De azert remelem lesz meg ero a labakban a Bayern meccs utan es a veretlenseguket elvesszuk.

HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. április 30., hétfő 11:34
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 30., hétfő 11:15
HozzászólásSzerző: Pipita » 2018. április 30., hétfő 10:13
Köszönöm, így legalább nekem nem kell leírnomRealista24 írta:2013/2014-ben harmadikok voltunk, 10 évvel korábban negyedikek, előtte bronzérem, negyedik hely, ötödik meg hatodik. Hirtelen csak az elmúlt 20-25 évből.G. V.tinho írta:
azért nem. Fantasztikus, és valószínűleg megismételhetetlen csoda lesz, ha triplázunk a Bajnokok Ligájában. de ez nem mentesít ettől a szégyentől, amit a spanyolhonban produkáltunk idén. Megtetézve a karácsonyi ajándékkal.
1997/98-ban ugye negyedikek lettünk, Hetedik BL cím.
1999/2000-ben ötödikek lettünk, jött a Nyolcadik.
2001/2002-ben bronzérmesek vagyunk, jön a Kilencedik.
2013/2014-ben szintén bronz, jött a Tizedik.
Annyira rosszul vagyok az ilyen szurkolóktól már bocsáss meg, semmi személyes, de az ilyeneknek a kétévente tripla is csalódás lenne, ha közte nem nyernénk semmit.
HozzászólásSzerző: Berti » 2018. április 30., hétfő 9:12
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 30., hétfő 8:25
2013/2014-ben harmadikok voltunk, 10 évvel korábban negyedikek, előtte bronzérem, negyedik hely, ötödik meg hatodik. Hirtelen csak az elmúlt 20-25 évből.G. V.tinho írta:
azért nem. Fantasztikus, és valószínűleg megismételhetetlen csoda lesz, ha triplázunk a Bajnokok Ligájában. de ez nem mentesít ettől a szégyentől, amit a spanyolhonban produkáltunk idén. Megtetézve a karácsonyi ajándékkal.
HozzászólásSzerző: RealVazquez » 2018. április 30., hétfő 8:09
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 30., hétfő 1:35
Már hogyne mentesítene? Ez még mindig nem Playstation.Pont,hogy a barsza a legjobb példa rá,hogy mennyire baszott nehéz mind2 porondon jól teljesíteni. Rengeteg mindennek kell összeállnia egy bl-liga kombóhoz, megfelelő keret,mentalitás,szerencse és még lehetne sorolni reggelig.G. V.tinho írta: azért nem. Fantasztikus, és valószínűleg megismételhetetlen csoda lesz, ha triplázunk a Bajnokok Ligájában. de ez nem mentesít ettől a szégyentől, amit a spanyolhonban produkáltunk idén. Megtetézve a karácsonyi ajándékkal.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 30., hétfő 0:39
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 30., hétfő 0:34
Ha tavaly a cimvedes igy tortent volna sem haragudhattunk volna a csapatra, de ott a bajnoksagot is behuztak 5 ev utan. Nem mostansag fog cimvedes, foleg nem dupla cimvedes kozelebe kerulni egy csapat, en siman elnezem nekik, ha emiatt bealdoztak mindent. Ha meg is nyerik, akkor azert erosebb osz kell a kovetkezo szezonban, de iden nalam teljesen belefert.G. V.tinho írta: azért nem. Fantasztikus, és valószínűleg megismételhetetlen csoda lesz, ha triplázunk a Bajnokok Ligájában. de ez nem mentesít ettől a szégyentől, amit a spanyolhonban produkáltunk idén. Megtetézve a karácsonyi ajándékkal.
HozzászólásSzerző: h3x0r » 2018. április 30., hétfő 0:32
Nem voltunk akkor se annyira szarunk, csak a bajnoksag vegere, az utolso 3-4 meccsre fizikalisan teljesen szetestunk. Emlekszem amikor BBC serult volt, Modric a jobbszelen tolta, a kozeppalyan pedig a Xabi, Khedira, Casemiro harmassal rohamoztunk.pheco írta:Nem is tudom mikor szerepeltunk utoljara ennyire szarul a ligaban. Talan a Tizedik eveben, ott a veget elengedtuk kemenyen.dzsi91 írta:Azért most,hogy matematikailag is eldőlt szerintem gratuláljunk!
Fiainknak az idei bohóckodáshoz a ligában.
HozzászólásSzerző: G. V.tinho » 2018. április 30., hétfő 0:30
azért nem. Fantasztikus, és valószínűleg megismételhetetlen csoda lesz, ha triplázunk a Bajnokok Ligájában. de ez nem mentesít ettől a szégyentől, amit a spanyolhonban produkáltunk idén. Megtetézve a karácsonyi ajándékkal.pheco írta:Nem is tudom mikor szerepeltunk utoljara ennyire szarul a ligaban. Talan a Tizedik eveben, ott a veget elengedtuk kemenyen. Csak most mar sajnos decemberben azt lehetett mondani, hogy ennek annyi. De ha behuzzuk megint a BL-t, akkor szerintem pont leszarjukdzsi91 írta:Azért most,hogy matematikailag is eldőlt szerintem gratuláljunk!
Fiainknak az idei bohóckodáshoz a ligában.Ha meg nem nyerjuk meg, akkor sem tudok haragudni erre a csapatra, nyaron frissiteni kell rajta, aztan megint versenyben lehetunk minden fronton.
ZZ megmondta, hogy nem lesz sorfal, kar ezen kattogni.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. április 30., hétfő 0:14
En ezt eddig nem hallottam, de nagyon orulok neki mert mindenfele rosszindulat nelkul toljak a Spileren,valamint partatlanul, es azert probalkoznak a brit mintat kovetni az elemzeseknel. Annal ahol ilyen Farago fele p.rasztok vannak, akiknek szandekosan az a celja hogy elcsessze a Realosok kedvet, rosszabb ugyse lehet.sebydani írta:Spílerre.
HozzászólásSzerző: sebydani » 2018. április 30., hétfő 0:10
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. április 30., hétfő 0:06
A La Liga távozik a Sport TV-től?dzsi91 írta: Persze az ujságok meglovagolják majd a témát,meg farkasnorbi.Utolsó clasicoja lesz,biztos elbúcsúzik majd ő is mint fartúró ricsi.
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 29., vasárnap 23:45
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 29., vasárnap 23:42
Én csak arra reagaltam,hogy most bejött ez a hulyeség,hogy egy hagyomány csak egy bizonyos sorozatra vonatkozik.Ilyen nincs,mivel a hagyomány lényege nem az lenne,hogy a soanyolbajnokot vay kupagyőztest tiszteljük de a világbajnokot nemBBeno írta:vegulis a kerdesemre nem kaptam valaszt
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 29., vasárnap 23:36
Nem is tudom mikor szerepeltunk utoljara ennyire szarul a ligaban. Talan a Tizedik eveben, ott a veget elengedtuk kemenyen. Csak most mar sajnos decemberben azt lehetett mondani, hogy ennek annyi. De ha behuzzuk megint a BL-t, akkor szerintem pont leszarjukdzsi91 írta:Azért most,hogy matematikailag is eldőlt szerintem gratuláljunk!
Fiainknak az idei bohóckodáshoz a ligában.
HozzászólásSzerző: MorataMartin » 2018. április 29., vasárnap 23:33
HozzászólásSzerző: BBeno » 2018. április 29., vasárnap 23:32
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 29., vasárnap 23:31
Ezt az egesz faszsagot megint jól megetették barszáék mindenkivel,hogy ez csak a ligában hagyományBBeno írta:az ugrott be hogy mikor nyaron megnyertuk a szuperkupat akkor elso forduloban alltak nekunk sorfalat vagy ott nincs ilyen hagyomany?
Jelenlévő fórumozók: 21 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem