Csak ezek alkalmatlanok mondjuk 3d-s tervezésre vagy nagyobb rajzra. Ezek irodai lófasz gépek konkrétan prémium minőségben. 10 millió soros excellnél is kiakadnak. Dell Precission M szériát amúgy tervezésre találták ki. De ezeket max leárazva kapod szerintem fél millióért, mert 700ezer meg millió körül szoktak lenni.Marky írta:A "gamer" jelzésű 3kilós csodákat én kihagynám. Lenovo Thinkpad, Dell Latitude, HP Probook, Macbook Pro és társai. Ezekhez találsz megfelelő dokkolót, hogy több monitort is ráköthess, akksijuk bír 8-10 órát is mérsékelt használattal, nem sárnehezek és az anyagminőség is klasszisokkal magasabb, mint a "consumer" ág gépeinél. FullHD matt kijelző pedig alap.

Elektronika
Re: Elektronika
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
A "gamer" jelzésű 3kilós csodákat én kihagynám. Lenovo Thinkpad, Dell Latitude, HP Probook, Macbook Pro és társai. Ezekhez találsz megfelelő dokkolót, hogy több monitort is ráköthess, akksijuk bír 8-10 órát is mérsékelt használattal, nem sárnehezek és az anyagminőség is klasszisokkal magasabb, mint a "consumer" ág gépeinél. FullHD matt kijelző pedig alap.
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Igazából az se fájna, ha olcsóbb.rashidm írta:4-500k-ért hát... annyiért én lehet már nem vennék laptopot. De ha laptop, akkor kéne hozzá egy monitor is. Autocad-ezni monitoron jó sztem. Csináltam diplomamunkát civil3d-ben laptopon... mgehaltam.KAG írta:Biztos már volt téma, de kéne valami fasza laptop.![]()
Első körben az lenne a kritérium, hogy a CAD programok reccsenés nélkül fussanak rajta.
Viszont néha játszanék is rajta, tehát Apple kilőve.
Árban ilyen 400-500 ezer Ft.- környékére gondoltam.
Esetleg valaki tud valami fasza gépet ennyiért?
Asztali PC sajnos nem megoldható, mivel gyakran kell vinnem ide-oda.Meg akkor annak olyannak is kell lennie hogy bírja ha viszed magaddal.
Én most már csakis:
-i5 legalább, az újabb generációsokból, nem U jelzésűt (ez jóval kevesebbet fogyaszt, de kisebb a teljesítménye), de akár egy i7 is jó lehet
-8 gb ram minimum
-ha jól tudom az autocadnek nem kell annyira videókártya, bár 4-500k-ért biztos valami faszát raknak bele.![]()
Ezek a legalapabbak. Ezen felül meg kell nézni hogy milyen a hűtése, az anyaghasználata + én vennék hozzá egy laptop hűtőt. Másik dolog: én mostanában csak dell-t vagy hp-t vennék ilyen célra.
Csak szart nem szeretnek, ha mar ennyit fizetek egy tárgyra
ZIDANE
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Ekkora terulethez szerintem se kell benzines, viszont a 40 cm vagasszelesseg alatti funyirokat is keruld el.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
nekünk van jóféle 1500 nm, mindenfajta fűnyíróból használtam már többet is.
ilyen méretű terepre akkumlátorosat ajánlok. ez a pont se nagy se kicsi. benzines szerintem felesleges, egyrészt a súlya jóval nagyobb (még úgy is hogy a modernek már rásegítenek kerékmeghajtással), másrészt ilyen méretű területen teljesen felesleges baszakodni a benzin olaj kombóval meg a helyes tisztántartással. az akkus olyan szempontból jó, hogy ha nem nehéz a terep, akkor ugyanaz mint az áramra működő, csak ezt felcsapod este a töltőre, másnap (lehetőleg 8 óra előtt) már baszathatod.

- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
a lényeg, hogy gecihangos legyen, mint egy jófajta láncfűrész, basszon oda az utcának.Wecker írta:Az elektromosat elfelejteném. Csak a baj van velük. Nem tudom mennyit szánnál rá, de benzinesből lehet jókat találni. A hecht elég jó márka, normális késsel, és fűgyűjtővel. Ha kicsit drágább belefér, skkor meg viking. Ez a stihlhez köthető márka. Ha mindenképp kerülnéd a benzinest, ebből van akkus is.Babinho írta:nah ájfon és laptop guruk.
új témát dobok be.
Ki milyen elektromos fűnyírót ajánlana 3-400 nm fűhöz?Van bevált márka?
Illetve hol érdemes szétnézni az obi,praktiker,emag szentháromságon kívül?
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric, Vinicius jr., Casemiro
- Kapcsolat:
Az elektromosat elfelejteném. Csak a baj van velük. Nem tudom mennyit szánnál rá, de benzinesből lehet jókat találni. A hecht elég jó márka, normális késsel, és fűgyűjtővel. Ha kicsit drágább belefér, skkor meg viking. Ez a stihlhez köthető márka. Ha mindenképp kerülnéd a benzinest, ebből van akkus is.Babinho írta:nah ájfon és laptop guruk.
új témát dobok be.
"A győzelem mindig jobb, mint a döntetlen.”
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”
Benitez 
"Ha a csapat jól játszik, akkor nyer, ha nem játszik jól, akkor nem nyer.”

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
4-500k-ért hát... annyiért én lehet már nem vennék laptopot. De ha laptop, akkor kéne hozzá egy monitor is. Autocad-ezni monitoron jó sztem. Csináltam diplomamunkát civil3d-ben laptopon... mgehaltam.KAG írta:Biztos már volt téma, de kéne valami fasza laptop.![]()
Első körben az lenne a kritérium, hogy a CAD programok reccsenés nélkül fussanak rajta.
Asztali PC sajnos nem megoldható, mivel gyakran kell vinnem ide-oda.

Én most már csakis:
-i5 legalább, az újabb generációsokból, nem U jelzésűt (ez jóval kevesebbet fogyaszt, de kisebb a teljesítménye), de akár egy i7 is jó lehet
-8 gb ram minimum
-ha jól tudom az autocadnek nem kell annyira videókártya, bár 4-500k-ért biztos valami faszát raknak bele.

Ezek a legalapabbak. Ezen felül meg kell nézni hogy milyen a hűtése, az anyaghasználata + én vennék hozzá egy laptop hűtőt. Másik dolog: én mostanában csak dell-t vagy hp-t vennék ilyen célra.
Ha van olyan is, ami fűnyírás után nem szarja össze a térkövet azt megkoszonnemKerlon írta:Babinho írta:nah ájfon és laptop guruk.
új témát dobok be.
Illetve hol érdemes szétnézni az obi,praktiker,emag szentháromságon kívül?![]()
![]()

- Süti
Kerlon írta:![]()
![]()

Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
Babinho írta:nah ájfon és laptop guruk.
új témát dobok be.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
nah ájfon és laptop guruk.
új témát dobok be.
Ki milyen elektromos fűnyírót ajánlana 3-400 nm fűhöz?
Van bevált márka?
új témát dobok be.
Ki milyen elektromos fűnyírót ajánlana 3-400 nm fűhöz?

- KAG
Köszi, ránézek.Kerlon írta:Dell 7567 gamer laptopok. Ennyiért simán találsz jót. IPS kijelőz mondjuk tavaly még nem volt bennük, azért pedig nagy kár. Milyen laptopot vegyek? prohardver fórumon viszont bővebben is tudnak segíteni, ha kitöltöd az ottani kérdőívet. Tavaly ezeket meg a nagyobb kijelzős Asusokat ajánlották.KAG írta:Biztos már volt téma, de kéne valami fasza laptop.![]()

ZIDANE
Dell 7567 gamer laptopok. Ennyiért simán találsz jót. IPS kijelőz mondjuk tavaly még nem volt bennük, azért pedig nagy kár. Milyen laptopot vegyek? prohardver fórumon viszont bővebben is tudnak segíteni, ha kitöltöd az ottani kérdőívet. Tavaly ezeket meg a nagyobb kijelzős Asusokat ajánlották.KAG írta:Biztos már volt téma, de kéne valami fasza laptop.![]()
K
K
Eustockos óccó Tronsmart mega és/vagy T6 bluetooth hangszóróval találkozott e már valaki?
Éri?
Éri?
- KAG
Biztos már volt téma, de kéne valami fasza laptop.

ZIDANE
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
a software rész a lényeg

- H.E.H.E.
hogy egy origi office volt életed sw dealje.
ne legyél már zabos, csak nevettem egy jót

ne legyél már zabos, csak nevettem egy jót

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Miért is?H.E.H.E. írta:Ez eleg szomoruistimester írta:Ha eredeti WIn10-et vagy bármilyen officet szeretnétek venni, bátran ajánlom az Ebayen található 3-4 fontért árult liszenszeket.
Nekem az életem legjobb software delaje volt
- H.E.H.E.
Ez eleg szomoruistimester írta:Ha eredeti WIn10-et vagy bármilyen officet szeretnétek venni, bátran ajánlom az Ebayen található 3-4 fontért árult liszenszeket.
Nekem az életem legjobb software delaje volt

patotomadrid2019jan

patotomadrid2019jan