Kotsg Real, semmibe veszi a hagyományokat, és van pofájuk egy ilyen meccsen csere garnitúrával felmenni a fűre.

Nem tisztelünk se Istent, se embert.
A klasszikus elhomályosítja a BL döntőt...stb!
Egyébként, remélem vért izzadnak katalányék!

HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. május 3., csütörtök 15:43
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 3., csütörtök 15:09
HozzászólásSzerző: cart » 2018. május 3., csütörtök 15:06
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. május 3., csütörtök 15:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 3., csütörtök 15:04
Bale fix kezdő lesz szerintem.RaúlCF írta:Navas-Nacho-Vallejo-Ramos-Marcelo-Kovacic-Casemiro-Ceballos-Asensio-Benzema-Lucas és meglepi lesz. Varane-CR-Modric fix pihi, Kroos kérdéses. amúgy egy ilyen csikó kezdő simán üthetné is őket amolyan tavalyi b csapat feeling-el
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. május 3., csütörtök 14:58
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. május 3., csütörtök 14:57
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 3., csütörtök 14:53
Zidane to consult with the players on whether to rest them or play el Clásico. Modric, Kroos, Marcelo and Varane are favorites to take a break, leaving Ramos and Cristiano as a last minute decision.dzsi91 írta:Ezt most részben be kell áldozni.Ronaldot és Modric-ot a keretben sem akarom látni, vigyázni kell a 2 öregre mint a hímes tojásra. Aki meg sérült/fáradt alapból pihenjen inkább. Akik még bírnak mozogni menjenek és focizzanak egy jót, presztízs meg minden de ezt most el kell engedni, nem fér bele semmilyen sérülés és akármennyire nincs tét a barszának ez az utolsó nagy meccse a szezonban, belefognak vinni minket egy intenzív meccsbe,hogy mentsék a veretlenségüket és a szezonjukat. A szimpla kárörömön kívül sokat nem nyerünk ezzel a meccsel arra meg nekem nincs szükségem most, ezt a ligát elbuktuk már rég, azóta haknizni járunk, ne 3 héttel a bl döntő előtt kezdjünk el vérre menni a bajnokságban.Aki utazik az nyomjon egy jó meccset lesz ami lesz alapon,de kockázatot ne vállaljunk.
Egyébként a keret állapotát figyelembe véve én így állnék ki:
Navas
Achraf/Nacho(attól függ mennyire egészséges)-Vallejo-Ramos-Marcelo
Kroos-Casemiro-Kovacic
Bale-Benzema-isco
Amúgy a liga megint elmehet a picsába,értem én,hogy a barsza nem szokott bl elődöntőzni mostanában de mi igen.Ha most szoros lenne,márpedig erre volt a nagyobb esély amikor sorsoltak erre rámehetett volna a bajnoki cím.Ha meg mind2 csapat elődöntőzött volna az ugyanúgy szar mert két kifacsart csapat játszana.Nem tudom,hogy a bl időpontok mikor derülnek ki a liga számára de azért ez nem tűnik egy összeegyeztethetetlen dolognak, még is rengetegszer szívta már meg ezt a két csapat.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 3., csütörtök 14:49
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. május 3., csütörtök 14:23
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2018. május 3., csütörtök 14:19
nem gond, Nacho a jobb oldalt, Vallejo a közepét oldja megRealista24 írta:Úgy fest, hogy nem lesz Varane a hétvégén.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 3., csütörtök 14:16
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. május 3., csütörtök 12:33
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. május 3., csütörtök 11:41
HozzászólásSzerző: LaMartin » 2018. május 1., kedd 7:40
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. április 30., hétfő 23:46
HozzászólásSzerző: kodo » 2018. április 30., hétfő 21:56
Funfanct hogy Theo ennek ellenére ott vanCsabi írta:zz tudja, hogynem szint. ide nem létszám kell, hanem teljesítmény.Realista24 írta:Achraf keretbe se.
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2018. április 30., hétfő 21:41
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 30., hétfő 21:27
zz tudja, hogynem szint. ide nem létszám kell, hanem teljesítmény.Realista24 írta:Achraf keretbe se.
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. április 30., hétfő 20:25
Jelenlévő fórumozók: 15 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem