Ha most lenne 10-15 millióm, inkább valami youngtimer hobbiautóban gondolkoznék, aminek akár még emelkedhet is az értéke. A villantásfaktor nagyobb így, mint egy új autónál.
HozzászólásSzerző: Marky » 2018. május 1., kedd 10:47
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. május 1., kedd 10:45
Vezettem a legújabb XC90-et és az XC60-at is.Mindkettő fantasztikus autó.rashidm írta:Érdeklődésképpen volvo miért nem?Kerlon írta:úú, mondjuksvédet biztos nem, de Roverrel végre jót mondott valaki
HozzászólásSzerző: Steve » 2018. május 1., kedd 10:40
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. május 1., kedd 10:39
Érdeklődésképpen volvo miért nem?Kerlon írta:úúú, mondjuksvédet biztos nem, de Roverrel végre jót mondott valakiBabinho írta:Range Rover, Jeep, Volvo suv.
Ennyiből én ezt
Ez mind olyan mint Arbeloa haja.
HozzászólásSzerző: rashidm » 2018. május 1., kedd 10:38
Sztem arra gondolt, hogy akinek van pénze az a Merci/Audi/BMW kombóból választ autót (akár használt, akár új). Jó nyílván nem a 10+ millás autók miatt népautó a BMW vagy az Audi hanem azért mert (szerintem) ezt veszi az ember ha több pénze van (plusz a kis suttyók meg apuci pénzén élők akik ezzel tudnak menőzniKerlon írta:Mondjuk nem tudom, hogy egy Arteon meg S Audi vagy egy 10+ milliós BMW idehaza mitől népautó.Marky írta:Ekkora összegnél elvárnám, hogy kicsit egyedibb autóval járjak, ne népautóval, Audival es BMW-vel. Egy Lexus vagy egy Infinity embléma nem jön szembe minden kereszteződésnél.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 1., kedd 10:37
úúú, mondjuksvédet biztos nem, de Roverrel végre jót mondott valakiBabinho írta:Range Rover, Jeep, Volvo suv.
Ennyiből én ezt
Ez mind olyan mint Arbeloa haja.
Én meg mindenhol Lexus terepjárot látok+még otromba is.Yazid írta:Pl hogy minden 5.auto 4-5eves 5ös bmw, régebben meg azt mondtam volna, hogy s audit szökôévente 1x látok, ma már ez se így van, persze mind2 álom nekem nem azt mondom h fos, csak most 10-15milliós kocsikról van szóKerlon írta: Mondjuk nem tudom, hogy egy Arteon meg S Audi vagy egy 10+ milliós BMW idehaza mitől népautó.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. május 1., kedd 10:35
Pl hogy minden 5.auto 4-5eves 5ös bmw, régebben meg azt mondtam volna, hogy s audit szökôévente 1x látok, ma már ez se így van, persze mind2 álom nekem nem azt mondom h fos, csak most 10-15milliós kocsikról van szóKerlon írta:Mondjuk nem tudom, hogy egy Arteon meg S Audi vagy egy 10+ milliós BMW idehaza mitől népautó.Marky írta:Ekkora összegnél elvárnám, hogy kicsit egyedibb autóval járjak, ne népautóval, Audival es BMW-vel. Egy Lexus vagy egy Infinity embléma nem jön szembe minden kereszteződésnél.
HozzászólásSzerző: Babinho » 2018. május 1., kedd 10:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 1., kedd 10:29
Mondjuk nem tudom, hogy egy Arteon meg S Audi vagy egy 10+ milliós BMW idehaza mitől népautó.Marky írta:Ekkora összegnél elvárnám, hogy kicsit egyedibb autóval járjak, ne népautóval, Audival es BMW-vel. Egy Lexus vagy egy Infinity embléma nem jön szembe minden kereszteződésnél.
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. május 1., kedd 10:24
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. május 1., kedd 10:22
Ezt mondom én is. Meg passat meg ford.. egy lexusba holnap beülok es elmernék menni skòciaba, nem úgy mint egy s audi vagy vwMarky írta:Ekkora összegnél elvárnám, hogy kicsit egyedibb autóval járjak, ne népautóval, Audival es BMW-vel. Egy Lexus vagy egy Infinity embléma nem jön szembe minden kereszteződésnél.
HozzászólásSzerző: Marky » 2018. május 1., kedd 10:15
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 1., kedd 9:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 1., kedd 9:35
az alsóközép kategóriás sport kocsi és nem a felsőközép/prémium... arról nem is beszélve, hogy most hívták talán vissza, mert széria hibás a motor, aztán időközönként önkényesen új pápát választ úgy hányja a fehér füstötBLaZE írta:nem igazán. ültél benne, vezetted?Kerlon írta: Focus rst viccnek szantad?sima hétköznapinak is jó, ha meg oda kell neki lépni megy, mint a szélvész. figyelni rá, mert kényes a motor ez tény ( kellő melegítés, hidegen nem rúgni és ennyi), de ha ez megvan meghálálja
Amúgy ezt nem értem. Ez amúgy mitől fapad?H.E.H.E. írta:hát nézd már meg azt a műszerfalat, baltával faragott, olyan gyökkettő az egészHol élsz pubikám. Kollégám most vett 2 éves Passatot, virtual kokpit, díszberakás, full bőr, szellőztetett ülés, ergoconfort + minden ami csak létezhet a modellben. Minden csak nem puritán kocsi. Mindezt kemény 24-25k euróért.![]()
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 1., kedd 0:31
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. május 1., kedd 0:20
Ez a vélemény elég fura nekem egy olyan régióban, ahol kb. a fapad alapmotoros fabia a legnagyobb számban eladott újautó.H.E.H.E. írta:hát nézd már meg azt a műszerfalat, baltával faragott, olyan gyökkettő az egészHol élsz pubikám. Kollégám most vett 2 éves Passatot, virtual kokpit, díszberakás, full bőr, szellőztetett ülés, ergoconfort + minden ami csak létezhet a modellben. Minden csak nem puritán kocsi. Mindezt kemény 24-25k euróért.![]()
HozzászólásSzerző: BLaZE » 2018. május 1., kedd 0:10
nem igazán. ültél benne, vezetted?Kerlon írta:Focus rst viccnek szantad?BLaZE írta:Ott a Mustang vagy a Focus RS papa. Az kell neked ;)
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. május 1., kedd 0:10
hát nézd már meg azt a műszerfalat, baltával faragott, olyan gyökkettő az egészHol élsz pubikám. Kollégám most vett 2 éves Passatot, virtual kokpit, díszberakás, full bőr, szellőztetett ülés, ergoconfort + minden ami csak létezhet a modellben. Minden csak nem puritán kocsi. Mindezt kemény 24-25k euróért.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. május 1., kedd 0:06
Hol élsz pubikám. Kollégám most vett 2 éves Passatot, virtual kokpit, díszberakás, full bőr, szellőztetett ülés, ergoconfort + minden ami csak létezhet a modellben. Minden csak nem puritán kocsi. Mindezt kemény 24-25k euróért.H.E.H.E. írta: de amúgy igaz, új arteon is opció, csak ott meg olyan puritán, fapad a műszerfal, mint az összes volkswagenben...
Jelenlévő fórumozók: 23 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem