Halistennek nem a Bernabeuban van a donto.reeed_ati írta:Szerintem ezen a poolon rengeteget dob az anfield varázsa, na ez nem lesz a döntőben...

HozzászólásSzerző: Faust » 2018. május 2., szerda 22:20
Halistennek nem a Bernabeuban van a donto.reeed_ati írta:Szerintem ezen a poolon rengeteget dob az anfield varázsa, na ez nem lesz a döntőben...
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. május 2., szerda 22:17
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. május 2., szerda 22:15
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. május 2., szerda 22:12
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. május 2., szerda 22:11
Kit fog érdekelni? Ha nem a Real van a címlapon, nem fog senki se rákattintani.Buitre írta:Vajon holnap ez lesz a sport címlapján?Csabi írta:nézd már ezek a bírók, hogy tolják a liverpoolt. ez egészen hihetetlen, precedenst nem ismerő, pofátlanság.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. május 2., szerda 22:11
hát hogy marcelo ellen nem adták be a 11est.Buitre írta:Vajon holnap ez lesz a sport címlapján?Csabi írta:nézd már ezek a bírók, hogy tolják a liverpoolt. ez egészen hihetetlen, precedenst nem ismerő, pofátlanság.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. május 2., szerda 22:10
HozzászólásSzerző: Buitre » 2018. május 2., szerda 22:10
Vajon holnap ez lesz a sport címlapján?Csabi írta:nézd már ezek a bírók, hogy tolják a liverpoolt. ez egészen hihetetlen, precedenst nem ismerő, pofátlanság.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. május 2., szerda 22:09
HozzászólásSzerző: babaking » 2018. május 2., szerda 22:08
HozzászólásSzerző: eReMA » 2018. május 2., szerda 22:08
Rengeteg idő van addig regenerálódni. Nem ezen fog múlni, szerintem. Fizikálisan rendben leszünk, valamint a koncentráltság sem lehet kérdés. Rutin van.rashidm írta:Pont ezaz. Mi azért 3 döntőt toltunk. Ők meg kaptak egy kemény Porto-City-Roma hármast. Azért ez nem mindegy. Legyen igazad, de sztem pont hogy életük meccsét fogják játszani.
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. május 2., szerda 22:07
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. május 2., szerda 22:07
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. május 2., szerda 22:07
HozzászólásSzerző: Seraf » 2018. május 2., szerda 22:06
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. május 2., szerda 22:02
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. május 2., szerda 22:00
Pont ezaz. Mi azért 3 döntőt toltunk. Ők meg kaptak egy kemény Porto-City-Roma hármast. Azért ez nem mindegy. Legyen igazad, de sztem pont hogy életük meccsét fogják játszani.eReMA írta:Azért nehogy már... én is látom a pool erősségeit, de mi búcsúztattunk 2 meccseken egy psg-t, juvét és egy bayernt. Dupláztunk, elsőként a BL történetében. Címvédőként érkezünk. Hát legalább fossanak már ők, tőlünk.RealAsensio írta:En fosok ettol a Liverpooltol egyebkent. Szerintem meg nehezebb is lesz mint a Bayern ellen volt. Eleve nincs felnivalojuk, ok mar reg tulteljesitettek az elvarasokat, az edzojuk egy Klopp, elvetemult allat. Kibaszott dimanikusak, gyorsak, es meg technika is van. Kibaszott nehez lesz. Tartok toluk.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. május 2., szerda 22:00
HozzászólásSzerző: Ladislao Suarez » 2018. május 2., szerda 21:59
Jelenlévő fórumozók: 9 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem