Mozi, filmek

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Petr
Kedvenc csapatod: Barcelona

Re: Mozi, filmek

HozzászólásSzerző: Petr » 2018. május 3., csütörtök 20:36

P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kényszerítsük Thanost, hogy visszacsináljon mindent szerintem nem játszik. Kb
Ő hozta a legnagyobb áldozatot azzal, hogy feláldozta Gamorát a céljai elérése érdekében.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg mivel lehetne sakkban tartani? Kíváncsi leszek a folytatásra, hatalmasat kell dobbantani, hogy működjön.

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. május 3., csütörtök 19:57

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kényszerítsük Thanost, hogy visszacsináljon mindent szerintem nem játszik. Kb
Ő hozta a legnagyobb áldozatot azzal, hogy feláldozta Gamorát a céljai elérése érdekében.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 3., csütörtök 19:55

el magico írta:
Kerlon írta:SPOILER, csak az nyissa meg, aki megnézte A végtelen háborút

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most ugrott be, hogy nem véletlenül végtelen háború ez, tuti eljátszák megint azt, amit a Strangeben :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De hogy játsszák el, ha az idő kő Thanosnál van? Egyébként szerintem csak azért lett sok helyen módosítás a trailerhez képest, hogy ne legyen túl sok minden lespoilerezve. Nem először húzza ezt meg a Marvel, és szerintem jól is teszik. Viszont az Hulk jelenet Wakandában nekem is feltűnt, hogy hiányzik a filmből, azt én se tudom hova tenni :hmmm:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem értek a kövekhez, de pl. Strange míg nézte a jövőképeket, akkor kötött egy dealt az idősíkokon
KAG írta:Ifinity war

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem is el lesz baszkodva amúgy a folytatás.
Kérdés, hogy mennyire...
Ha simán Strange okoskodik az idővel ismét, akkor nagyon.
Ha valami kényszerhelyzetbe hozzák Thanost, aki önmaga állítja vissza az időt, akkor kevésbé.
Mégkevésbé pedig azzal lenne, ha a lélekkő örzőjével lehetne valahogy dealelni.
Tony meg Amcsikap beálldozná magát a többiekért.

Egyébként én ezt úgy imádnám, ha valami utolsó rész lenne ez az egész mostani marveluniverzumnak aztán valami alternatív idősíkon folytatódna az egész buli.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hát de a kő Thanosnál van és Vörös Koponyának nincs hatalma felette. Azért nem tudta megszerezni,m mert nem volt mit feláldoznia. Legalábbis én így gondolom. Más meg nem fért a kőhöz.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

el magico
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: el magico » 2018. május 3., csütörtök 19:46

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Most ugrott be, hogy nem véletlenül végtelen háború ez, tuti eljátszák megint azt, amit a Strangeben :lol:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De hogy játsszák el, ha az idő kő Thanosnál van? Egyébként szerintem csak azért lett sok helyen módosítás a trailerhez képest, hogy ne legyen túl sok minden lespoilerezve. Nem először húzza ezt meg a Marvel, és szerintem jól is teszik. Viszont az Hulk jelenet Wakandában nekem is feltűnt, hogy hiányzik a filmből, azt én se tudom hova tenni :hmmm:

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2018. május 3., csütörtök 19:35

Ifinity war

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerintem is el lesz baszkodva amúgy a folytatás.
Kérdés, hogy mennyire...
Ha simán Strange okoskodik az idővel ismét, akkor nagyon.
Ha valami kényszerhelyzetbe hozzák Thanost, aki önmaga állítja vissza az időt, akkor kevésbé.
Mégkevésbé pedig azzal lenne, ha a lélekkő örzőjével lehetne valahogy dealelni.
Tony meg Amcsikap beálldozná magát a többiekért.

Egyébként én ezt úgy imádnám, ha valami utolsó rész lenne ez az egész mostani marveluniverzumnak aztán valami alternatív idősíkon folytatódna az egész buli.
ZIDANE

Petr
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: Petr » 2018. május 3., csütörtök 15:41

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szerencsere az a folytatas kritikaja lesz, ami szerintem mar ott el van rontva, hogy vissza fogjak hozni a halottak java reszet. :D Tudnek neki orulni, ha ennek igy lenne vege, ahogy most allunk es jonnenek az egyeni filmek ebbol a helyzetbol. Csak ahhoz rossz karakterek haltak meg...

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 3., csütörtök 13:59

SPOILER, csak az nyissa meg, aki megnézte A végtelen háborút

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2018. május 3., csütörtök 13:28

H.E.H.E. írta:
Faust írta:Nem az hehe, nézd tovább nyugodtan. :D

Szonyik, szpajlerben vesézd ki nekem kérlek, hogy neked mit mesél az utolsó 20 perc. Aztán beleállok. :mrgreen:
sztem elég egyértelmű az egész.
Jah szerintem is, nem is értem mit kezdtek el a népek brainstormingolni rajta :lol:

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. május 3., csütörtök 13:05

közben leesett az internet népének, hogy egy társadalmi problémátt dolgoz fel a film
K

Csabi
Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 30., hétfő 21:53

P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt amúgy észrevettétek, hogy egy csomó jelenet nem szerepelt vagy nem úgy szerepelt ahogy az official final trailerben volt? Lehet, hogy Kevin Feigi trollkodott velünk egy hatalmasat és az már
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nem csak hogy nem szerepelt, de módosították, mint amikor thanos kezét elkapja kapi. ott is két kő van a trailerben, holott a filmben már 5 volt. nice move. így nem basztak le túl sok spoilert a trailerben.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2018. április 30., hétfő 21:34

Bosszúállók

Lusta vagyok sokat írni, de Thanost nagyon odatették, rég láttam ennyire jó képregény karaktert a vásznon.
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 30., hétfő 13:04

P. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt amúgy észrevettétek, hogy egy csomó jelenet nem szerepelt vagy nem úgy szerepelt ahogy az official final trailerben volt? Lehet, hogy Kevin Feigi trollkodott velünk egy hatalmasat és az már a 4. részből voltak flashforward jelenetek. :shifty: :mrgreen:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/ ... e=5B913E47
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Elég tré lesz, ha Strange megint ugyanazt játssza el, mint a szóló filmjében
K

Yazid
Kedvenc játékosaid: Zidane

HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. április 30., hétfő 9:57

Woman walks ahead. A kerdesem valaki latta-e? Miert kapott ennyire fos értékelest imdbn? A tema is érdekel, sam rockwell a favoritom, de ha tenyleg szar film szóljatok annyira nincs sok szabadidôm

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 29., vasárnap 19:25

Faust írta:Nem az hehe, nézd tovább nyugodtan. :D

Szonyik, szpajlerben vesézd ki nekem kérlek, hogy neked mit mesél az utolsó 20 perc. Aztán beleállok. :mrgreen:
sztem elég egyértelmű az egész.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2018. április 29., vasárnap 17:44

Nem az hehe, nézd tovább nyugodtan. :D

H.E.H.E.
Kedvenc játékosaid: R9
Kedvenc csapatod: mi

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 29., vasárnap 17:36

sonic írta:Annihilation:

Imadom az ilyen scifiket. Engem nagyon a sztalkerre emlekeztetett az alapotlet es a felepitese miatt. Mas jellegu de szerintem sok a kozos a ket filmben. Nagyon jo a film tempoja, vegig fentartja a figyelmet, es zsenialisan adagolja a miszteriumot. Jo a zenehasznalat, mindig a megfelelo tonusu es jellegu dallamok csendulnek fel. Foleg a vegen ad hozza az agycsavaro szinti. A latvany kivalo. Nem tudom vasznon ez mit adhat de itt nagyon sajnaltam hogy nem moziban nezhetem. Mindehhez jon egy korrekt karakterdrama es szinvonalas szineszi alakitasok.

Igazan jol sikerult film. Minden elemeben jo. A vegen pedig biztos lemegy az ekszij legalabb egy kicsit.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!23. percnél járok.
kérlek mondd, hogy nem liberalistafeminista lófasz a film, hogy itt minden nő überzseni tudós, mig a férfiak csak az ostoba izom
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m :sziv:

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2018. április 29., vasárnap 17:07

Annihilation:

Imadom az ilyen scifiket. Engem nagyon a sztalkerre emlekeztetett az alapotlet es a felepitese miatt. Mas jellegu de szerintem sok a kozos a ket filmben. Nagyon jo a film tempoja, vegig fentartja a figyelmet, es zsenialisan adagolja a miszteriumot. Jo a zenehasznalat, mindig a megfelelo tonusu es jellegu dallamok csendulnek fel. Foleg a vegen ad hozza az agycsavaro szinti. A latvany kivalo. Nem tudom vasznon ez mit adhat de itt nagyon sajnaltam hogy nem moziban nezhetem. Mindehhez jon egy korrekt karakterdrama es szinvonalas szineszi alakitasok.

Igazan jol sikerult film. Minden elemeben jo. A vegen pedig biztos lemegy az ekszij legalabb egy kicsit.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. április 29., vasárnap 16:39

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Azt amúgy észrevettétek, hogy egy csomó jelenet nem szerepelt vagy nem úgy szerepelt ahogy az official final trailerben volt? Lehet, hogy Kevin Feigi trollkodott velünk egy hatalmasat és az már a 4. részből voltak flashforward jelenetek. :shifty: :mrgreen:
Hogy híjják?
Bill.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 28., szombat 22:01

P. Krisz írta:Avengers: Infinity War
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon vártam már ezt a filmet. Vártam, hogy végre Thanos megmutassa magát és azt is hogy mire képes. Sokáig tartottam tőle, hogy elrontják Thanost, hogy nem tudnak megfelelni a sok év alatt egyre növekvő elvárásnak. Most végre itt van és elég emlékezetesre sikeredett. Már a nyitány megadta az alaphangulatot, ahogy játszi könnyedséggel szétbaszta Hulkot. Az események gyorsan felpörögnek, hamar összeállnak a csapatok és mindenki megy a dolgára. Russoék biztos kézzel mozgatják a karaktereket és a köztük lévő dinamika is remekül működik. Tony mind Strange, mind Starlord személyében emberére akad, mégse övé a galaxis legnagyobb egója. Kapitány meglepően keveset szerepel. Vörös Koponya megjelenése váratlanul ért. Peter Dinklage mint Eitri nem lepett meg, megjelenés előtt is erre a karakterre tippeltem. Thanos gyermekei is bejöttek, igaz, hogy erős lények, mégse sebezhetetlenek, ahogy Thanos se. Thanos telitalát volt számomra, amikor megölte Gamorát az volt a film legdrámaibb pillanata. A lezárás pedig elképesztő DE tudjuk, hogy a meghalt karakterek mimimum felénél ez csak ideiglenes.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ha olvastál az eddig hozzászólások között, akkor pont arra jutottunk, hogy a hősök erőviszonyait rendkívül elkúrták (Hulk, Fekete Özvegy, Vízió stb)
K

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. április 28., szombat 21:54

Avengers: Infinity War
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon vártam már ezt a filmet. Vártam, hogy végre Thanos megmutassa magát és azt is hogy mire képes. Sokáig tartottam tőle, hogy elrontják Thanost, hogy nem tudnak megfelelni a sok év alatt egyre növekvő elvárásnak. Most végre itt van és elég emlékezetesre sikeredett. Már a nyitány megadta az alaphangulatot, ahogy játszi könnyedséggel szétbaszta Hulkot. Az események gyorsan felpörögnek, hamar összeállnak a csapatok és mindenki megy a dolgára. Russoék biztos kézzel mozgatják a karaktereket és a köztük lévő dinamika is remekül működik. Tony mind Strange, mind Starlord személyében emberére akad, mégse övé a galaxis legnagyobb egója. Kapitány meglepően keveset szerepel. Vörös Koponya megjelenése váratlanul ért. Peter Dinklage mint Eitri nem lepett meg, megjelenés előtt is erre a karakterre tippeltem. Thanos gyermekei is bejöttek, igaz, hogy erős lények, mégse sebezhetetlenek, ahogy Thanos se. Thanos telitalát volt számomra, amikor megölte Gamorát az volt a film legdrámaibb pillanata. A lezárás pedig elképesztő DE tudjuk, hogy a meghalt karakterek mimimum felénél ez csak ideiglenes.

Elmélkedés a negyedik részről.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kiszivárgott fotókon lehet látni, hogy a new yorki csata idején játszódik, de ott van a Hangya és Tony is jóval idősebb, szóval biztos hogy lesz időutazás benne. A tippem hogy Strange azért is áldozta be az Idő követ Tonyért mert látta, hogy köze lesz vagy Ő maga találja fel az időutazást. Valószínűleg a Tér és Elme követ akarják megszerezni. Viszont ezzel elég durva pillangó effektust hozhatnak létre . Az Elme kő a földi események egyik fő mozgatórugója. Ha a Jogar benne az Elme kővel nem kerül a hydra kezére akkor Wanda és Pietro sima emberek maradnak. Tony nem hozza létre Ultront, Vízió meg se születik. Nincs sokoviai csata, se sokoviai egyezmény, se Polgárháború. Ha az írók nem lesznek észnél könnyen elbaszhatják a folytatást.
Hogy híjják?
Bill.

Vissza: