soha nem lehet tudni, főleg előre 4 évvel mondjuk.valahogy én nem tudom elképzelni róla azt hogy elmegy pl a bayernbe, miért tenné?
lehet még egy bajnokságban is akar bajnokságot nyerni, gólkirályi címet berántani, vagy ilyesmi.
azt hiszem volt már a futball világban annál nem egy nagyobb meglepetés, hogy cristiano ronaldo nem a real madridból vonul majd vissza.
ettől függetlenül, mint írtam, én is nagyobb esélyt látok rá, hogy itt fejezi be, mint hogy még megy másfele.
nincs, de ronaldo fizikai paraméterei miatt azért 1-2 évvel lehet csúsztatni a dolgot.nincs az az ember aki ilyen szinten tud majd játszani 33 felett mondjuk.
közeledik a 30-hoz, pár éven belül el kellene kezdenie darabosodni, lassulni, gyengülni, meg minden, de ő még 35 évesen is tökéletes fizikummal lesz megáldva.
persze természetes, hogy majd belassul valamelyest.
nem fog már szezononként 60 gólokat termelni 33 évesen, de ha tavaly a 38 éves giggs vagy a 39 éves zanetti fontos/kezdő játékos tudott lenni, akkor a náluk tehetségesebb és fizikailag jobb cr sem hiszem, hogy lócázni fog 5 évvel fiatalabban.