Értékeld a legutóbbi meccset
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
olvasva megint a médiát és a hangulatkeltést, az elmúlt évek semmi ahhoz képest, amit gyűlöletből és irigységből kapni fogunk a béelldöntőre

taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Ladislao Suarez
- Kedvenc játékosaid: CR7, Ronaldo, Zidane, Raúl, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Tegnap majd' kiugrott a szívem a meccs alatt!
Nagyon jó kis meccs volt, fordulatos és izgalmas. Az, hogy egymás után harmadszor is sikerül bejutni a döntőbe az elismerésre méltó, történelmi tett. Egy fantasztikus generáció talán utolsó nagy dobása lehet a kijevi döntő és nagyon remélem, hogy összejön a triplázás. Óriási tett lenne. Bízom a fiúkban, hogy megcsinálják, mert képesek rá! Hala Madrid!

Nem hiszem, hogy kirúgta volna most ha tegnap kiesünk. Nagyon nem tudna kihez nyúlni Perez, az öltözőben is harmónia van. Ez hosszútávon a legfontosabb.Faust írta:Kár, hogy Péreznél elég egyetlen rossz szezon.![]()
Valaki írta is tegnap, hogy mintha a PSG elleni meccs miatt egy hónappal korábban jött volna a forma és most kicsit megbicsaklottunk.Mintha a kelleténél egy hónappal hamarabb kifújtunk volna. Remélem, a döntőre felpörgünk meg egyszer, és rutinból behúzzuk.
- Gascoigne
- Kedvenc játékosaid: Paul/Fernando/Roberto
A BL-döntőt nem kell magyarázni, három egymás utáni döntőt meg végképp nem, óriási teljesítmény.
A tavalyi szezonhoz képest úgy érzem, hogy fizikálisan visszaestünk. Nem meglepetés, a húzóemberek nem fiatalok, a nyári igazolásokat pedig elkönnyelműsködtük.
Mintha a kelleténél egy hónappal hamarabb kifújtunk volna. Remélem, a döntőre felpörgünk meg egyszer, és rutinból behúzzuk.
A tavalyi szezonhoz képest úgy érzem, hogy fizikálisan visszaestünk. Nem meglepetés, a húzóemberek nem fiatalok, a nyári igazolásokat pedig elkönnyelműsködtük.
Mintha a kelleténél egy hónappal hamarabb kifújtunk volna. Remélem, a döntőre felpörgünk meg egyszer, és rutinból behúzzuk.
- ateeemadrid
egyébként nekem is szimpi volt a srác, az is, hogy nem ünnepelt, a nyilatkozata is korrekt volt, meg amikor asensio fogta a lábát, akkor is egyből kirúgta a labdát. pedig az fix, hogy mindenki más a bayernből szart volna rá, szerencsére oda került hozzá a labda.Valaki irta multkor, hogy mennyire nem volt szimpi, ahogy az elso meccsen Kimmich goljat unnepelte James. Tudtam, hogy az esetleges sajat goljat nem fogja unnepelni. Jol jatszott amugy kicsi James, orulok, hogy vegre rendszeresen jatszik es, hogy formaban is van.

Ez mennyire beteg egyébként, hogy ez a faszi még csak tanulgatja a szakmát (legalábbis a Jupp-féle arcokhoz képest) és közben folyamatosan zsákolja be a BL trófeákat.Zidane a végén már jól nyúlt bele a meccsbe, az elején nem tudta jól lereagálni Jupp taktikáját. Most tanulhatott ebből is.

- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Valaki irta multkor, hogy mennyire nem volt szimpi, ahogy az elso meccsen Kimmich goljat unnepelte James. Tudtam, hogy az esetleges sajat goljat nem fogja unnepelni. Jol jatszott amugy kicsi James, orulok, hogy vegre rendszeresen jatszik es, hogy formaban is van.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
Benzema nagyon érezte a kaput
így kell csinálni
jár a taps
a lényeg a döntőbe jutás újra
így kell csinálni
jár a taps

a lényeg a döntőbe jutás újra

Hát ez a tegnapi meccs nagyon hajszálon múlt.
A kezdő meg nagyon nem volt jó.
Olyan fejetlenség érzésem volt az egész meccsen.
Heynkes meg nagyon nagy edző.Sehol sincs Guardiola meg Mourinho például hozzá.
Nagyon bevoltam szarva Navasnak nagyon nagy gratuláció.
A döntőben remélem nem ilyen csapatot fogunk látni.
Gratula a döntőbe jutáshoz mindenkinek.Az az az ág amin eljutott a csapat az nem mindennapi.
Ez olyan jó érzéssel tölt el.
A kezdő meg nagyon nem volt jó.
Olyan fejetlenség érzésem volt az egész meccsen.
Heynkes meg nagyon nagy edző.Sehol sincs Guardiola meg Mourinho például hozzá.
Nagyon bevoltam szarva Navasnak nagyon nagy gratuláció.

A döntőben remélem nem ilyen csapatot fogunk látni.
Gratula a döntőbe jutáshoz mindenkinek.Az az az ág amin eljutott a csapat az nem mindennapi.

„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Cét vétek lecserélni, bármennyire is szar. Ezt tudjuk nagyon jól, plusz benne még volt energia, ez ki is jött a védekezésben a végén, ha láttad, hogy mit melózott hátul is.wZoLee7 írta: Elöl Benzemanak jár a taps, nagyon akart, küzdött becsülettel, a helyzeteit kihasználta, mikor írhattunk utoljára ilyent? Nem is értettem miért ő lett lehozva egyből, elöl egyedül benne volt fantázia és akarás. CR gyenge volt, amikor oda került akkor mindent ellőt a passzok helyett, amit meg már tényleg csak be kellett volna passzolni azt is sikerült elhibázni. Asensio is csak csetlett botlott, lassú volt, de ezt is annak a számlájára tudom írni, hogy rengeteget kellet
Karim elfáradt, kidolgozta magát, kellett a frissítés, érthető csere volt, bár nem örültem neki, de hétvégén meg kell raknia valakinek a Barcát is

Asensio viszont nagyon lassan (flegmán?) állt neki minden labdavezetésének, olyan félgőzzel futok érzésem volt, pedig akkora területek voltak előtte, hogy fantasztikus.
Zidane a végén már jól nyúlt bele a meccsbe, az elején nem tudta jól lereagálni Jupp taktikáját. Most tanulhatott ebből is.
#APORLA13
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Jupp bácsi megmutatta a nagy edző legendáknak(Carlo,Pep),hogyan kell összerakni egy darabjaira esett, kicsit kiöregedett Bayern-t. Nagy tisztelet nekik, mert mindkét meccsen jobbak voltak bőven, velünk nem tudom mi volt, tudunk mi ennél 3 szinttel is jobban focizni. Elképesztően tompa volt nagyon sok játékosunk a párharc során, és kb. CR nélkül tudtuk kiharcolni a továbbjutást, ez nagy fegyvertény.
A károgókon csak nevetni kell, és Kijevben egy olyat odarakni nekik,hogy még jobban beleégjen az agyukba,hogy mely csapat Európa ura.
A károgókon csak nevetni kell, és Kijevben egy olyat odarakni nekik,hogy még jobban beleégjen az agyukba,hogy mely csapat Európa ura.
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
http://www.origo.hu/sport/futball/20180 ... emzes.html
Azért még az ilyen, egész korrekt elemzések is megállnak ott a "mi lett volna, ha" gondolatmenetben, hogy a Bayern mindent kihagyott. Vagyis ha a Bayern még szerzett volna 2 gólt, akkor "logikus", hogy nyertek volna 4-2-re, nem? Nyilván elég nagy kakiban lettünk volna, de azért az is látszott, hogy amikor gólt szereztek tudtunk reagálni. Ez egyébként pszichológia is, meg lehet nézni az ilyen párharcoknál, hogy hiába dominál egy csapat a pályán, amint megfordul az eredmény a másik csapat feléled, és elkezd támadni.
Na de már csak 1 meccsre kell koncentrálni, lexarom a Barca elleni eredményt is.
Azért még az ilyen, egész korrekt elemzések is megállnak ott a "mi lett volna, ha" gondolatmenetben, hogy a Bayern mindent kihagyott. Vagyis ha a Bayern még szerzett volna 2 gólt, akkor "logikus", hogy nyertek volna 4-2-re, nem? Nyilván elég nagy kakiban lettünk volna, de azért az is látszott, hogy amikor gólt szereztek tudtunk reagálni. Ez egyébként pszichológia is, meg lehet nézni az ilyen párharcoknál, hogy hiába dominál egy csapat a pályán, amint megfordul az eredmény a másik csapat feléled, és elkezd támadni.
Na de már csak 1 meccsre kell koncentrálni, lexarom a Barca elleni eredményt is.
*Tápióbicskén.hehe még mindig egy árokban fekszik vhol a 12. kerületben?!
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
hehe még mindig egy árokban fekszik vhol a 12. kerületben?!

“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
A tegnapi meccs nagyon nem tetszett. Benzema és Navas megmentette a seggünket.
A kezdő felállásra már jóval korábban írtam, LV nem hátvéd, egy egész meccses küzdelemre nincs felkészülve azon a poszton. Rengeteget kellett neki kilépni segíteni, és mivel Asensio a másik oldalon ugyan ezzel volt elfoglalva csak ő Marcelonak segített, jobboson Modricnak kellett ezt a feladatot ellátni, ami belőle is elég sokat kivett. Hatalmass káosz volt a csapat védekezése, részben kényszerből, de Marcelo nagyon felemás érzéseket kelt bennem. Előre nagy kincs, de a védekezése nulla, ez elfogadható lenne ha egy szélső kp-sról beszélnénk, de egy védőtől ez nagyon rossz.
Sokakkal ellentétben én nem láttam, hogy Kova rosszabb lenne mint Casemiro. Sebességének hála tudta követni a bayern támadásokat, de a felállásunkból következett, hogy a szélről bepasszolt labdáknál már sem Asensio sem Modric nem lesz ott, a Kova-Kroos kettős pedig túlerővel találta szembe magát középen, meg sem voltak ezekből kimondottan nagy bayern helyzetek.
Elöl Benzemanak jár a taps, nagyon akart, küzdött becsülettel, a helyzeteit kihasználta, mikor írhattunk utoljára ilyent? Nem is értettem miért ő lett lehozva egyből, elöl egyedül benne volt fantázia és akarás. CR gyenge volt, amikor oda került akkor mindent ellőt a passzok helyett, amit meg már tényleg csak be kellett volna passzolni azt is sikerült elhibázni. Asensio is csak csetlett botlott, lassú volt, de ezt is annak a számlájára tudom írni, hogy rengeteget kellett dolgoznia védekezés közben. Futottunk a labda után, a döntőben ezt nem engedhetjük meg magunknak.
A cserék nagyon semmilyenek voltak, Nacho rendben volt, Baletől én semmire sem emlékszem, Casemiro meg bejött rombolni. Egy egy helyzetnél megint felrohant feleslegesen és a helyén jöttek szépen ahogy kell.
Bízom benne hogy a Pool lesz az ellenfél, mert a kontráikat letudjuk védekezni, a védelmük meg nem valami erős.
A bayern mindent megtett, aki ezt a Lewat akarja idehozni az remélem tegnaptól végleg meggondolta magát. James volt a legveszélyesebb játékosuk, a "gólöröme" alapján nagyon is tisztában van vele, hogy ő ide kevés volt, ott jó helye lesz és mindig tisztelettel fog visszatérni a Bernabeuba.
Érzésem szerint ha nincs a sok sérültjük ez még ennél is sokkal nehezebb lett volna
A kezdő felállásra már jóval korábban írtam, LV nem hátvéd, egy egész meccses küzdelemre nincs felkészülve azon a poszton. Rengeteget kellett neki kilépni segíteni, és mivel Asensio a másik oldalon ugyan ezzel volt elfoglalva csak ő Marcelonak segített, jobboson Modricnak kellett ezt a feladatot ellátni, ami belőle is elég sokat kivett. Hatalmass káosz volt a csapat védekezése, részben kényszerből, de Marcelo nagyon felemás érzéseket kelt bennem. Előre nagy kincs, de a védekezése nulla, ez elfogadható lenne ha egy szélső kp-sról beszélnénk, de egy védőtől ez nagyon rossz.
Sokakkal ellentétben én nem láttam, hogy Kova rosszabb lenne mint Casemiro. Sebességének hála tudta követni a bayern támadásokat, de a felállásunkból következett, hogy a szélről bepasszolt labdáknál már sem Asensio sem Modric nem lesz ott, a Kova-Kroos kettős pedig túlerővel találta szembe magát középen, meg sem voltak ezekből kimondottan nagy bayern helyzetek.
Elöl Benzemanak jár a taps, nagyon akart, küzdött becsülettel, a helyzeteit kihasználta, mikor írhattunk utoljára ilyent? Nem is értettem miért ő lett lehozva egyből, elöl egyedül benne volt fantázia és akarás. CR gyenge volt, amikor oda került akkor mindent ellőt a passzok helyett, amit meg már tényleg csak be kellett volna passzolni azt is sikerült elhibázni. Asensio is csak csetlett botlott, lassú volt, de ezt is annak a számlájára tudom írni, hogy rengeteget kellett dolgoznia védekezés közben. Futottunk a labda után, a döntőben ezt nem engedhetjük meg magunknak.
A cserék nagyon semmilyenek voltak, Nacho rendben volt, Baletől én semmire sem emlékszem, Casemiro meg bejött rombolni. Egy egy helyzetnél megint felrohant feleslegesen és a helyén jöttek szépen ahogy kell.
Bízom benne hogy a Pool lesz az ellenfél, mert a kontráikat letudjuk védekezni, a védelmük meg nem valami erős.
A bayern mindent megtett, aki ezt a Lewat akarja idehozni az remélem tegnaptól végleg meggondolta magát. James volt a legveszélyesebb játékosuk, a "gólöröme" alapján nagyon is tisztában van vele, hogy ő ide kevés volt, ott jó helye lesz és mindig tisztelettel fog visszatérni a Bernabeuba.
Érzésem szerint ha nincs a sok sérültjük ez még ennél is sokkal nehezebb lett volna
Tényleg fasza kis meccs volt. Talán mégjobban élveztem volna, hogyha mi tudunk dominálni. Viszont egy 2-1es idegenbeli első meccsel a Bayern ellen, nem ez volt a dolgunk. Az utolsó 10 percben nagyon paráztam, hogy jönni fog a német gól. (A jó oldalát nézve, akkor nyugodtan tudtam volna a poolnak szurkolni a döntőben
)
Eléggé körvonalazódott az, hogy még egy szezonnak nem szabad nekimenni ezzel a kerettel. Kell egy normális csere szélsőhátvéd posztra és előre meg muszáj a vérfrissítés.
Ronaldo felszívta magát a BL-re idén, de tegnap nagyon darabos volt..semmi váratlant nem tudott mutatni. Max azt, hogy 2 méterről fölérúgta.
Benzema gólja szerintem mind a két szurkolótábort meglepte, aztán hogy mégegyet bekotort az maga volt az elképzelhetetlen. Örültem neki.
A másik ami világos lett, hogy Lewa a szarnak sem kell.
Innentől kezdve szerintem 4 normális lehetőség van: Neymar, Mbappe, Hazard vagy Salah.

Eléggé körvonalazódott az, hogy még egy szezonnak nem szabad nekimenni ezzel a kerettel. Kell egy normális csere szélsőhátvéd posztra és előre meg muszáj a vérfrissítés.
Ronaldo felszívta magát a BL-re idén, de tegnap nagyon darabos volt..semmi váratlant nem tudott mutatni. Max azt, hogy 2 méterről fölérúgta.
Benzema gólja szerintem mind a két szurkolótábort meglepte, aztán hogy mégegyet bekotort az maga volt az elképzelhetetlen. Örültem neki.

A másik ami világos lett, hogy Lewa a szarnak sem kell.
Innentől kezdve szerintem 4 normális lehetőség van: Neymar, Mbappe, Hazard vagy Salah.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mocskos szarrágó vidal, teleposztolta trógerséggel a twittert, most meg letörölt mindent. majd a vb-n legyen nagy az arca. oh wait.

- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Leginkább a besavanyodott Barcások jönnek, de az legyen az ő bajuk.Anthony írta:Csak azért kérdem ha a másik oldalon jönnek az elmaradt tizikkel, akkor ez is volt olyan, mint a Lewa eset.istimester írta:Szerintem nem.
Nem volt olyan helyzet, ami után büntetőt kellett volna fújni az oda-vissza párharcon.
Egy-egy megnyilvánulást láttam, de az én környezetemben elmaradt a nagy pannonbajor siránkozás.
Egyébként is: drain the swamp

- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
egyértelműen tudatosan biroztak az elso meccs elott es utan, remeltek h nyomast tudnak gyakorolniAnthony írta:Csak azért kérdem ha a másik oldalon jönnek az elmaradt tizikkel, akkor ez is volt olyan, mint a Lewa eset.istimester írta:Szerintem nem.
Nem volt olyan helyzet, ami után büntetőt kellett volna fújni az oda-vissza párharcon.
Kicsit azt érzem, hogy visszaütött a nem tudom hány meccs előtti bírózás, ráadásul a meccs közben is lehetett látni, hogy mindenképpen 11-esből akarnak gólt szerezni. Ilyenkor a bírók is sokkal nehezebben adják meg a kétes eseteket, mert egyszerűen nem hiszik el, hogy nem játszottak rá.
csak ez forditva sult el
a tnapi meccs utan pedig mar tudnak nornalisan nyilatkozni, nincs szukseg a nyomasgyakorlasra
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Csak azért kérdem ha a másik oldalon jönnek az elmaradt tizikkel, akkor ez is volt olyan, mint a Lewa eset.istimester írta:Szerintem nem.
Kicsit azt érzem, hogy visszaütött a nem tudom hány meccs előtti bírózás, ráadásul a meccs közben is lehetett látni, hogy mindenképpen 11-esből akarnak gólt szerezni. Ilyenkor a bírók is sokkal nehezebben adják meg a kétes eseteket, mert egyszerűen nem hiszik el, hogy nem játszottak rá.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Szerintem nem.Anthony írta:Volt egy helyzet, amikor Benzemát felvágták a 16-oson belül, az nem volt 11-es szerintetek?
A legneccesebb Marcelo keze volt, de Cakirnak kb. az ötödik elengedett keze volt a meccsen. Következetesen nem fújt kezezést, ahogyan a kis odarúgásokat és lökéseket sem. Ahogy Bozsik montá a stúdióban, ha befújja, jó ítélet, ha nem fújja be, az is jó ítélet. Bírói felfogás kérdése, azt meg látthatuk milyen volt.