A másik is, ha Marcelo ennyire leszarja a védekezést.Realista24 írta:Carvajal is lesz.RaúlCF írta:Nacho visszatérése hatalmas plusz. legalább az egyik oldal rendeb lesz.

Értékeld a legutóbbi meccset
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Jöhet a Roma!

- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Kelleni is fog.Realista24 írta:Carvajal is lesz.RaúlCF írta:Nacho visszatérése hatalmas plusz. legalább az egyik oldal rendeb lesz.

- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Carvajal is lesz.RaúlCF írta:Nacho visszatérése hatalmas plusz. legalább az egyik oldal rendeb lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Vagy csak szarni rá?Csabi írta:ja amúgy elfelejtettem, hogy most mindenkinek mindenhol benzema 11-es szitus képét kell posztolnia. és kurva anyázva reklamálni hogy mit csinál az uefa. ha ezzel megvagytok akkor jöhet béla lese, és sikítani hogy csak azért vezette bele a kapusba mert a partjelző felemelte a zászlóját.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Nacho visszatérése hatalmas plusz. legalább az egyik oldal rendeb lesz.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ja amúgy elfelejtettem, hogy most mindenkinek mindenhol benzema 11-es szitus képét kell posztolnia. és kurva anyázva reklamálni hogy mit csinál az uefa. ha ezzel megvagytok akkor jöhet béla lese, és sikítani hogy csak azért vezette bele a kapusba mert a partjelző felemelte a zászlóját.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nem védeni akarom Kova-Kroos-t de meg lehet nézni hogy hogy álltak fel a Bayern-nél 5 középpályás 4-gyel szemben. Így már nem is olyan nehéz kijátszani őket.poronty írta:Navas-nak megköszönhetjük, meg Karim-nak. Kova-Kroos kettősenk fogalma nincs, hogy kell helyezkedni, minden támadásnál úgy játszották át őket, ahogy akarták. Aztán lehet utálni Casemirot, meg írogatni minden meccs 10. percében, hogy tök fölösleges, aztán látjuk, ha nincsen még annyira sincs védekezése a csapatnak. Marcelo védőmunkájára meg már szavak nincsenek.
Bayern meg minden dícséretet megérdemel, két meccs alapján bőven jobbak voltak a sok sérülttel együtt.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A Barcát még elverjük hétvégén, és van 20 napunk felkészülni.KAG írta:Kroos is csunyan elfogott.
Vege fele a tv elott ulo bayerm szurkolok is leutkoztek.
Ja es amugy az osszes fejparbajt ok nyertek,ha nem ramosra vagy a vegen balere jott ki...
Kell a melo zizoutol, mert sokan vannak a keretben ismet a tudasuk alatt.
Elkepeszto, hogy ennek ellenere is megvan a döntő.![]()
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kroos is csunyan elfogott.
Ja es amugy az osszes fejparbajt ok nyertek,ha nem ramosra vagy a vegen balere jott ki...
Elkepeszto, hogy ennek ellenere is megvan a döntő.
Elkepeszto, hogy ennek ellenere is megvan a döntő.

ZIDANE
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Te amugy ki vagy Jamesre, mult meccsen szidtad mert orulni mert Kimich goljanak, ma meg egy utanrugast akarsz szamon kerniGalacticos írta:Jamestol korrekt volt h legalabb mostnem tombolt, de visszalassithattak volna amikor lucas utan rugott. Azt megneztem volna.
Amugy navason kivul nem emelnek ki senkit, mert balen kivul szerintem mindenki maxon porgott es odatette magat. Es kuzdott es kapart..mert ma erre volt szukseg.

Eleg gyenge meccset hoztunk, a Bayern uralta a meccset, szerencsere Benzema vegre hozta azt amit elvarnank tole, mezonymunkan kivul jottek a golok. Irany a donto

- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
HIHETETLEN...5 év alatt 4 döntő...ez mi?

-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois, Fede
Navas-nak megköszönhetjük, meg Karim-nak. Kova-Kroos kettősenk fogalma nincs, hogy kell helyezkedni, minden támadásnál úgy játszották át őket, ahogy akarták. Aztán lehet utálni Casemirot, meg írogatni minden meccs 10. percében, hogy tök fölösleges, aztán látjuk, ha nincsen még annyira sincs védekezése a csapatnak. Marcelo védőmunkájára meg már szavak nincsenek.
Bayern meg minden dícséretet megérdemel, két meccs alapján bőven jobbak voltak a sok sérülttel együtt.
-----------Courtois
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Fede--Saliba--Gvardiol-Mendes
------Tonali-----------Neves
Cherki------Musiala-----Bappé
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
- BlancoMark
Azert az kumma nagy dolog hogy kb a leggyengebb formankban kivertuk Heynckes Bayernjet.
Egyebkent szerintetek amikor Bale vitte volna a kapusra 2v1ben akkor az les volt? Nekem inkabb egyvonalnak tunt.
Ja es igen, ne olvassatok mas forumokat, inkabb gondoljatok bele megint mekkora flash lesz a fiuknak szurkolni egyutt valami szabadteri helyen vagy a Tuskeben.

Egyebkent szerintetek amikor Bale vitte volna a kapusra 2v1ben akkor az les volt? Nekem inkabb egyvonalnak tunt.

Ja es igen, ne olvassatok mas forumokat, inkabb gondoljatok bele megint mekkora flash lesz a fiuknak szurkolni egyutt valami szabadteri helyen vagy a Tuskeben.

-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Jobb volt a Bayern. Izomból, lendületből lejátszottak minket. Viszont szerencsére ők is kiöregedtek a kapu előtt, nem használták ki. Yupp nagy edző.
Pozitívumok:
- Navas
- Benzema a két gól mellett az egyetlen játékosunk volt, aki elől meg tudta tartani kicsit a labdát.
- LV. Nem gondoltam volna, hogy az a kis 60 kilós spanyol így tudja fedezni a labdát a végén. Nagyot melózott.
- Nem ment a csapatnak, DE iszonyatosan küzdöttek. Érezték, hogy ezért meg kell szenvedni. CR-nek nem volt momentuma, de nem tudom hányszor jött vissza és szerzett labdát.
Szét van esve a csapat fejben. Remélem a döntőre újra megtalálják magukat. Olyan érzésem volt, mintha valami mini alapozásban lenne megint a csapat, nem voltak frissek a lábak.
Az viszont kicsit szúrta a szemem, hogy a bíró nem igazán adott sárgákat a németeknek. Pedig ők is tévesztettek ütemet rendesen. Viszont ezen kívül következetesen fújt a bíró. Kemény játékot engedett, a kézre pattant labdákat egyik oldalon se fújta le. Az 5 perc is totál jogos volt a végén.
Pozitívumok:
- Navas
- Benzema a két gól mellett az egyetlen játékosunk volt, aki elől meg tudta tartani kicsit a labdát.
- LV. Nem gondoltam volna, hogy az a kis 60 kilós spanyol így tudja fedezni a labdát a végén. Nagyot melózott.
- Nem ment a csapatnak, DE iszonyatosan küzdöttek. Érezték, hogy ezért meg kell szenvedni. CR-nek nem volt momentuma, de nem tudom hányszor jött vissza és szerzett labdát.
Szét van esve a csapat fejben. Remélem a döntőre újra megtalálják magukat. Olyan érzésem volt, mintha valami mini alapozásban lenne megint a csapat, nem voltak frissek a lábak.
Az viszont kicsit szúrta a szemem, hogy a bíró nem igazán adott sárgákat a németeknek. Pedig ők is tévesztettek ütemet rendesen. Viszont ezen kívül következetesen fújt a bíró. Kemény játékot engedett, a kézre pattant labdákat egyik oldalon se fújta le. Az 5 perc is totál jogos volt a végén.
- Galacticos
Jamestol korrekt volt h legalabb mostnem tombolt, de visszalassithattak volna amikor lucas utan rugott. Azt megneztem volna.
Amugy navason kivul nem emelnek ki senkit, mert balen kivul szerintem mindenki maxon porgott es odatette magat. Es kuzdott es kapart..mert ma erre volt szukseg.
En ma egy szervezetlen csapatot lattam rengeteg egyeni rossz teljesitmennyel. Marcelo, Kroos, Kovacic, Asensio sőt Ronaldo is. Többnyire ezzel a 442vel nem volt kozéppályánk.
Meccs embere simán Navas, LV meg Benzema még hozta a pluszt. Jobb volt a Bayern a két meccs alapján, de szerencsére behúztuk.
Meccs embere simán Navas, LV meg Benzema még hozta a pluszt. Jobb volt a Bayern a két meccs alapján, de szerencsére behúztuk.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Amúgy igen, ezt még be kéne húzni, de nagyon kell az utánpótlás, mert ezzel a kerettel sztem ki lett ez maxolva. Egyik sem lesz fiatalabb már. Viszont ez a garnitúra... ez legandás.Csabi írta:Nekünk meg erőt kell meríteni ebből, és még egy meccset behúzni. Aztán jöhet a frissítés, mert ez nem a legerősebb Madrid.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sierra 2018. május 1., kedd 22:56-kor.
tüskében talicska guys.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ja, és nem akarok itt mindenféle pannonbajor és egyéb fórumok okosságait olvasni. Idegesítsétek magatokat, ha akarjátok, én élvezkedni akarok.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema