Mert, ha a Pool lenne hazain, akkor nem működne a piros-fehér.Anthony írta:Uhh megnyugodtam, akkor mi leszünk a hazai csapat, mehet a fehér vs piros szerelés, nem kell valami ocsmány összeállításokat nézni.

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 3., csütörtök 13:50
Mert, ha a Pool lenne hazain, akkor nem működne a piros-fehér.Anthony írta:Uhh megnyugodtam, akkor mi leszünk a hazai csapat, mehet a fehér vs piros szerelés, nem kell valami ocsmány összeállításokat nézni.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 3., csütörtök 13:29
HozzászólásSzerző: Navamiro » 2018. május 3., csütörtök 12:45
HozzászólásSzerző: babaking » 2018. május 3., csütörtök 12:44
De a mi sorsolásunk mindig Európa liga szint.ThePilgrim írta:Így:cart írta:Én még mindig nem értem hogy tudott ilyen világtalan védelemmel döntőbe jutni a Pool.
Sevilla, Maribor, Spartak Moszkva, Porto, Man City, Roma
Azért ez elég durva. Pláne ha a mi ellenfeleinkkel hasonlítjuk össze...
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. május 3., csütörtök 12:14
Pont az a Hazard lenne a legjobb ide, akit te nem akarsz itt látni... Ő szélső, Bale is szélső, ezért lehetne hozni a walesi helyére. James továbbra is egy támadó középpályás, a posztjának nincs helye a csapatunkban, taktikánkban ez a baj. Isconak is ugyanez a problémája.miVida írta:amúgy annak mennyi esélye lehetne h James visszatérjen?
mert ha adott esetben nem sikerülne se mbappé, se neymar, se salah, akkor KI lenne jobb nála nyáron? (hazardot meg ne halljam mert azt nem hiszem el) mert itt se volt rossz csak nem volt helye de most arról van szó h kell az erősítés mégpedig a kezdőbe és nem játszott rosszul ellenünk se, sőt, jobb volt vele a bayern
szerintem bale helyett James R simán elférne és mivel benzema a padon így lehet asensionak is helye, plusz ott van isco meg lucas
szerk.: azzal pedig egyetértek h Marcelot fel kéne tolni kp-ra a döntőbe és helyette Nacho simán megoldja a bhv posztot
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 3., csütörtök 11:48
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. május 3., csütörtök 11:29
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 3., csütörtök 11:27
HozzászólásSzerző: ThePilgrim » 2018. május 3., csütörtök 11:25
Így:cart írta:Én még mindig nem értem hogy tudott ilyen világtalan védelemmel döntőbe jutni a Pool.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. május 3., csütörtök 11:22
Épp akartam írni, hogy a tegnapi után nem kérdés, Isco, Marcelo és CR kell a bal oldalra, Arnold meg majd pöröghet, csak a támadóik nagyon eredményesek, velük kell majd vigyáznicart írta:Én még mindig nem értem hogy tudott ilyen világtalan védelemmel döntőbe jutni a Pool. Ez az Arnold meg a másik szélső védőnél kb a Stoke Cityben jobb játékosok vannak.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. május 3., csütörtök 11:21
Több gólt lőttek mint az ellenfél.cart írta:Én még mindig nem értem hogy tudott ilyen világtalan védelemmel döntőbe jutni a Pool. Ez az Arnold meg a másik szélső védőnél kb a Stoke Cityben jobb játékosok vannak.
HozzászólásSzerző: cart » 2018. május 3., csütörtök 11:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 3., csütörtök 11:16
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. május 3., csütörtök 11:15
NEM ILLIK.Realista24 írta:NEM.ziro4vr írta: a Pool-tól ki lehet kapni.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. május 3., csütörtök 11:14
továbbra se lenne helye és jól látszik a fociban hogy bizony gyorsulni kell nem lassulni. technikás,gyors,jó állóképességű emberek kellenek nem egylábas bólyák. Lucas sem azért játszik ennyit mert annyira jó hanem mert gyors és leteszi a munkát. Ronaldo lassú, Kroos lassú bár atom, Modric lassul pörgős emberekkel kell frissíteni különben szépen lassan Juve tempóra kapcsolunk.miVida írta:amúgy annak mennyi esélye lehetne h James visszatérjen?
mert ha adott esetben nem sikerülne se mbappé, se neymar, se salah, akkor KI lenne jobb nála nyáron? (hazardot meg ne halljam mert azt nem hiszem el) mert itt se volt rossz csak nem volt helye de most arról van szó h kell az erősítés mégpedig a kezdőbe és nem játszott rosszul ellenünk se, sőt, jobb volt vele a bayern
szerintem bale helyett James R simán elférne és mivel benzema a padon így lehet asensionak is helye, plusz ott van isco meg lucas
szerk.: azzal pedig egyetértek h Marcelot fel kéne tolni kp-ra a döntőbe és helyette Nacho simán megoldja a bhv posztot
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 3., csütörtök 11:13
NEM.ziro4vr írta: a Pool-tól ki lehet kapni.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. május 3., csütörtök 11:04
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 3., csütörtök 10:57
James középpályásként játszott és ott még mindig jobb játékosaink vannak nála a kezdőben. Bale meg szélső/támadó. Semmi értelme visszahozni.miVida írta:amúgy annak mennyi esélye lehetne h James visszatérjen?
HozzászólásSzerző: miVida » 2018. május 3., csütörtök 10:52
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. május 3., csütörtök 10:27
Jelenlévő fórumozók: 8 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem