Ártatlan kisgyermek koromban meg voltam győződve róla,hogy soha nem fogok már úgy rajongani a Real-ért mint annó Raulékért.Most pedig felnőtt fejjel a nyálam kicsordul mindegyikre, imádom az összeset egytől-egyig.
Az idei szezon kicsit félresikerült ami teljesen várható volt a tavalyi után.A formaidőzítésnek is korábban kellett jönnie a psg miatt,szerintem ennek ittuk meg a levét itt az elődöntőben.De lehozták a srácok szívvel és rutinnal.Minden idők egyik legjobb,legkomplettebb csapata.A játék minden elemében abszolút top,ha kell dominálnak,kontráznak és ha kell kúsznak másznak a sikerért.Függetlenül a döntő végkimenetelétől ez egy sikeres szezon, ahogy álltak a dolgok év elején, onnan így visszajönni és megint bejutni egyszerűen felfoghatatlan teljesítmény.Bár én végig éreztem ,hogy ott leszünk csak nem akartam magamnak elhinni
A meccsről nem nagyon tudok mit írni, Carvajal-Nacho sérülés teljesen megborította az amúgy is ingatag védelmünket innentől tök felesleges lehúzni bárkit.Modric jobbhátvédet játszott a meccs háromnegyedében.Cr sokat szerelt a saját térfelünkön.Benzema Navas és Ramos hatalmasat mentek, Navas és benzema ezt nagyon megérdemelték.
Mivel minden ocsmány csapat kiesett vagy kiejtettük így a döntőbe bárki jut be tőlük nem sajnálnám ha kikapnánk.De azért törjük össze a kis szimpatikus lelküket
Ja és csak úgy mellékesen.Páros év van,kiütöttük a bayernt.Csak,hogy a jinx meg a hagyományok mellett se menjünk el.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams