szerintem lucas lesz a jhv, és előtte asensio lesz, mert ő zár vissza a legtöbbet. meg a nagy hármas, elől meg a all time bl legerősebb csatár párosa.

HozzászólásSzerző: Galacticos » 2018. április 30., hétfő 9:56
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. április 30., hétfő 9:36
Gondoltam erre is, de szerintem Zizou egy hasonlóan védekező felállásban játszó Realt fog felküldeni holnap is, mivel ez bevált az első meccsen és nem fog szerintem abba belemenni, hogy egy ilyen újdonságot teljes meccsen kipróbáljon, amikor csak 1-1 alkalommal 10-20 percig játszottunk így. Szerintem Asensio és Lucas is a kezdőben lesz, egy nagyon visszavont szerepkörben. Egy 4-3-3-as felállásban, ami 4-5-1-be is át-át alakulgat ...sebydani írta:Teljesen biztos vagyok benne, hogy Ramos nem lesz jhv. Sokkal inkább Lucas lesz berakva oda.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. április 29., vasárnap 17:06
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. április 29., vasárnap 16:49
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. április 29., vasárnap 16:36
Az azért úgy fasza. Necces lesz megint a védelmünk, főleg ha a túloldalon lesz Robben. Gondolom Ramos lesz a jhv, lehetőségek híján. Középen pedig ismét Vallejo kezd és a párja lesz Varane vagy Casemiro. Annyi a jó ebben talán, hogy Kovacic ismét kezdő lehet.Realista24 írta:Nacho nem lesz kedden. Varane pedig nem volt 100%-os, azért nem játszott.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 29., vasárnap 6:50
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. április 27., péntek 18:14
Csapatuktol elvagyodo szerzodesuk vege fele kozeledo de hosszabbitani nem hajlando jatekosok. Ilyenkre lesz esely mindig. Csak nagyon resen kell lenni. Ilyen volt peldaul Kroos aki kivalo igazolas volt.CS0ki írta:Megint nem akarunk költeni előre? Szerintem már nagyon ideje lenne. Nálam ez a szezon már erősen kifutó sok embernél. mÉn jobban belenyúlnék a keretbe, viszont sajnos probléma, hogy nehéz lesz igazolni. Egyre nehezebb. Komolyabb csapatoknál lassan már nem is pénz kérdése, mert egyszerűen nem adják el az embereket, és kész. És velünk is jórészt olyanok vannak szóba hozva, ahol szerintem nem pénz kérdése a dolog. Szóval jó kérdés, mi legyen. Mbappe felé be kell próbálkozni valahogy , talán egy kicsit az FFP besegít, de ő meg miért váltana egy év után?
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 27., péntek 8:27
A mély padnak az a lényege, hogy ugyanúgy minőségi kezdőt tudsz kitenni, ha kiesik két-három embered. Ez pedig tökéletesen igaz a Real keretére.BBeno írta:akkor ennyit a mely padrol. meg ceba is felulhet. nachot itatni kene gumibogyoszorppel keddig.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. április 27., péntek 8:25
Igy kerulhet kapbe Bale es Kovacic. Ha rajtam mulna, utobbi.Realista24 írta:Isco is kiesett a visszavágóra, ahogy Carvajal. CR kiüli a Leganes elleni meccset.
HozzászólásSzerző: chronic » 2018. április 27., péntek 8:24
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 27., péntek 8:21
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. április 27., péntek 8:01
Necces.gaborz1 írta:Nacho rendben lesz keddre?Realista24 írta:Isco is kiesett a visszavágóra, ahogy Carvajal. CR kiüli a Leganes elleni meccset.
HozzászólásSzerző: gaborz1 » 2018. április 27., péntek 7:59
Nacho rendben lesz keddre?Realista24 írta:Isco is kiesett a visszavágóra, ahogy Carvajal. CR kiüli a Leganes elleni meccset.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 27., péntek 7:44
HozzászólásSzerző: Jim » 2018. április 26., csütörtök 22:41
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. április 26., csütörtök 14:29
Én nem követem a Lyont, csak a számokat látom Mariano teljesítményéből. De nem is ez a lényeg.markmadrid írta: Mindenképpen frissíteni kell a támadó harmadot. Évek óta ugyanazok vannak kell a frissítés. Főleg úgy ,hogy Bale távozik. Benzema nem Real csatárhoz méltóan játszik Ronaldo pedig szélsőből Csatárba avanzsált. Mariano nem hiszem ,hogy elég lenne. Jó szezont fut a Lyonba de nem kiemelkedőbb mint pl. Depay vagy Fekir....
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 26., csütörtök 14:27
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 26., csütörtök 14:13
Szted mit akar?egy dolgot kérek, hogy ZZ döntse el, mit akar jövőre és aszerint igazoljon a csapat
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. április 26., csütörtök 14:11
Csatárt akkor is igazolnunk kell, ha képességekben nem találunk ideális jelöltet. Valami átmeneti figura is jobb lenne, mint a mostani állapot. Ha nincs CR, akkor nincs, aki zsigerileg támadná a kaput. Hiába vagyunk jók mezőnyben, ha kapu előtt nincs elemi átütőerő. És ezt nem lehet tanítani. Mayoral ilyen egyébként, csak ő meg képességekben annyira szegényes, hogy nem alkalmas a feladat ellátására.kiserik írta:........
HozzászólásSzerző: kiserik » 2018. április 26., csütörtök 12:45
Jelenlévő fórumozók: 240 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem