HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. május 2., szerda 11:25
A tegnapi meccs nagyon nem tetszett. Benzema és Navas megmentette a seggünket.
A kezdő felállásra már jóval korábban írtam, LV nem hátvéd, egy egész meccses küzdelemre nincs felkészülve azon a poszton. Rengeteget kellett neki kilépni segíteni, és mivel Asensio a másik oldalon ugyan ezzel volt elfoglalva csak ő Marcelonak segített, jobboson Modricnak kellett ezt a feladatot ellátni, ami belőle is elég sokat kivett. Hatalmass káosz volt a csapat védekezése, részben kényszerből, de Marcelo nagyon felemás érzéseket kelt bennem. Előre nagy kincs, de a védekezése nulla, ez elfogadható lenne ha egy szélső kp-sról beszélnénk, de egy védőtől ez nagyon rossz.
Sokakkal ellentétben én nem láttam, hogy Kova rosszabb lenne mint Casemiro. Sebességének hála tudta követni a bayern támadásokat, de a felállásunkból következett, hogy a szélről bepasszolt labdáknál már sem Asensio sem Modric nem lesz ott, a Kova-Kroos kettős pedig túlerővel találta szembe magát középen, meg sem voltak ezekből kimondottan nagy bayern helyzetek.
Elöl Benzemanak jár a taps, nagyon akart, küzdött becsülettel, a helyzeteit kihasználta, mikor írhattunk utoljára ilyent? Nem is értettem miért ő lett lehozva egyből, elöl egyedül benne volt fantázia és akarás. CR gyenge volt, amikor oda került akkor mindent ellőt a passzok helyett, amit meg már tényleg csak be kellett volna passzolni azt is sikerült elhibázni. Asensio is csak csetlett botlott, lassú volt, de ezt is annak a számlájára tudom írni, hogy rengeteget kellett dolgoznia védekezés közben. Futottunk a labda után, a döntőben ezt nem engedhetjük meg magunknak.
A cserék nagyon semmilyenek voltak, Nacho rendben volt, Baletől én semmire sem emlékszem, Casemiro meg bejött rombolni. Egy egy helyzetnél megint felrohant feleslegesen és a helyén jöttek szépen ahogy kell.
Bízom benne hogy a Pool lesz az ellenfél, mert a kontráikat letudjuk védekezni, a védelmük meg nem valami erős.
A bayern mindent megtett, aki ezt a Lewat akarja idehozni az remélem tegnaptól végleg meggondolta magát. James volt a legveszélyesebb játékosuk, a "gólöröme" alapján nagyon is tisztában van vele, hogy ő ide kevés volt, ott jó helye lesz és mindig tisztelettel fog visszatérni a Bernabeuba.
Érzésem szerint ha nincs a sok sérültjük ez még ennél is sokkal nehezebb lett volna