HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2018. április 28., szombat 21:54
Avengers: Infinity War
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nagyon vártam már ezt a filmet. Vártam, hogy végre Thanos megmutassa magát és azt is hogy mire képes. Sokáig tartottam tőle, hogy elrontják Thanost, hogy nem tudnak megfelelni a sok év alatt egyre növekvő elvárásnak. Most végre itt van és elég emlékezetesre sikeredett. Már a nyitány megadta az alaphangulatot, ahogy játszi könnyedséggel szétbaszta Hulkot. Az események gyorsan felpörögnek, hamar összeállnak a csapatok és mindenki megy a dolgára. Russoék biztos kézzel mozgatják a karaktereket és a köztük lévő dinamika is remekül működik. Tony mind Strange, mind Starlord személyében emberére akad, mégse övé a galaxis legnagyobb egója. Kapitány meglepően keveset szerepel. Vörös Koponya megjelenése váratlanul ért. Peter Dinklage mint Eitri nem lepett meg, megjelenés előtt is erre a karakterre tippeltem. Thanos gyermekei is bejöttek, igaz, hogy erős lények, mégse sebezhetetlenek, ahogy Thanos se. Thanos telitalát volt számomra, amikor megölte Gamorát az volt a film legdrámaibb pillanata. A lezárás pedig elképesztő DE tudjuk, hogy a meghalt karakterek mimimum felénél ez csak ideiglenes.
Elmélkedés a negyedik részről.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Kiszivárgott fotókon lehet látni, hogy a new yorki csata idején játszódik, de ott van a Hangya és Tony is jóval idősebb, szóval biztos hogy lesz időutazás benne. A tippem hogy Strange azért is áldozta be az Idő követ Tonyért mert látta, hogy köze lesz vagy Ő maga találja fel az időutazást. Valószínűleg a Tér és Elme követ akarják megszerezni. Viszont ezzel elég durva pillangó effektust hozhatnak létre . Az Elme kő a földi események egyik fő mozgatórugója. Ha a Jogar benne az Elme kővel nem kerül a hydra kezére akkor Wanda és Pietro sima emberek maradnak. Tony nem hozza létre Ultront, Vízió meg se születik. Nincs sokoviai csata, se sokoviai egyezmény, se Polgárháború. Ha az írók nem lesznek észnél könnyen elbaszhatják a folytatást.
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?