ki kreténezett le kit először?
ki hülyézett le kit?
aztán mondtam neki, hogy olvasni se tud rendesen, akkor minek magyaráz?
állítsd már át a fórumot, nem időrendben mennek neked a hszek

HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 29., vasárnap 15:00
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. április 29., vasárnap 14:58
H.E.H.E. írta:most hogy ránk lett szólva, te azért még burkoltan lehülyézel.
nyilván ha elküldelek anyádba, akkor csak én kapok büntetést.
aki meg az egész kreténezést kezdte, veled együtt, semmit.
ha nem akarod olvasni amit írok, akkor tiltsd le.
de nem fogsz itt magyarázni.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 29., vasárnap 14:57
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 29., vasárnap 14:54
annyit írtam, hogy neymar 1 meccsen nagyobb showt csinál a nézőknek, mint iniesta 1 pályafutás alatt (nem azt írtam, hogy melyik és miért jobb játékos).Mondjuk folyamat te véded a brazilt minden hsz utan akinek mas a véleménye mint a tied es nem gondolja vilaglegjobbjanak.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 29., vasárnap 14:47
Mondjuk folyamat te véded a brazilt minden hsz utan akinek mas a véleménye mint a tied es nem gondolja vilaglegjobbjanak.H.E.H.E. írta:hát mondjad itt a bolondoknak, hogy nem kell egyből kreténezni meg hülyézni a másikat, ha neymarról szó van vagy iniestát esetleg vki más szemmel nézi.dzsi91 írta:Direkt bedobtam ricsit ide,hogy együtt köpködjük mint egy nagy család ti meg egymásnak feszültök inkább![]()
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 29., vasárnap 14:46
Maradjunk ennél a vonalnal, mert elkezdek takarítani erősen.dzsi91 írta:Direkt bedobtam ricsit ide,hogy együtt köpködjük mint egy nagy család ti meg egymásnak feszültök inkább![]()
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 29., vasárnap 14:46
hát mondjad itt a bolondoknak, hogy nem kell egyből kreténezni meg hülyézni a másikat, ha neymarról szó van vagy iniestát esetleg vki más szemmel nézi.dzsi91 írta:Direkt bedobtam ricsit ide,hogy együtt köpködjük mint egy nagy család ti meg egymásnak feszültök inkább![]()
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 29., vasárnap 14:41
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 29., vasárnap 14:33
nem kreténeztelek le egyszer sem, te kezdted tegnap a nem vagy túl okossal, azóta meg beléd álltak még páran, de még mindig itt parádézolH.E.H.E. írta:most hogy ránk lett szólva, te azért még burkoltan lehülyézel.
nyilván ha elküldelek anyádba, akkor csak én kapok büntetést.
aki meg az egész kreténezést kezdte, veled együtt, semmit.
ha nem akarod olvasni amit írok, akkor tiltsd le.
de nem fogsz itt magyarázni.
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 29., vasárnap 14:19
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 29., vasárnap 14:05
tegnap a kommentáld a hírekben is fociról beszéltélH.E.H.E. írta:én fociról beszéltem, ti meg itt személyeskedtek.
menjünk ebbe az irányba?
nyilván csabika nem csapja ki magát, csak én kapom a véglegest, mint az utolsó 2 alkalommal is.
beRealista24 írta:Na. Be lehet fejezni.
Faragó, Horti, Sport TV studió fele, harsányi és még lehetne sorolni.dzsi91 írta:Még mindig nem fogtam fel,hogy ricsike ,hogy engedhet meg magának ilyet következmények nélkül.Meg úgy bárki aki fizetést kap ezért. Sajnálatos,hogy barszáék nem csak enesó forumon meg az interneten vannak jelen,hanem néhánynak sikerült eljutni olyan helyekre ahol milliók halgatják a faszságaikat.Elképesztő,remélem csődbe is megy a sport tv jövőre a laliga meg a bl nélkül.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 29., vasárnap 13:05
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 29., vasárnap 12:59
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 29., vasárnap 12:58
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 29., vasárnap 12:39
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 29., vasárnap 12:18
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 29., vasárnap 11:56
HozzászólásSzerző: Kercsó » 2018. április 29., vasárnap 11:53
megértem az elfogultságodat. megértem a brazil foci mágusok iránti szereteted. de ezt az Iniestas vélemény lavinát sehogy se tudom összerakni.H.E.H.E. írta:erről beszélek iniestánál is.Csukd be a szemed és gobdolj xavi legemlékezetesebb pillanatára pályafutása során.Ha azt mondod bármi eszedbe jut az arcán kívül hazudsz.![]()
egy vébédöntő gól, egy cselszi elleni béellgól, meg néhány szép labdamegtartás. aztán ennyi volt a pályafutás.
neymar 1 meccsében több szórakoztatás és látnivaló van, mint az állítólag a valaha volt legjobb kp-s egész pályafutásában összesen.
meg ugye a szöveg, hogy jobb, mint zidane.
pff bitch please.
teljesen érdektelen számomra - mint ahogy eddig is - hogy ott van-e a barcában vagy nem.
mint ahogy xavit, őt sem fogja észrevenni vagy hiányolni senki, ugyanígy megy tovább a szekér jövőre is.
HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2018. április 29., vasárnap 11:46
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2018. április 29., vasárnap 11:00
H.E.H.E. írta:erről beszélek iniestánál is.Csukd be a szemed és gobdolj xavi legemlékezetesebb pillanatára pályafutása során.Ha azt mondod bármi eszedbe jut az arcán kívül hazudsz.![]()
egy vébédöntő gól, egy cselszi elleni béellgól, meg néhány szép labdamegtartás. aztán ennyi volt a pályafutás.
neymar 1 meccsében több szórakoztatás és látnivaló van, mint az állítólag a valaha volt legjobb kp-s egész pályafutásában összesen.
meg ugye a szöveg, hogy jobb, mint zidane.
pff bitch please.
teljesen érdektelen számomra - mint ahogy eddig is - hogy ott van-e a barcában vagy nem.
mint ahogy xavit, őt sem fogja észrevenni vagy hiányolni senki, ugyanígy megy tovább a szekér jövőre is.
Jelenlévő fórumozók: 17 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem