Mozi, filmek
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Re: Mozi, filmek
Skacok ez a bosszúállók mennyire élvezhető olyannak, aki full nemlátta az előzményeket??
Én sem vagyok teljesen képben, de azért vágom, ki-kicsoda.
Viszont akivel mennék, az sztem most traileren látta ezeket először..
Én sem vagyok teljesen képben, de azért vágom, ki-kicsoda.
Viszont akivel mennék, az sztem most traileren látta ezeket először..
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja hát ez a 3as tök idétlen, csak ebbe a filmbe nem illett volna... mondjuk Drax beolvadós jelenetén szétröhögtem magamRemy írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bruce nálam totál mellé ment. Hulk jegelése szintén... totál felesleges volt.
Drax, Modrály és Groot viszont zseniálkisak voltak.

"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bruce nálam totál mellé ment. Hulk jegelése szintén... totál felesleges volt.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Amúgy:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ótvar szar volt egy idő után Mordály nyuszizása meg Bruce és Hulk közötti konfliktus. Annyira zs kategóriás hatása volt. Nagy szerencséje a Marvelnek, hogy Thanos ekkora telitalálat lett.,
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ótvar szar volt egy idő után Mordály nyuszizása meg Bruce és Hulk közötti konfliktus. Annyira zs kategóriás hatása volt. Nagy szerencséje a Marvelnek, hogy Thanos ekkora telitalálat lett.,
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!lehet ez is opció, de szerintem nem ez lesz. majd csak a holttestéről veszik le.Kerlon írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja meg esetleg, leveszik róla a kesztyűt és valaki felveszi, pl Marvel Kapitány, Thor

nem vesződtek volna vele a mostani részben szerintem, ha ez lesz a legyőzésének a kulcsa.
persze lehet.
ahh nagyon kattogok a filmen, nagyon bejött, most egy év mire helyére kerül a puzzle.

"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Marvel kapitánytól én nem várok semmit, sima előzmény filmre számítok.Csabi írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!vision sebesülése érthető, hiszen corvus glaive átcsapatta a lándzsájával, ami elvileg egy speckó fegyver, bár ez a filmben nem igazán lett lekomunikálva. a guardians nekem bejött.
mi lesz most? ugye két film van betervezve a következő előtt, méghozzá az antman 2 és a captain marvel. az ugye egyértelmű, hogy marvelnek sok köze lesz a kövi filmhez, de szerintem (és csalódnek ha nem így lenne) az ant mannak is kapcsolódnia kell hozzá. az íróknak nem sok lehetőségük van toldozásra foldozásra, és mindkét filmet ki kell használniuk. na most ugye a hangyában elvileg a quantum realmban lesznek, ahol minden teljesen más, és elvileg azért nem is voltak az avengersben, mert a két film nagyjából egy időben játszódik. pont erről olvastam ma olyan teóriát ami szépen megtúrta az agyamat. be is másolom nem esik jól fordítani:
amúgy a végén úgyis jön deadpool és kinyír mindenkit a g*cibe

K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!vision sebesülése érthető, hiszen corvus glaive átcsapatta a lándzsájával, ami elvileg egy speckó fegyver, bár ez a filmben nem igazán lett lekomunikálva. a guardians nekem bejött.
mi lesz most? ugye két film van betervezve a következő előtt, méghozzá az antman 2 és a captain marvel. az ugye egyértelmű, hogy marvelnek sok köze lesz a kövi filmhez, de szerintem (és csalódnek ha nem így lenne) az ant mannak is kapcsolódnia kell hozzá. az íróknak nem sok lehetőségük van toldozásra foldozásra, és mindkét filmet ki kell használniuk. na most ugye a hangyában elvileg a quantum realmban lesznek, ahol minden teljesen más, és elvileg azért nem is voltak az avengersben, mert a két film nagyjából egy időben játszódik. pont erről olvastam ma olyan teóriát ami szépen megtúrta az agyamat. be is másolom nem esik jól fordítani:
"And actually, the comic book aficionados will be the first to tell you that all that “death” in the final seconds of Infinity War wasn’t even the most intriguing part of the movie. It’s this line right here from Thanos to Robert Downey Jr.’s Tony Stark (I hope they remember you).
What seems at first glance like a surface commentary on legacy, and whether Stark’s will outlive him, will strike some people as a hint that, not only did half the Marvel cast crumble to dust, they might have been wiped out of all existence. Which means the as-yet untitled Avengers 4 coming out in 2019 may not deal with the aftermath of a mass genocide, but, potentially, a completely alternate reality where characters like Peter Quill (Chris Pratt), Bucky Barnes (Sebastian Stan), Sam Wilson (Anthony Mackie), T’Challa, etc. never existed at all. It’s ambitious, hardcore comic-book-y stuff, but Marvel has been prepping audiences for a swing this big for a decade now."
...
Their film (ant man 2)—a fun caper—takes place before and during Infinity War so one or both of these heroes may dissolve just as their credits start to roll. But bear in mind that the Ant-Man movies deals with the concept of the Quantum Realm a.k.a. a super teeny-tiny place in the galaxy where maybe Thanos’s reality-bending snap can’t reach. Will Scott and Hope emerge from their Quantum adventures only to find the world has been turned upside down by the Infinity War? Will they be some of the only characters who remember what the world used to be like?
"And actually, the comic book aficionados will be the first to tell you that all that “death” in the final seconds of Infinity War wasn’t even the most intriguing part of the movie. It’s this line right here from Thanos to Robert Downey Jr.’s Tony Stark (I hope they remember you).
What seems at first glance like a surface commentary on legacy, and whether Stark’s will outlive him, will strike some people as a hint that, not only did half the Marvel cast crumble to dust, they might have been wiped out of all existence. Which means the as-yet untitled Avengers 4 coming out in 2019 may not deal with the aftermath of a mass genocide, but, potentially, a completely alternate reality where characters like Peter Quill (Chris Pratt), Bucky Barnes (Sebastian Stan), Sam Wilson (Anthony Mackie), T’Challa, etc. never existed at all. It’s ambitious, hardcore comic-book-y stuff, but Marvel has been prepping audiences for a swing this big for a decade now."
...
Their film (ant man 2)—a fun caper—takes place before and during Infinity War so one or both of these heroes may dissolve just as their credits start to roll. But bear in mind that the Ant-Man movies deals with the concept of the Quantum Realm a.k.a. a super teeny-tiny place in the galaxy where maybe Thanos’s reality-bending snap can’t reach. Will Scott and Hope emerge from their Quantum adventures only to find the world has been turned upside down by the Infinity War? Will they be some of the only characters who remember what the world used to be like?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ja meg esetleg, leveszik róla a kesztyűt és valaki felveszi, pl Marvel Kapitány, Thorcsababarca írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg Adam Warlcok, ugye ő volt a bölcsőben a TGoG végén. Elvileg ő győzte le Thanost.Remy írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Marvel kapitány elvileg a 90es evekben fog jatszodni. Ugyebár Fury ot hivta a vegen. Még nem olvastam utana, hogy milyen kepessegekkel bir, de tuti o lesz a kulcs.
De nem tudom hogy őt behozzák e, sőt azt olvastam, hogy azért sem szerepelt ebben a mostani filmben, hiába fontos a Thanos-sagaban, mert megérdemli az önálló bemutatást a karaktere.
Pedig...
Marvel kapitány meg ugye több volt, itt Carol Danvers karaktere fog feltűnni. Baromi erős, tud repülni, érzékeli a közeljövőt, stb.
Kerlon írta:... [/spoiler]
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!igen, lehet ez lesz, csak a kérdés hogyan?most ötletem sincs.
K
K
- csababarca
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Meg Adam Warlcok, ugye ő volt a bölcsőben a TGoG végén. Elvileg ő győzte le Thanost.Remy írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Marvel kapitány elvileg a 90es evekben fog jatszodni. Ugyebár Fury ot hivta a vegen. Még nem olvastam utana, hogy milyen kepessegekkel bir, de tuti o lesz a kulcs.
De nem tudom hogy őt behozzák e, sőt azt olvastam, hogy azért sem szerepelt ebben a mostani filmben, hiába fontos a Thanos-sagaban, mert megérdemli az önálló bemutatást a karaktere.
Pedig...
Marvel kapitány meg ugye több volt, itt Carol Danvers karaktere fog feltűnni. Baromi erős, tud repülni, érzékeli a közeljövőt, stb.
Kerlon írta:... [/spoiler]
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!igen, lehet ez lesz, csak a kérdés hogyan?most ötletem sincs.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Thanost fogják olyan helyzetbe hozni, hogy ő maga tekeri majd vissza az időt. A halottakról ugyanaz a véleményem, mint neked, az elporladók valszeg nem halottak végleg.csababarca írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!jah hát igen, de mondjuk Vízió esetében annyiban védhető a dolog, hogy átdöfték mint a fene, és meggyengült. Ez így még okés is lehetne, ha és amennyiben nem lennének olyan képességei, amikkel ezt simán megelőzhette volna.Kerlon írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szenátus is pl. Viziót bárki lenyomja, miközben egy Fekete özvegy lazán harcol az idegenekkel. Wtf, Vizió Thort is letolta egy résszel előbb.
Szerk: látom ti is találtatok azért bőven hibásan megírt dolgot.
Natasha meg oké hogy komoly harcművész, meg jó a segge, de ereje földi, így kicsit érthetetlen ez. Bár Loki jogarát is tudta használni anno, úgyhogy nem meglepő a dolog.
Nekem Quill és Thor egóharca mondjuk tetszett, azokon jókat nevettem.
Az a baj, hogy most hiába tűnt sebezhetőnek Thanos, így sem sikerült legyőzni, de úgyis az lesz a vége hogy lenyomják, de ahhoz ezután azért eléggé le kéne gyengíteni. Nehéz lesz hitelesen megcsinálni a kövi részben. Kíváncsi vagyok mi lesz, szerintem akik alapból meghaltak, nem a csettintéssel, azoknak reszeltek (Gamorra,Loki, Heimdall, Vízió), a többiekkel meg majd trükköznek valamit.
Adott hogy az időkővel visszacsinálják, de ez túl egyszerűnek tűnik, másrészt ki fogja a varázslást megcsinálni, elvileg azért nem olyan egyszerű az, hogy mondjuk Banner felkapja, és tekergeti az időt. Wong él-e, ő talán tudná használni, ha már mágus.?
K
K
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Marvel kapitány elvileg a 90es evekben fog jatszodni. Ugyebár Fury ot hivta a vegen. Még nem olvastam utana, hogy milyen kepessegekkel bir, de tuti o lesz a kulcs.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- csababarca
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!jah hát igen, de mondjuk Vízió esetében annyiban védhető a dolog, hogy átdöfték mint a fene, és meggyengült. Ez így még okés is lehetne, ha és amennyiben nem lennének olyan képességei, amikkel ezt simán megelőzhette volna.Kerlon írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Szenátus is pl. Viziót bárki lenyomja, miközben egy Fekete özvegy lazán harcol az idegenekkel. Wtf, Vizió Thort is letolta egy résszel előbb.
Natasha meg oké hogy komoly harcművész, meg jó a segge, de ereje földi, így kicsit érthetetlen ez. Bár Loki jogarát is tudta használni anno, úgyhogy nem meglepő a dolog.
Nekem Quill és Thor egóharca mondjuk tetszett, azokon jókat nevettem.
Az a baj, hogy most hiába tűnt sebezhetőnek Thanos, így sem sikerült legyőzni, de úgyis az lesz a vége hogy lenyomják, de ahhoz ezután azért eléggé le kéne gyengíteni. Nehéz lesz hitelesen megcsinálni a kövi részben. Kíváncsi vagyok mi lesz, szerintem akik alapból meghaltak, nem a csettintéssel, azoknak reszeltek (Gamorra,Loki, Heimdall, Vízió), a többiekkel meg majd trükköznek valamit.
Adott hogy az időkővel visszacsinálják, de ez túl egyszerűnek tűnik, másrészt ki fogja a varázslást megcsinálni, elvileg azért nem olyan egyszerű az, hogy mondjuk Banner felkapja, és tekergeti az időt. Wong él-e, ő talán tudná használni, ha már mágus.?
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Na a végtelen komment háború kezdete:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Thanos parádés, gyakorlatilag ez az ő filmje, szépen felvezetik, bemutatják minden oldaláról, nem csak egy pusztítani akaró gonosz, hanem egy tragédia ösztönzi. Nem eszetlenül romboló idegen, hanem érző lény. És amit még jobban sikerült szemléltetniük, hogy nem sebeszhetetlen! Ezt nagyon eltalálták.
A történet. Itt sincs nagy bukta, Strange valószínűleg csinált valamit, nem véletlenül adta át a követ, amit amúgy minden áron megakart védeni. És ettől a pillanattól ez csak egy fél film, mert a végén elhangzó Thanos még visszatér tuti arra vonatkozik, hogy valami kelepcében van, amiből muszáj kilépnie és visszahoznia az általa elpusztított hősöket.
Na és az idétlenségek: Thor érzelmi jelenete, Thor új fegyverének ereje, Űrlord, 10 év, 200 milliomodik film, de még mindig a rutinos bosszúállók is gőgös jellemmel rendelkeznek, mintha semmit se fejlődtek volna. Szenátus is pl. Viziót bárki lenyomja, miközben egy Fekete özvegy lazán harcol az idegenekkel. Wtf, Vizió Thort is letolta egy résszel előbb.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Thanos parádés, gyakorlatilag ez az ő filmje, szépen felvezetik, bemutatják minden oldaláról, nem csak egy pusztítani akaró gonosz, hanem egy tragédia ösztönzi. Nem eszetlenül romboló idegen, hanem érző lény. És amit még jobban sikerült szemléltetniük, hogy nem sebeszhetetlen! Ezt nagyon eltalálták.
A történet. Itt sincs nagy bukta, Strange valószínűleg csinált valamit, nem véletlenül adta át a követ, amit amúgy minden áron megakart védeni. És ettől a pillanattól ez csak egy fél film, mert a végén elhangzó Thanos még visszatér tuti arra vonatkozik, hogy valami kelepcében van, amiből muszáj kilépnie és visszahoznia az általa elpusztított hősöket.
Na és az idétlenségek: Thor érzelmi jelenete, Thor új fegyverének ereje, Űrlord, 10 év, 200 milliomodik film, de még mindig a rutinos bosszúállók is gőgös jellemmel rendelkeznek, mintha semmit se fejlődtek volna. Szenátus is pl. Viziót bárki lenyomja, miközben egy Fekete özvegy lazán harcol az idegenekkel. Wtf, Vizió Thort is letolta egy résszel előbb.
K
K
- csababarca
Csabi írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!na most ez nem is lenne baj, mert thanosnal akkor mar ott volt az egyik kő, de...a végén amikor mind a hat a kesztyűben volt, nehogy már thor csak úgy keresztülhasítson rajta, ilyen könnyedén. elhiszem h villámbaszó új kalapácsa nagyon erős, de azért na.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!vagy AmKap visszafogja Thanos ütését a végén. sőt szerintem Póknak se kéne ennyire simán tűrnie Thanos ütéseit. Ahhoz képest amit Hulk vagy Thor kapott.
igen, ezek mindig bajok, hogy nincs koherensen vezetve a hősök ereje.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nekem az egész bejött elejétől végéig. thanos baszóra sikerült, a többiek pedig hozzák, amit eddig. egyetlen jelenet van ami nem klappol, és ez pont az első hulkos jelenet, ahol thanos gyakorlatilag egy perc alatt agyonbassza őt. eddig mondenhol azt lehetett látni, hogy a hulk egy közel megsemmisithetetlen lény, akit minél tovább ütnek annal dühösebb. na most kapott 5 pofont és verbefagyva a foldon maradt.
na most ez nem is lenne baj, mert thanosnal akkor mar ott volt az egyik kő, de...a végén amikor mind a hat a kesztyűben volt, nehogy már thor csak úgy keresztülhasítson rajta, ilyen könnyedén. elhiszem h villámbaszó új kalapácsa nagyon erős, de azért na.
na most ez nem is lenne baj, mert thanosnal akkor mar ott volt az egyik kő, de...a végén amikor mind a hat a kesztyűben volt, nehogy már thor csak úgy keresztülhasítson rajta, ilyen könnyedén. elhiszem h villámbaszó új kalapácsa nagyon erős, de azért na.
- Remy
- Kapcsolat:
Viszont ez a Hang nélkül is elvileg jóra sikeredett. Meg is kéne kövi hétre venni rá a jegyet.

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
Szerintem meg az egyik fele működik a másik fele meg szokásos idétlenség. Holnap makf kifejtem.Remy írta:Egyáltalán nem pörögtem már rá a Marvele, és talán emiatt is ütött ez most akkorát. Russoék megcsinálták. A film működik, Thanos pedig... az egyik legkirályabb karakter lett az egész Marvel univerzumban.
Thanos viszont tényleg telitalálat.
K
K
- Remy
- Kapcsolat:
Spoiler ember.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Ilyen szinten baszó lett Thanos?Csabi írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!mondjuk amikor a nyitójelenetben thanos agyonbassza hulkot, az azért megadta a filmnek a hangulatot.
Kedvenc karakteremet, elpicsázza.

"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."