HozzászólásSzerző: Torquemada » 2018. május 1., kedd 8:15
Azt sajnálom, hogy az általam nagyra becsült Heynckess is elkezdte ezt a hülyeséget. A Bayernt mindig rühelltem, úgy látszik, náluk ez a bírózás követelmény, a múltkor Carlot vitték el ebbe az irányba. Nálunk ő sem csinálta.
Tudom, hogy kellene nekik a cím, de nem lenne baj, ha azért megpróbálnának sportemberként viselkedni.
A kerettel meg mi lett ? T-Virus fertőzés ? Csomó ember eltűnt. Vallejo hol van már megint ? Mondjuk Isco nekem nem hiányzik, A Carvajal-Nacho csere is jól jöhet, főleg, hogy Nacho fejel jobban, ez meg kell majd Müller meg Lewa ellen. Kérdés, mennyire van száz százalékos állapotban, és mennyire vigyáz majd magára, hogy a VBn ott lehessen. Kova mindenképpen kellene. Ceballos meg csak néz, mint hal a szatyorban, eddig úgy nézte a BL meccseket, mint mi, most meg a kispadról fogja.
Nagy a pofa most a "németeknél", ha most is be tudnánk fogni nekik, akkor már hiába bíróznának, csak magukat röhögtetnék ki. Mocskosul kemény lesz, főleg, hogy újabban idegenben vagyunk jobbak. Ráadásul ez nem gárdióla féle BM, Jupp nagyon jó szakember. Az esélyesek viszont ebben a pillanatban mi vagyunk. Ha úgy állunk hozzá,mint eddig, (kivéve Juve elleni otthonit), akkor nem lesz baj.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)