Bajnokok Ligája
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Bajnokok Ligája
2-3 belefér, bár akárhogy számolom nem igazán akar kijönni ez, se a többi. Nyáron erősödünk, szóval...

2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Uj szavazás. Ki mennyire mohó?

Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Ott van a fejekben a vb is. Tudom, hogy nem tehetik meg, hogy nem a maxot hozzak a jatekosok, plane CR, de azert csak ott van a fejekben. Ez is befolyasolhat dolgokat, mint pl azt, hogy semmikepp nem lep palyara egy ilyen tetnelkuli meccsen, mint a hetvegi. Bayern ellen be fog talalni, kelleni fog. Tobb terulete lesz, a Bayernnek tamadnia kell, 90 percuk van. Kockaztatniuk kell. Nem mellesleg Benzema is kezdo lesz, konnyebb dolga lesz. Nincs semmi gond vele, amugy meg a Munchen ellen is villant, bebaszta mint a szemet, csak hat volt egy kis kez segitseg. De jelezte, hogy konyortelen is tud lenni, akkor is, ha egesz meccsen labdaba sem rug.

-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Nekünk legalább akkora érvágás Carvajal és Nacho sérülése és Marcelo nem védekezése, mint az ő sérült embereik.dzsi91 írta:Tavaly az 1-2 után halál nyugodtan ültem le a visszavágó elé, hát idén ez nem így lesz.Nagyon bízok a srácokban de azért már bőven túl vagyunk a prime korszakon.A visszavágóra én visszanyúlnék a jó öreg kontrázós recpethez, Benzemat is kezdetném.Egyszer csak kijön a lépés idén a Bernabeuban isCarvajal és isco is nagy érvágás de nem panaszkodhatunk elnézve a münchen sérült listáját.
Ha bale nem lenne teljesen kuka jól jöhetne egy ilyen meccsre, de hát ő most már tényleg mondjon le.Amiben bízok,hogy mi bőven magunk alatt teljesítettünk és szerintem a bayern maxon pörgött.Reméljük ez a pár nap elég lesz visszapörögni,de jövőre ezt az oroszrulettes dolgot hanyagoljuk és legyünk versenyben a ligáért az utolsó fordulóig. Az jót tesz a bl szereplésünknek is.Hétvégén a castillat játszatnám meg Bale-t.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Tavaly az 1-2 után halál nyugodtan ültem le a visszavágó elé, hát idén ez nem így lesz.Nagyon bízok a srácokban de azért már bőven túl vagyunk a prime korszakon.A visszavágóra én visszanyúlnék a jó öreg kontrázós recpethez, Benzemat is kezdetném.Egyszer csak kijön a lépés idén a Bernabeuban is
Carvajal és isco is nagy érvágás de nem panaszkodhatunk elnézve a münchen sérült listáját.
Ha bale nem lenne teljesen kuka jól jöhetne egy ilyen meccsre, de hát ő most már tényleg mondjon le.Amiben bízok,hogy mi bőven magunk alatt teljesítettünk és szerintem a bayern maxon pörgött.Reméljük ez a pár nap elég lesz visszapörögni,de jövőre ezt az oroszrulettes dolgot hanyagoljuk és legyünk versenyben a ligáért az utolsó fordulóig. Az jót tesz a bl szereplésünknek is.Hétvégén a castillat játszatnám meg Bale-t.

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
hétvégén futkározhat béla, kebablos, mayoral, llorente, theo, achraf meg vallejo. pihenjenek a többiek.
- H.E.H.E.
- Kedvenc játékosaid: R9
- Kedvenc csapatod: mi
felesleges "formába hozni", pihenjen inkább.
zidane elbaszott taktikája miatt volt magára utalva a védők között, nincs itt semmilyen válság, pláne hogy előtte meg szarta a gólokat.
zidane elbaszott taktikája miatt volt magára utalva a védők között, nincs itt semmilyen válság, pláne hogy előtte meg szarta a gólokat.
taking currency fluctuation into account, the most expensive player in history would be Ronaldo Nazário at €433m 
patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"

patotomadrid2019jan
"a jutuboskodás 1 szakma, a városvezetés meg 1 másik szakma"
- Mickey
- Kedvenc játékosaid: bappe
- Kedvenc csapatod: párizs saint germain
Szerintem neki nem nagyon kell már formát időzíteni, meg formába kerülni.Anthony írta:Hallom CR is kihagyja a hétvégi meccset pihenés miatt. Nem jobb lenne, ha inkább formába hozná magát legalább egy 60 perccel? Heti 1 meccsel kiesik a ritmusból.
Úgy vagyok vele, hogy legyen bevethető a kövi BL meccsen, többi nem izgat.
"jo de te ilyen gyuros kis sportbuzi lehetsz, aztan az ejszakaban is csak hajtod meg futsz a nok utan, azt hallottam."

- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Szarja a gólokat, formában van.
München ellen is azért volt ennyire gyenge, mert egyedül kellett nekimennie 2-3 védőnek állandóan.
Én se mernék kockáztatni egy sérülést.
Illetve a faszi továbbra is 33 már csak mindig elfelejtük.
Egy ennyi idős testnek már sok a 3-4 naponta max terhelés
München ellen is azért volt ennyire gyenge, mert egyedül kellett nekimennie 2-3 védőnek állandóan.
Én se mernék kockáztatni egy sérülést.
Illetve a faszi továbbra is 33 már csak mindig elfelejtük.
Egy ennyi idős testnek már sok a 3-4 naponta max terhelés
ZIDANE
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Hallom CR is kihagyja a hétvégi meccset pihenés miatt. Nem jobb lenne, ha inkább formába hozná magát legalább egy 60 perccel? Heti 1 meccsel kiesik a ritmusból.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
BBeno írta:nem kene robben. azzal is volt eleg gond h0vy riberyt kivegyuk. hat meg ha ketoldalrol jonnek. nem jo.
Valószínűbb amúgy szerintem, hogy nem lesz. Nem arról híres, hogy gyorsan felépülne a sérüléseiből.
Elvileg Boateng, Neuer, Robben, Coman, Vidal off.
Viszont Alaba nagy segítség lesz nekik a világát nem tudó Rafinha helyén.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
nem kene robben. azzal is volt eleg gond h0vy riberyt kivegyuk. hat meg ha ketoldalrol jonnek. nem jo.
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Jövő hétre a Bayernnél elvileg Javi Martínez, Alaba játékával nem lesz gond, és akár Robben is játszhat.
Boateng ugye tuti nem, őt elveszítették.
Boateng ugye tuti nem, őt elveszítették.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Két éve is bejött az odavágó utáni nagyképűség. oh waitdzsi91 írta: Leadott egy olyan riportot meccs után amit egy kahn-nak is szemöldökráncolással néznék.2szer lőttünk kapura a hannover ellen nem volt ennyi ziccerük stbstb mind ezt full pökhendien.De süle és müller se fogta vissza magát.Nagyon okádék ahogy viselkednek szerintem.Kb megvannak sértődve ,hogy mi nyertünk.

- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Realista24 írta:#WolfsburgTádám írta:Kíváncsi vagyok, hogy mit sikerül kedden letenni a Bernabéuban.
Ebben a szezonban sajnos idegenben vagyunk jobbak, remélem most végre megmutatják a srácok a közönséggel, hogy Madridban nem lehet csak úgy nyerni.
Mondjuk most legalább nincs szükség fordításra.

De azt az eredményt aláírom most is!

VARANE
VARANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
#WolfsburgTádám írta:Kíváncsi vagyok, hogy mit sikerül kedden letenni a Bernabéuban.
Ebben a szezonban sajnos idegenben vagyunk jobbak, remélem most végre megmutatják a srácok a közönséggel, hogy Madridban nem lehet csak úgy nyerni.

Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Tádám
- El Siete
- Kapcsolat:
Kíváncsi vagyok, hogy mit sikerül kedden letenni a Bernabéuban.

VARANE
VARANE
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ez a kép tökéletesen kifejezi mi a helyzet manapság.
https://pbs.twimg.com/media/Dbp_95IWkAAF_eF.jpg
https://pbs.twimg.com/media/Dbp_95IWkAAF_eF.jpg
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Mondjuk annak sem sok értelme volt amit mia san mia írt...
Nem ezen ment el a meccs..DE!!..11-es volt!..De nem ezért nem nyertek..de azért meg kell ezt jegyezni...blablablabla..minek ez?
Elárulom baromi tiszta meccs volt.Ha okoskodni akarunk kezdjük el kikockázni CR labdalevételét is a meg nem adott gólja előtt, hogy mennyire volt kéz, mennyire váll.
Teljesen korrekt meccs volt két korrekt csapattal.
1-2 meg azért lett mert Lewa elbarmolt egy rakat helyzetet, Ribery egy totál ziccert..Ezen kell leülni és elmélkedni, lassítva visszanézni és kikockázni a bájerneseknek, ha valamit akarnak.
Egyszerű ez, ha belövik ezeket Madridban és mi gyengék leszünk akkor tovább mennek, a többi szöveg..

Nem ezen ment el a meccs..DE!!..11-es volt!..De nem ezért nem nyertek..de azért meg kell ezt jegyezni...blablablabla..minek ez?
Elárulom baromi tiszta meccs volt.Ha okoskodni akarunk kezdjük el kikockázni CR labdalevételét is a meg nem adott gólja előtt, hogy mennyire volt kéz, mennyire váll.
Teljesen korrekt meccs volt két korrekt csapattal.
1-2 meg azért lett mert Lewa elbarmolt egy rakat helyzetet, Ribery egy totál ziccert..Ezen kell leülni és elmélkedni, lassítva visszanézni és kikockázni a bájerneseknek, ha valamit akarnak.
Egyszerű ez, ha belövik ezeket Madridban és mi gyengék leszünk akkor tovább mennek, a többi szöveg..
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Én is így vagyok vele.Realista24 írta:Nem tudom hogy vagytok vele, de én direkt nem olvasok más szurkolói oldalakat.
1. nem érdekel a véleményük
2. nem érdekel a ferdítésük
3. nem érdekelnek egyáltalán
Erre napok/hetek óta mást sem látok, mint ide bedobva a sok baromság.Az sem érdekel, hogy mit írnak nso-n vagy mit mondanak a stúdióban, nem hogy még Juve meg Bayern magyar oldalakat olvassak.
Minek bosszantsam magamat direkt? El tudom dönteni egyedül, hogy mi volt 11-es és mi nem. Az, hogy más hogyan próbálja magyarázni a vereséget meg azt, hogy évek óta mi döntőzünk nem érdekel.
Olyan emberek véleményére adok akik értelmesen érvelnek. De az fölösleges, hogy direkt keressek fel oldalakat ahol mások hőbörgéseit olvassam és ezen bosszantsam magamat.