HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 2., szerda 13:26
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 2., szerda 13:16
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 2., szerda 12:37
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. május 2., szerda 12:14
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 2., szerda 12:12
És még Remytől is elbúcsúzunk a döntő napjándzsi91 írta: Ja és csak úgy mellékesen.Páros év van,kiütöttük a bayernt.Csak,hogy a jinx meg a hagyományok mellett se menjünk el.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. május 2., szerda 12:10
HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2018. május 2., szerda 12:05
HozzászólásSzerző: flori » 2018. május 2., szerda 11:57
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. május 2., szerda 11:37
ha nyerünk akkor a kutyát nem fogja érdekelni hogy bajnokok lettek, mindenki a 3. címvédésről fog beszélniflori írta:Mindent elmond a katalán gondolkodásról a SPORT címlapja.Fekete háttér, hibák az előtérben.
Ezek az emberek jobban örültek volna a tegnapi bukásnak, mint a duplának.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. május 2., szerda 11:17
HozzászólásSzerző: flori » 2018. május 2., szerda 11:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 2., szerda 10:26
Müller: “Részben mi voltunk a hibásak, részben hiányzott a szerencse” http://madridom.hu/?p=119677babaking írta:Müller és Hummels is abszolút korrektül nyilatkozott a meccs után a német tv-nek (még a pálya szélén), ellentétben a múlt héten Kimmichhel. Meg sem említették a bírót. Azt mondták, hogy egy ilyen párharcbaban ennyi nagy hiba nem fér bele, és most ök követték el a nagyobb hibákat amelyek meghatározták a párharcot és egy kis szerencse is hiányzott nekik a kapu elött.ziro4vr írta:Vannak sértett gyökyerek náluk, de amit kűzdöttek, szerintem megérdemlik a tiszteletet. Európa két legjobb csapata játszott tegnap szerintem, méltó párharc volt, ilyenből manapság nagyon kevés van, meg kell becsülni.
Bármikor inkább velük csapnék össze egy jó meccsen, mint egy psg-vel vagy atmával vagy mourinhoval.
HozzászólásSzerző: babaking » 2018. május 2., szerda 10:25
Müller és Hummels is abszolút korrektül nyilatkozott a meccs után a német tv-nek (még a pálya szélén), ellentétben a múlt héten Kimmichhel. Meg sem említették a bírót. Azt mondták, hogy egy ilyen párharcbaban ennyi nagy hiba nem fér bele, és most ök követték el a nagyobb hibákat amelyek meghatározták a párharcot és egy kis szerencse is hiányzott nekik a kapu elött.ziro4vr írta:Vannak sértett gyökyerek náluk, de amit kűzdöttek, szerintem megérdemlik a tiszteletet. Európa két legjobb csapata játszott tegnap szerintem, méltó párharc volt, ilyenből manapság nagyon kevés van, meg kell becsülni.
Bármikor inkább velük csapnék össze egy jó meccsen, mint egy psg-vel vagy atmával vagy mourinhoval.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 2., szerda 10:02
Aki erre a csapatra haragudni tud, az nem idevaló. A többit nem olvasom el, nincs benne tagolásGalacticos írta:nem tudom ti hogy vagytok vele, de ha müller tegnap a 93. percben belekotor (és ezzel meglesz neki a párharcban az első értelmes megmozdulása) és kiesünk, akkor sem tudtam volna haragudni a csapatra. nem tudtam volna haragudni ramosra, az első gól miatt, navasra a párharc első gólja miatt, ronaldora a kihagyott helyzetei miatt, benzemára meg.. mert rá mindig haragszunk.
HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. május 2., szerda 9:53
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. május 2., szerda 9:49
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. május 2., szerda 9:48
HozzászólásSzerző: miVida » 2018. május 2., szerda 9:45
HozzászólásSzerző: füst » 2018. május 2., szerda 9:05
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. május 2., szerda 9:03
Jelenlévő fórumozók: 226 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem