De nem beszólásképp értettem. Akkor inkább kifejtettem volna mint te. Ha TOP3 lenne, akkor CR, Lucas Vázquez és Nacho, és ebből jönne ki nálam CR.Realista24 írta:Hogy mindig van egy aki beszól, főleg, hogy rá se akartál szavazni.

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. május 4., péntek 16:06
De nem beszólásképp értettem. Akkor inkább kifejtettem volna mint te. Ha TOP3 lenne, akkor CR, Lucas Vázquez és Nacho, és ebből jönne ki nálam CR.Realista24 írta:Hogy mindig van egy aki beszól, főleg, hogy rá se akartál szavazni.
HozzászólásSzerző: ateeemadrid » 2018. május 4., péntek 16:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 4., péntek 15:58
HozzászólásSzerző: lordgabi » 2018. május 4., péntek 15:57
HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2018. május 4., péntek 15:48
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. május 4., péntek 15:41
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 4., péntek 15:15
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. május 4., péntek 15:14
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. május 4., péntek 15:11
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 4., péntek 15:08
marcelot pont nem kéne játszatni mert még pótolni sem lehet ha kiesik. köéppályán vagyunk elegen ezt mire érted? mert luka és kroos a kezdőbe ne kerüljön. minden perc kincs amit pihenéssel tölthetnek ergó kova-ceballos-llorente-case játszhat felőlem de case is inkább pihenjen. elől tényleg mehet bale benzema de ronci megint csak pihenjen. akármennyit. hirtelen szakadás meg tényleg bármikor lehet de nagytöbbségében mégis meccsen történik...Miért? Hova rotáljon.
Kapus adott.
Védelemben Varane és Carvajal regenerál, a többiek extra terheltség nélkül elérhetőek. Ramos elbírja, Marcelo max. sétálgat. Középpályán vagyunk elegen, elöl pedig mehet Benz és Bale is, nem voltak agyonhajtva.
Lemegy a meccs és lesz 2,5 hét pihenő. Hirtelen szakadás meg bármikor, így edzésen is lehet.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 4., péntek 14:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 4., péntek 14:44
Adtam 10 válaszlehetőséget, többet nem tudok, ha valakinél más, mint nálam KarimBabinho írta:Jelen állás szerint kinél ki a szezon legjobbja?
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. május 4., péntek 14:36
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. május 4., péntek 14:32
Számomra az is rotálás , ha nem játszik Case, és Bale kezdistimester írta:Miért? Hova rotáljon.BBeno írta:oriasi vicc lesz ha nem rotal a hetvegen.
Kapus adott.
Védelemben Varane és Carvajal regenerál, a többiek extra terheltség nélkül elérhetőek. Ramos elbírja, Marcelo max. sétálgat. Középpályán vagyunk elegen, elöl pedig mehet Benz és Bale is, nem voltak agyonhajtva.
Lemegy a meccs és lesz 2,5 hét pihenő. Hirtelen szakadás meg bármikor, így edzésen is lehet.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 4., péntek 14:24
Végre valaki...istimester írta:Miért? Hova rotáljon.BBeno írta:oriasi vicc lesz ha nem rotal a hetvegen.
Kapus adott.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. május 4., péntek 14:23
Miért? Hova rotáljon.BBeno írta:oriasi vicc lesz ha nem rotal a hetvegen.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. május 4., péntek 11:32
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 4., péntek 11:21
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 4., péntek 10:51
Korábban már szóltam, most újra megteszem, utoljára. Normális hsz, normális szavakkal, ennyi csak a kérésem. Nem sztúdijó, kotsg, meg katalányék.Mickey írta:Majd a sztúdijóban jól felokítják a népet....már látom, hogy ebből is mi kerülünk ki erkölcsileg toprongyként.
Kotsg Real, semmibe veszi a hagyományokat, és van pofájuk egy ilyen meccsen csere garnitúrával felmenni a fűre.![]()
Nem tisztelünk se Istent, se embert.
A klasszikus elhomályosítja a BL döntőt...stb!
Egyébként, remélem vért izzadnak katalányék!
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 4., péntek 10:50
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem