zz tudja, hogynem szint. ide nem létszám kell, hanem teljesítmény.Realista24 írta:Achraf keretbe se.

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 30., hétfő 21:27
zz tudja, hogynem szint. ide nem létszám kell, hanem teljesítmény.Realista24 írta:Achraf keretbe se.
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. április 30., hétfő 20:25
HozzászólásSzerző: illgner » 2018. április 30., hétfő 20:19
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 30., hétfő 20:12
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. április 30., hétfő 15:52
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. április 30., hétfő 15:49
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. április 30., hétfő 15:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 30., hétfő 15:26
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. április 30., hétfő 15:24
Miert mi van Hakimivel? Lemaradtam.Realista24 írta:Hakimi nem lesz ott, Bale és Benzema párosban sem vagyok biztos.RealAsensio írta:-----------------Navas
Hakimi---Varane---Ramos---Marcelo
------Kroos---Casemiro---Modric
Bale---------Benzema---------CR
A BBC utolso eselye, hogy alkosson valamit. Ez lesz holnap.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 30., hétfő 15:02
Hakimi nem lesz ott, Bale és Benzema párosban sem vagyok biztos.RealAsensio írta:-----------------Navas
Hakimi---Varane---Ramos---Marcelo
------Kroos---Casemiro---Modric
Bale---------Benzema---------CR
A BBC utolso eselye, hogy alkosson valamit. Ez lesz holnap.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. április 30., hétfő 15:00
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 30., hétfő 14:04
azt nem mondtam h nem nézheti a lelátón, de igen, jussunk beSüti írta:Először jussunk már be.wZoLee7 írta:Carvajal már a bl döntőn is ott lesz
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. április 30., hétfő 13:30
Te most konkrétan arra gondolsz, hogy egy Ramos - Varane - Marcelo 3-assal védekeznénk ? A két szélső kp meg segítene oldalt? Ez nagyon Chelseas megoldás lenne. Szerintem nem húz meg ilyet ZZ.wZoLee7 írta:Ramos mint jhv szerintem nem működne, el is mondom miért. Védekezésben lassú lenne Riberyhez képest, támadásban meg ha baloson mennénk fel behúzódna fejelni, amiből tudjuk mekkora kontra lenne a jobb oldalon is és a baloson is fent ragadt szélső védőink helyén.
Szép gondolat hogy nem kellene semmi újjal próbálkozni pont most, de az a nagy helyzet, hogy a könnyű megoldások defektesek. LV mint jhv egy egész meccsen amior valszeg az ellenfél is erre készül kevés, és a baj nem is ez, hanem hogy akkor elöl helyette ki lesz? Bale? Benzema? Védekezésben egyikük sem adja a felét sem, teljesen mind1 melyik oldalra lesznek berakva.
Én egy meredek, de bátor 343-at raknék fel, a megmaradt 3 védőnk elő a Modric, Kova, Case, Kroos négyes, és elöl a Lucas, CR, Asensio hármas. Védekezésben jobb oldalunkon nagy melót rakna le Lucas, a két horvát és még Casemiro és bőven kitudna lépni, védekezésben 10-ből 9 ember védekezne ami siman 5-4-1-es felállást eredményezne. Ami még ez mellett szól, hogy Modric, Lucas és Kova is ügyesebben hozná ki akár két ember mellett is a labdát mint Ramos.
Van még olyan megoldásunk, hogy bedobjuk Hakimit, de hát na...Ha meg már belsővédőt akarunk kirakni akkor talán a gyorsabb Vallejo menne. Egyik sem túl jó megoldás, de kell a sebesség Ribery ellen, ugyan akkor bentről nem lehet kivonni a jól fejelő tornyokat mert érkezni fognak a beadások ezerrel
Ki kell bírni szünetig kapott gól nélkül, és a bayern minden cseréjére reagálni, ők ha lehoznak egy védőt és teret adnak hátul jöhet Bale, az ilyen szituációkban még remekül lehetne használni, sokkal jobban mint Benzemát, rajta mostanában belassulnak a kontrák
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. április 30., hétfő 13:14
Először jussunk már be.wZoLee7 írta:Carvajal már a bl döntőn is ott lesz
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 30., hétfő 12:54
HozzászólásSzerző: el magico » 2018. április 30., hétfő 12:29
Csóri akkor remélem, hogy nem kell még egy nemzeti tornát kihagyjon.Realista24 írta:2-3 hét. Azaz egy hónap.el magico írta:Carvajal egyébként mennyi időre esett ki?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 30., hétfő 12:25
2-3 hét. Azaz egy hónap.el magico írta:Carvajal egyébként mennyi időre esett ki?
HozzászólásSzerző: el magico » 2018. április 30., hétfő 12:10
HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. április 30., hétfő 11:59
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 30., hétfő 11:10
Jelenlévő fórumozók: 248 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem