Hehének és a többieknek.

HozzászólásSzerző: Remy » 2018. április 27., péntek 20:16
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 27., péntek 19:42
se eleje, se vége nem lesz a filmnek és rengeteg karakternél fog pislogni, hogy ez mi a farok, az mi a farokreeed_ati írta:Skacok ez a bosszúállók mennyire élvezhető olyannak, aki full nemlátta az előzményeket??
Én sem vagyok teljesen képben, de azért vágom, ki-kicsoda.
Viszont akivel mennék, az sztem most traileren látta ezeket először..
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. április 27., péntek 19:38
HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2018. április 27., péntek 19:35
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 27., péntek 16:19
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja hát ez a 3as tök idétlen, csak ebbe a filmbe nem illett volna... mondjuk Drax beolvadós jelenetén szétröhögtem magamRemy írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bruce nálam totál mellé ment. Hulk jegelése szintén... totál felesleges volt.
Drax, Modrály és Groot viszont zseniálkisak voltak.
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. április 27., péntek 15:51
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 27., péntek 15:44
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. április 27., péntek 11:38
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lehet ez is opció, de szerintem nem ez lesz. majd csak a holttestéről veszik le.Kerlon írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja meg esetleg, leveszik róla a kesztyűt és valaki felveszi, pl Marvel Kapitány, Thor
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 27., péntek 11:02
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Marvel kapitánytól én nem várok semmit, sima előzmény filmre számítok.Csabi írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!vision sebesülése érthető, hiszen corvus glaive átcsapatta a lándzsájával, ami elvileg egy speckó fegyver, bár ez a filmben nem igazán lett lekomunikálva. a guardians nekem bejött.
mi lesz most? ugye két film van betervezve a következő előtt, méghozzá az antman 2 és a captain marvel. az ugye egyértelmű, hogy marvelnek sok köze lesz a kövi filmhez, de szerintem (és csalódnek ha nem így lenne) az ant mannak is kapcsolódnia kell hozzá. az íróknak nem sok lehetőségük van toldozásra foldozásra, és mindkét filmet ki kell használniuk. na most ugye a hangyában elvileg a quantum realmban lesznek, ahol minden teljesen más, és elvileg azért nem is voltak az avengersben, mert a két film nagyjából egy időben játszódik. pont erről olvastam ma olyan teóriát ami szépen megtúrta az agyamat. be is másolom nem esik jól fordítani:
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 27., péntek 10:40
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 27., péntek 10:18
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja meg esetleg, leveszik róla a kesztyűt és valaki felveszi, pl Marvel Kapitány, Thorcsababarca írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg Adam Warlcok, ugye ő volt a bölcsőben a TGoG végén. Elvileg ő győzte le Thanost.Remy írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Marvel kapitány elvileg a 90es evekben fog jatszodni. Ugyebár Fury ot hivta a vegen. Még nem olvastam utana, hogy milyen kepessegekkel bir, de tuti o lesz a kulcs.
De nem tudom hogy őt behozzák e, sőt azt olvastam, hogy azért sem szerepelt ebben a mostani filmben, hiába fontos a Thanos-sagaban, mert megérdemli az önálló bemutatást a karaktere.
Pedig...
Marvel kapitány meg ugye több volt, itt Carol Danvers karaktere fog feltűnni. Baromi erős, tud repülni, érzékeli a közeljövőt, stb.
Kerlon írta:... [/spoiler]
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!igen, lehet ez lesz, csak a kérdés hogyan?most ötletem sincs.
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. április 27., péntek 10:11
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg Adam Warlcok, ugye ő volt a bölcsőben a TGoG végén. Elvileg ő győzte le Thanost.Remy írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Marvel kapitány elvileg a 90es evekben fog jatszodni. Ugyebár Fury ot hivta a vegen. Még nem olvastam utana, hogy milyen kepessegekkel bir, de tuti o lesz a kulcs.
Kerlon írta:... [/spoiler]
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!igen, lehet ez lesz, csak a kérdés hogyan?most ötletem sincs.
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 27., péntek 10:04
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Thanost fogják olyan helyzetbe hozni, hogy ő maga tekeri majd vissza az időt. A halottakról ugyanaz a véleményem, mint neked, az elporladók valszeg nem halottak végleg.csababarca írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!jah hát igen, de mondjuk Vízió esetében annyiban védhető a dolog, hogy átdöfték mint a fene, és meggyengült. Ez így még okés is lehetne, ha és amennyiben nem lennének olyan képességei, amikkel ezt simán megelőzhette volna.Kerlon írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szenátus is pl. Viziót bárki lenyomja, miközben egy Fekete özvegy lazán harcol az idegenekkel. Wtf, Vizió Thort is letolta egy résszel előbb.
Szerk: látom ti is találtatok azért bőven hibásan megírt dolgot.
Natasha meg oké hogy komoly harcművész, meg jó a segge, de ereje földi, így kicsit érthetetlen ez. Bár Loki jogarát is tudta használni anno, úgyhogy nem meglepő a dolog.
Nekem Quill és Thor egóharca mondjuk tetszett, azokon jókat nevettem.
Az a baj, hogy most hiába tűnt sebezhetőnek Thanos, így sem sikerült legyőzni, de úgyis az lesz a vége hogy lenyomják, de ahhoz ezután azért eléggé le kéne gyengíteni. Nehéz lesz hitelesen megcsinálni a kövi részben. Kíváncsi vagyok mi lesz, szerintem akik alapból meghaltak, nem a csettintéssel, azoknak reszeltek (Gamorra,Loki, Heimdall, Vízió), a többiekkel meg majd trükköznek valamit.
Adott hogy az időkővel visszacsinálják, de ez túl egyszerűnek tűnik, másrészt ki fogja a varázslást megcsinálni, elvileg azért nem olyan egyszerű az, hogy mondjuk Banner felkapja, és tekergeti az időt. Wong él-e, ő talán tudná használni, ha már mágus.?
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. április 27., péntek 9:53
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. április 27., péntek 9:45
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!jah hát igen, de mondjuk Vízió esetében annyiban védhető a dolog, hogy átdöfték mint a fene, és meggyengült. Ez így még okés is lehetne, ha és amennyiben nem lennének olyan képességei, amikkel ezt simán megelőzhette volna.Kerlon írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szenátus is pl. Viziót bárki lenyomja, miközben egy Fekete özvegy lazán harcol az idegenekkel. Wtf, Vizió Thort is letolta egy résszel előbb.
Szerk: látom ti is találtatok azért bőven hibásan megírt dolgot.
HozzászólásSzerző: istimester » 2018. április 27., péntek 9:29
HozzászólásSzerző: Kerlon » 2018. április 27., péntek 9:26
HozzászólásSzerző: csababarca » 2018. április 27., péntek 8:08
Csabi írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!na most ez nem is lenne baj, mert thanosnal akkor mar ott volt az egyik kő, de...a végén amikor mind a hat a kesztyűben volt, nehogy már thor csak úgy keresztülhasítson rajta, ilyen könnyedén. elhiszem h villámbaszó új kalapácsa nagyon erős, de azért na.
HozzászólásSzerző: Csabi » 2018. április 27., péntek 8:03
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. április 26., csütörtök 23:31
Jelenlévő fórumozók: 4 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem