lordgabi fanok, lordgabi fanok mindenholCurve Fever 2
OFF
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RC, Casillas, Zidane, Callejón, Fede
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: OFF
Ez kurvanagy én még most próbáltam ki, mondom megnézem már mi ez, amit írtok és egyszerűen zseniális. Sztem ebből simán lehet csinálni valamit és akár olyan sikeres is lehet, mint a Haxball a 'distás ligák fénykorában.ferni írta:Curve Fever 2
Várom és érdekel, ha lesz valamit belőle.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Pár hónapja nagyon rá vagyok kattanvaferni írta:Curve Fever 2Dupla D írta:Mi a neve annak az online játéknak, ahol a nyilakkal kell irányítani egy csíkot? Ide is belinkelték régebben. Fel lehetett venni különböző cuccokat (gyorsító, lassító, csíkvastagító stb.).
Rég játszottam vele, ezért elfelejtettem mi a neve. De az biztos, hogy 'valami' 2. Nagyon bekockulnék most vele, ha valaki ráismer a játékra.
Curve Fever 2Dupla D írta:Mi a neve annak az online játéknak, ahol a nyilakkal kell irányítani egy csíkot? Ide is belinkelték régebben. Fel lehetett venni különböző cuccokat (gyorsító, lassító, csíkvastagító stb.).
Rég játszottam vele, ezért elfelejtettem mi a neve. De az biztos, hogy 'valami' 2. Nagyon bekockulnék most vele, ha valaki ráismer a játékra.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mi a neve annak az online játéknak, ahol a nyilakkal kell irányítani egy csíkot? Ide is belinkelték régebben. Fel lehetett venni különböző cuccokat (gyorsító, lassító, csíkvastagító stb.).
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Na látom lehullott a lepel rájzenről!
Nem is gondoltam volna, hogy Anis az a Réjzön.
Nem is gondoltam volna, hogy Anis az a Réjzön.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
horgászok, help.
van pár régi-régi cuccom a szekrény mélyéről, el akarom őket adni egy haveromnak, csak nem tudom, miért mennyit lehet elkérni.
aki ért ezekhez, írjon már pü-t legyen szíves!
van pár régi-régi cuccom a szekrény mélyéről, el akarom őket adni egy haveromnak, csak nem tudom, miért mennyit lehet elkérni.
aki ért ezekhez, írjon már pü-t legyen szíves!
Szerintem meg tudnám oldani, írtam privát üzenetpátkán írta:PCZSENIK!![]()
http://kapos.hu/videok/kapos_sport_spor ... zerda.html
Ennél a videónál a Kaposfüred - Toponár részt szeretném kivágni, hogy külön meglegyen a gépemen. (igen én szereztem a gólt, bár ez az élete első gólja megfogalmazás) Vagy ha ez nem megoldható az egész videót letölteni? Ez hogyan, miként lehetséges?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ha elindulnak, akkor 1-3 évig biztos, hogy nem kell tartani attól, hogy becsődölnek. Agresszív lesz az üzletpolitikájuk, ami nem baj. Kérdés, hogy a Malé, akarom mondani wizzaires brancs hogyan viszonyul majd hozzájuk, mert a ryanairt szépen megölték.
Én várom, tetszenek, hogy kis gépekkel kezdik, az már más kérdés, hogy vannak fenntartásaim a koruk miatt, de ez mellékes.
Én azt mondom, jó lesz.
Én várom, tetszenek, hogy kis gépekkel kezdik, az már más kérdés, hogy vannak fenntartásaim a koruk miatt, de ez mellékes.
Én azt mondom, jó lesz.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Tapasztalatom nincs, de tény, hogy érdekes dolgok vannak ott. Kezdve az olcsó gépekkel, amiknek sötét múltjuk van
Remélem azért lesz belőle valami, más úton nem igen lehet elindulni ilyen gazdasági feltételek mellett.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Érdekes. Így tudnám összefoglalni röviden az eddigi tapasztalatok alapján.Mi a véleményetek a Sólyom Airways-ről?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Mi a véleményetek a Sólyom Airways-ről?
-
TéOeM
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Roberto Carlos, Modric, Varane, Essien, Ibrahimovic, Yaya Toure, Kroos
Valaki ismer olyan programot, amivel tudok feliratos mkv videóból aviba konvertálni úgy, hogy megmarad a magyar felirat? Olyan megoldás nem érdekel, le kell töltenem 3 programot, ahhoz meg még vagy 5-öt...Privátban ha lehet. Életmentő lenne... Köszi aki válaszol.
PCZSENIK!
Ennél a videónál a Kaposfüred - Toponár részt szeretném kivágni, hogy külön meglegyen a gépemen. (igen én szereztem a gólt, bár ez az élete első gólja megfogalmazás
) Vagy ha ez nem megoldható az egész videót letölteni? Ez hogyan, miként lehetséges?
Ennél a videónál a Kaposfüred - Toponár részt szeretném kivágni, hogy külön meglegyen a gépemen. (igen én szereztem a gólt, bár ez az élete első gólja megfogalmazás
joabulicsak
-
R.M.C.F
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
nem sokat,még észnél vagyok....papa még tudja miről szól a zene. 1 bor ment el......ja és pár jéger,de az csak fújtóra.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
profilon vissza lehet keresni az összes kommentet, bármely emberkéről is van szó.R.M.C.F írta:Nem létezik, hogy Te összeadtad. Ilyenkor mindig közelebb hajolok a webkamerához és nézem......nézegetem....hátha vesz......én meg ülök a gép előtt,mezítelen......zokniban és azt hiszem,csak nekem fura ez a világ.
1 oldalon 20 komment van és nálad a 3. oldalnál volt a mai napi első kommented, nem bonyolult ez, de tényleg érdekelt mennyit alkottál már, pöppet túlpörögtél.