Nem volt az tiszta helyzet, éppen, hogy bele tudott kapni. Egyébként az egész párharcot ez jellemezte. Nagyon kevés tiszta helyzet. Ez történik, ha ha olyan ellenféllel játszol akik nem hagynak 2 másodpercet, hogy átvedd a lasztit stb. Ez nálunk is látszott, nekünk sem volt sok tiszta helyzetünk. A párharc majdnem összes gólja, hiba után jött, vagy lepattanó volt vagy ilyesmi. Brutál meccsek voltak egy kitünö ellenféllel szemben.kelemen.istvan írta:Azt láttam, hogy a korai Bayern gól után, amikor szerintem számos csapat megrogyott volna, elkezdett futballozni a brigád, és 8 perc foci után jött is a Benzema fejese. Továbbra is tartom, hogy ha kellett volna, és a párharc jelentős részében nem mi álltunk volna továbbjutásra, akkor fel tudott volna pörögni a csapat.
Annyit focizott a csapat, amennyit kellett.
Nem olvastam, hogy szó esett volna róla, James mit hagyott ki a 33. percben1 méterre az üres kaputól, ráadásul bal lábbal.
Kár, hogy a Chelsea kiesett. Milyen szép lett volna ha Spanyol bajnokként legyöztük volna a Francia, Olasz, Német és az Angol bajnokot is.