De belefutottam en is a cikkbe.

Ertem, koszi hehe!
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. május 2., szerda 23:48
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 2., szerda 21:22
te vagy az Tamás a gumidoktortól?KAG írta:Kocsira remdeltem 4 uj hankook gumit, boltbol.
A 4 kozul 3 magyar 1 kinai gyartmany.
Gond lehet, hogy mas orszagban csinaltak oket?
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 2., szerda 21:19
meg kell nézni mikor készült, ne legyen túl öreg.KAG írta:Kocsira remdeltem 4 uj hankook gumit, boltbol.
A 4 kozul 3 magyar 1 kinai gyartmany.
Gond lehet, hogy mas orszagban csinaltak oket?
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. május 2., szerda 21:15
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. május 2., szerda 16:52
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. május 2., szerda 14:35
Vatikánba, ha akartok menni, előre foglaljatok jegyet neten. Mikor mi voltunk, minden tele volt rizsával, és kilométeres sorok voltak, így meg csak bementünk mellettüktubatibi írta: Egyébként belváros közeli (Colosseumtól pár száz méterre található a szállás), lesz egy teljes napunk és akkor néznénk meg a várost.
Szóval tegnap nagyon meccs volt, de most mehet a tippáradat.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 2., szerda 11:56
tubatibi írta:
Na látom már elkezdődött a Majmok fikázása.![]()
Egyébként belváros közeli (Colosseumtól pár száz méterre található a szállás), lesz egy teljes napunk és akkor néznénk meg a várost.
Szóval tegnap nagyon meccs volt, de most mehet a tippáradat.
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. május 2., szerda 11:15
Realista24 írta:Utazómajmot hagyjuk.tubatibi írta:Üdv!
Rómát egy nap alatt hogyan érdemes bejárni? Péntek este érünk oda, akkor szerintem kinézünk a Trevi kúthoz, hátha nem lesz akkora tömeg, viszont Szombaton egész nap ráérünk, reggel korán kelnénk és nyakunkba vennénk a várost.
Ötletek, tanácsok, vélemények? (Nyugi, az utazómajmot ismerem.)
Hova érdemes előre neten megvenni a jegyet? Roma passt érdemes vásárolni?![]()
Ha nem akartok idegbajt kapni és hullán a gépre esni, akkor ne akarjatok mindent látni. Egyébként nagy kérdés, hogy hol lesz a szállásotok. De majd holnap térjünk vissza rá, most nagyon meccs van.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. május 1., kedd 23:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 1., kedd 23:24
KAG írta:Utazomajmos engem is érdekelne.
Először is, az utazómajom nagyon jól észrevett egy piaci rést. Ezt elismerem. A külföldi utazós oldalakat és bejegyzéseket követve rájött, hogy a magyaroknál csak egy valaki csinálja, az is rosszul. Ő kvázi felhúzott rá egy "startup"-ot és meglovagolta, hogy egyszer bejött neki egy párezres amerikai repjegye. Azóta is szinte minden bejegyzése vagy - nevezzük - fordításnak vagy olvasói bejegyzés.Petr írta: Hozzászólás Szerző: Petr » 2018.05.01. 20:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 1., kedd 20:38
Holnap leírom ezt is.Petr írta:Van rola rossz tapasztalatod? En eddig jokat hallottam rola es baratnom is idorol idore feldob toluk egy utat, de meg nem probaltuk.Realista24 írta:Utazómajmot hagyjuk.![]()
Kicsit bennem van a felsz veluk kapcsolatban es kivancsi lennek egy esetleges negativ velemenyre.
HozzászólásSzerző: Petr » 2018. május 1., kedd 20:38
Van roluk rossz tapasztalatod? En eddig jokat hallottam es baratnom is idorol idore feldob toluk egy utat, de meg nem probaltuk.Realista24 írta:Utazómajmot hagyjuk.![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 1., kedd 20:29
Utazómajmot hagyjuk.tubatibi írta:Üdv!
Rómát egy nap alatt hogyan érdemes bejárni? Péntek este érünk oda, akkor szerintem kinézünk a Trevi kúthoz, hátha nem lesz akkora tömeg, viszont Szombaton egész nap ráérünk, reggel korán kelnénk és nyakunkba vennénk a várost.
Ötletek, tanácsok, vélemények? (Nyugi, az utazómajmot ismerem.)
Hova érdemes előre neten megvenni a jegyet? Roma passt érdemes vásárolni?
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2018. május 1., kedd 20:26
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 1., kedd 14:33
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 1., kedd 14:25
7-17 millios autokat altalaban nem tudsz kihasznalni. 1.4 tsis 122 lovas autom boven eleg mindenre kb.Yazid írta:Szerintem ki se tudsz hasznalni egy rs6ot, hacsak nem mesz palyan allandoan 220al stb. Keramia fék minek varosban. Sztem hobbi auto. Parszor kimész hetente veretedKerlon írta:Rs6os csoda hogy meg nem jott szoba
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. május 1., kedd 13:09
Szerintem ki se tudsz hasznalni egy rs6ot, hacsak nem mesz palyan allandoan 220al stb. Keramia fék minek varosban. Sztem hobbi auto. Parszor kimész hetente veretedKerlon írta:Rs6os csoda hogy meg nem jott szoba
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 1., kedd 12:59
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. május 1., kedd 12:57
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem