Fc what if bayern
Majd ha kiheverték teljesen a guàrdiolá érát kicsit visszatérhetnének a hagyományos német vonalra.Fut-lő-gól.Ez a mi domináltuk a meccset meg több helyzetünk volt téma már az inter-barca meccs óta vér ciki.A 2 meccsen jobban játszottak de a jobb CSAPAT a Real Madrid volt.Mert a labdarugás a gólokról szól,nem helyzetekről meg alternatív mi lett volna ha történetekről.
Azt se felejtsük el azért,hogy kb 15 percig nem álltunk továbbjutásra a 2 meccsen.Nyilván szarul játszottunk összességében,de nem nekünk kellett támadni.Eredményt tartottunk kb marcelo gólja óta,az megint más kérdés ,hogy ezt botrányosan csináljuk de lehoztuk akarattal meg rutinnal.
Az meg,hogy elmadaradt nekik a tizi... én szóltam,semmit nem fognak befújni senkinek a 2 meccsen ,annyit kassaiztak.Kiállítás se lett volna bármit csinálnak vagy csinálunk.szerencsére a futballban van igazság így saját magukat szivatták meg(bár szerintem akkor is tovább megyünk).Majd legközelebb kicsit több tisztelettel kéne belemenni a párharcba.
Juppnak kellemes nyugdíjas éveket kivánok és alig várom a bayern következő korszakos csapatát mert a 2001es és 13as bl győzelmüket is faszán körbetűzdeltük bl trófeákkal.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams