunk a bl dontore ezzel.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. május 4., péntek 12:23
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 4., péntek 12:21
senkit nem érdekel az eredmény vagy biztos nem lesz laza meccs?BBeno írta:csak rosszul johetunk ki a hetvegi meccsbol ha az A csapat jatszik. biztos hogy nem lesz laza meccs es serulesek lehetnek belole. senkit nen erdekel az eredmeny. senkit. ellenben csak mi kockaztatunk a bl dontore ezzel.
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem