Akkor gondolkodjon el azon, hogy ők mennyire lehetnek gyengék, ha így is kikaptak?dzsi91 írta:Ramosék riberyt méltatták,amíg süle még sose látott ennyire gyenge Realt.

HozzászólásSzerző: ikelemen5 » 2018. április 26., csütörtök 19:44
Akkor gondolkodjon el azon, hogy ők mennyire lehetnek gyengék, ha így is kikaptak?dzsi91 írta:Ramosék riberyt méltatták,amíg süle még sose látott ennyire gyenge Realt.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 26., csütörtök 19:43
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. április 26., csütörtök 19:43
Mert csak az idei szezontol kerul megrendezesre a Bajnokok Ligaja.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. április 26., csütörtök 19:41
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 26., csütörtök 19:35
Leadott egy olyan riportot meccs után amit egy kahn-nak is szemöldökráncolással néznék.2szer lőttünk kapura a hannover ellen nem volt ennyi ziccerük stbstb mind ezt full pökhendien.De süle és müller se fogta vissza magát.Nagyon okádék ahogy viselkednek szerintem.Kb megvannak sértődve ,hogy mi nyertünk.Tottinho írta:Mit csinált?dzsi91 írta:Münchenben amúgy nem bassza tarkón senki ezt a kimmich gyereket? Hát mi a faszom Ramosék az ilyeneket szerintem kikötözik egy hétre valamelyik kapufához.kemény hova tart a világ.
HozzászólásSzerző: Tottinho » 2018. április 26., csütörtök 18:55
Mit csinált?dzsi91 írta:Münchenben amúgy nem bassza tarkón senki ezt a kimmich gyereket? Hát mi a faszom Ramosék az ilyeneket szerintem kikötözik egy hétre valamelyik kapufához.kemény hova tart a világ.
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 26., csütörtök 18:47
Egész szezonban alig volt, ennyi járt. Csak ez nem címlapsztoriYazid írta:Visszanézve az összefoglalót azért 5-6 ajtó-ablak helyzetet hagytak ki amit csak a vakszerencsének köszönhetünk. A vv.n már ha a felét bevágják, nagy bajban lehetünk még. Nagy mázlink volt sokszor.
HozzászólásSzerző: Yazid » 2018. április 26., csütörtök 18:41
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2018. április 26., csütörtök 18:27
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2018. április 26., csütörtök 18:20
Engedd el a témát ha nem tudod hogy miről van szó es hogy mit beszélsz.sucre írta:hát ha neked az egy drága védő vs 5 ugyanaz, akkor én feladom innentől![]()
gondolom a barca se lesz elővéve hogy mennyit költenek, ha ti vesztek 150-ért valakit most, meg ők megint vagy 2 embert. elvégre ti is vettetek valakit drágán![]()
![]()
HozzászólásSzerző: sucre » 2018. április 26., csütörtök 18:19
HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2018. április 26., csütörtök 18:17
Kontakt volt, lökés nem. Meg kellett próbálnia a támadónak.
HozzászólásSzerző: Tádám » 2018. április 26., csütörtök 18:04
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2018. április 26., csütörtök 17:41
Lesznek itt meg nagy koppanasok.KAG írta:But the misfortune struck Bayern and permitted Madrid to sneak through again with two away goals intact.
Takarodj ...![]()
.... sneak through AGAIN
HozzászólásSzerző: Remy » 2018. április 26., csütörtök 17:30
HozzászólásSzerző: KAG » 2018. április 26., csütörtök 17:30
HozzászólásSzerző: pheco » 2018. április 26., csütörtök 17:27
Ne a City legyen mar a merce. Nekunk pl az egesz vedelmunk nem volt 80 milla kis tulzassal.wxyz írta:Viszont a védelmük többi része jelentősen olcsóbb volt, mint a Cityé.
Lovren volt 25-30 millió, Robertson és Karius pár milliós igazolások, Arnold a tartalékból került fel.
HozzászólásSzerző: wxyz » 2018. április 26., csütörtök 17:25
HozzászólásSzerző: Faust » 2018. április 26., csütörtök 17:20
Ráprüszköltem a monitorra, takarodj már.H.E.H.E. írta:persze hogy negyedannyiba, mert ő egyedül van, a többiek 5ensucre írta:Ot sajnos nem tudom, hogy ki.
De ha virgil van dijk-ra gondolsz, o negyed annyiba, mint az ederson-walker-laporte-stones-mendy hatso sor.![]()
2+2 is 4 quik maths
https://www.youtube.com/watch?v=KZgjdQwuUb8
HozzászólásSzerző: H.E.H.E. » 2018. április 26., csütörtök 16:56
persze hogy negyedannyiba, mert ő egyedül van, a többiek 5ensucre írta:Ot sajnos nem tudom, hogy ki.
De ha virgil van dijk-ra gondolsz, o negyed annyiba, mint az ederson-walker-laporte-stones-mendy hatso sor.
Jelenlévő fórumozók: 30 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem