Real Madrid - Liverpool döntő.
HozzászólásSzerző: petiamadridista » 2018. május 2., szerda 20:57
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 2., szerda 20:50
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. május 2., szerda 20:44
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. május 2., szerda 20:26
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. május 2., szerda 20:22
dzsi91 írta:Bekapcsolom a tévét és iván eszelős fejjel magyarázza ,hogy a barszelona a világ legjobb csapata
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 2., szerda 20:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 2., szerda 16:56
kapus és még német is!Tottinho írta:Miben nyilvánult meg nálad, hogy beképzelt?Kerlon írta: Kár, hogy nem az a beképzelt neuer nyelte ezt így be, annak még kajak örültem is volna. Mondjuk így sem rossz, de ez az Ulreich normális embernek tűnik. manuelito meg majdnem agyvérzést kap minden gólnál meg csapkod, hisztizik.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. május 2., szerda 15:17
Miben nyilvánult meg nálad, hogy beképzelt?Kerlon írta:Kár, hogy nem az a beképzelt neuer nyelte ezt így be, annak még kajak örültem is volna. Mondjuk így sem rossz, de ez az Ulreich normális embernek tűnik. manuelito meg majdnem agyvérzést kap minden gólnál meg csapkod, hisztizik.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 2., szerda 15:09
Kár, hogy nem az a beképzelt neuer nyelte ezt így be, annak még kajak örültem is volna. Mondjuk így sem rossz, de ez az Ulreich normális embernek tűnik. manuelito meg majdnem agyvérzést kap minden gólnál meg csapkod, hisztizik.
HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2018. május 2., szerda 15:03
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 2., szerda 15:02
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 2., szerda 14:57
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2018. május 2., szerda 14:53
Realista24 írta:Amit a madridom lehozott. Minek olvasol mást?krisz24 írta:Valaki nem tudná nekem pontosan beidézni Marcelo mit nyilatkozott angolul a kezezése kapcsán?
Nagyon idegesítő, hogy az eneso valahogy mindent úgy fordít, hogy az az ellen drukkereknek jó legyen és még jobban habzó szájjal mondhatják, hogy de hát még Marcelo is azt mondta, hogy egyértelmű 11-es maradt el.. ezt azért nem nagyon tudom elképzelni, hogy ezt így lenyilatkozza.![]()
http://madridom.hu/blog/2018/05/02/benz ... majd-rank/
realmadrid.com-ról fordítva.
Máshol annyival van kiegészítve, hogy "ha azt mondanám, hogy nem találta el a kezemet, akkor hazudnék"
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 2., szerda 14:38
Amit a madridom lehozott. Minek olvasol mást?krisz24 írta:Valaki nem tudná nekem pontosan beidézni Marcelo mit nyilatkozott angolul a kezezése kapcsán?
Nagyon idegesítő, hogy az eneso valahogy mindent úgy fordít, hogy az az ellen drukkereknek jó legyen és még jobban habzó szájjal mondhatják, hogy de hát még Marcelo is azt mondta, hogy egyértelmű 11-es maradt el.. ezt azért nem nagyon tudom elképzelni, hogy ezt így lenyilatkozza.![]()
HozzászólásSzerző: krisz24 » 2018. május 2., szerda 14:36
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2018. május 2., szerda 14:33
Nem lehetne, hogy inkább dolgozz? ha jobban megnézzük, akár miattad is lehetett a továbbjutásjohnny911 írta: Ne már, komoly? Ez már tényleg nem igaz. Na de mindegy, akkor megy a szabadság mert a triplázásról nem illik lemaradni.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 2., szerda 14:11
https://youtu.be/kbcjWEwBej0kelemen.istvan írta:Május 26.johnny911 írta:Elég rosszul jönnek ki most a meccsek dolgoztam a Juve elleni visszavágón, tegnap is és, hogy teljes legyen a pech a clasicon is dolgozok. A BL döntőre van már pontos dátum?
Gerrard hol nyilatozott?
HozzászólásSzerző: johnny911 » 2018. május 2., szerda 13:55
Ne már, komoly? Ez már tényleg nem igaz. Na de mindegy, akkor megy a szabadság mert a triplázásról nem illik lemaradni.kelemen.istvan írta:Május 26.johnny911 írta:Elég rosszul jönnek ki most a meccsek dolgoztam a Juve elleni visszavágón, tegnap is és, hogy teljes legyen a pech a clasicon is dolgozok. A BL döntőre van már pontos dátum?
Gerrard hol nyilatozott?
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. május 2., szerda 13:48
Május 26.johnny911 írta:Elég rosszul jönnek ki most a meccsek dolgoztam a Juve elleni visszavágón, tegnap is és, hogy teljes legyen a pech a clasicon is dolgozok. A BL döntőre van már pontos dátum?
HozzászólásSzerző: johnny911 » 2018. május 2., szerda 13:47
Jelenlévő fórumozók: 3 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem