Ini talán minden idők legjobbja, ha így nézzük. Spanyol berkeken belül.
Lehet, hogy minden idők, legjobb Spanyol játékosa, is ?

Az biztos, hogy Xavival nem venném egy kalap alá, de....másokkal sem.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. április 28., szombat 13:58
HozzászólásSzerző: Süti » 2018. április 28., szombat 12:09
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 28., szombat 11:31
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. április 28., szombat 11:20
Végre egy negatív véleményH.E.H.E. írta:hagyjuk már bazmeg mit érdemel, egy színtelen szagtalan játékos, aki kibaszott technikás, de 1-2 dolgon kívül semmi maradandót nem alkotott.
nem úgy, mint azok, akik kaptak is aranylabdát.
az égvilágon semmi nem történik, hogy jövőre már nem látjuk.
sehol nincs az igazán nagy kaliberekhez képest, mint játékos, jelenség.
ez is mutatja, hogy milyen kibaszott gyenge volt a felhozatal az elmúlt 10 évben, a nagy legendák visszavonulása után, hogy egy ilyen játékosnak akarnak életműdíjat adni meg keseregnek, hogy sosem kapott aranylabdát, miközben a klubfutballban az április-májusi meccsekig minden nézhetetlen kábé, az összes ebé, vébé nézhetetlen hosszú évek óta.
HozzászólásSzerző: lestat » 2018. április 28., szombat 11:18
H.E.H.E. írta:hagyjuk már bazmeg mit érdemel, egy színtelen szagtalan játékos, aki kibaszott technikás, de 1-2 dolgon kívül semmi maradandót nem alkotott.
nem úgy, mint azok, akik kaptak is aranylabdát.
az égvilágon semmi nem történik, hogy jövőre már nem látjuk.
sehol nincs az igazán nagy kaliberekhez képest, mint játékos, jelenség.
ez is mutatja, hogy milyen kibaszott gyenge volt a felhozatal az elmúlt 10 évben, a nagy legendák visszavonulása után, hogy egy ilyen játékosnak akarnak életműdíjat adni meg keseregnek, hogy sosem kapott aranylabdát, miközben a klubfutballban az április-májusi meccsekig minden nézhetetlen kábé, az összes ebé, vébé nézhetetlen hosszú évek óta.
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. április 28., szombat 11:17
HozzászólásSzerző: Cestus » 2018. április 28., szombat 11:09
Én olyat olvastam valahol, hogy a Real és a Barca spanyol játékosai állnának közösen sorfalat neki. Vagy egy Barca-Real közös sorfal sem lenne gyenge. Eléggé "szeressük egymást gyerekek" szaga lenne, de az öregnek tuti megmaradna örökre ez a gesztus, a két csapat játékosai pedig szerintem koránt sem olyan ellenszenvesek egymással, mint a szurkolóik tudnak lenni.M1Ö írta:Lehet nem lesz népszerű, de alapból a sorfal állás mellett voltam. Most meg bele futottam egy véleménybe, hogy Iniesta megérdemelné. Abszolút adom. Utolsó Clásico-ja, szerintem hatalmas gesztus lenne, ha miatta felállna a csapat.
A Real meg az Atlético előttünk játszik bajnokit, ha egyik sem nyer, akkor az iksz sem kell majd.csababarca írta:X kell és akkor bajnokok vagyunk.sonic írta:Jol latom hogy holnap a Barca matematikailag is bajnok lesz?
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. április 28., szombat 11:05
X kell és akkor bajnokok vagyunk.sonic írta:Jol latom hogy holnap a Barca matematikailag is bajnok lesz?
HozzászólásSzerző: sonic » 2018. április 28., szombat 11:01
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 28., szombat 10:54
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2018. április 28., szombat 10:49
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. április 27., péntek 18:01
Én tisztán emlékszem arra, hogy Xavi távozásakor szavaztak az új csk-ról, de szerintem tiszteletből is inkább arra voksolnak a legtöbben, aki a legrégebb óta tartozik a csapathoz.pheco írta:Biztos ok szavazzak meg? Akkor veletlen, hogy pont a Puyol-Xavi-Ini-Messi akik sorrendben voltak eddig?Dupla D írta:A katalánoknál a játékosok szavazzák meg, hogy ki legyen a csk, legalábbis Xavi távozása után így volt. Szerintem Messi lesz, Busquets vagy Pique meg a második számú. De legvalószínűbb ebben a sorrendben.
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 27., péntek 17:50
Biztos ok szavazzak meg? Akkor veletlen, hogy pont a Puyol-Xavi-Ini-Messi akik sorrendben voltak eddig?Dupla D írta:A katalánoknál a játékosok szavazzák meg, hogy ki legyen a csk, legalábbis Xavi távozása után így volt. Szerintem Messi lesz, Busquets vagy Pique meg a második számú. De legvalószínűbb ebben a sorrendben.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 27., péntek 17:34
HozzászólásSzerző: Dupla D » 2018. április 27., péntek 17:18
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2018. április 27., péntek 17:05
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 27., péntek 15:47
Messi szokta atvenni a csk szalagot, ha Init lecserelik, szoval gondolom o lesz. Valogatott alapjan finoman szolva sem csk alkatdzsi91 írta:Akkor Most Messi lesz a csk? Vagy pikére bízzák?Mindkettőt nagyon adom,bár piké szórakoztatóbb lenne,most már jogosítvánnyal mutogathatna a vip-be a laliga elnökségnek.
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 27., péntek 15:31
HozzászólásSzerző: Mickey » 2018. április 27., péntek 15:25
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 27., péntek 15:24
Jelenlévő fórumozók: 18 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem